Free cookie consent management tool by TermsFeedUltra Burn – noul slot lansat de Pragmatic Play în parteneriat cu Reel Kingdom!

Ultra Burn – noul slot lansat de Pragmatic Play în parteneriat cu Reel Kingdom!

Pragmatic Play a intrat pe piața gamblingului mondial în anul 2015. Compania a depus o muncă asiduă și și-a făcut un renume în acest domeniu. La 5 ani de la lansare, Pragmatic Play are sedii în Marea Britanie, Gibraltar, Malta, Ucraina, Filipine și India. Aceștia au lansat deja câteva sloturi interesante în 2020, iar acum ne propun un nou nume incendiar!

Ultra Burn – noul slot lansat de Pragmatic Play în parteneriat cu Reel Kingdom!

Cele două companii au mai colaborat în trecut, iar acum încing atmosfera cu un nou slot. Ultra Burn are o temă asemănătoare cu Hot to Burn, iar flăcările nu lipsesc.

Slotul prezintă câteva simboluri clasice ale jocurilor ca la aparate. Întâlnim aici cireșele, lămâile sau portocalele. De asemenea există un simbol X și stele, bars sau mult râvniții șeptari! Jocul este dezvoltat pe schema clasică a păcănelelor, de 3 rânduri și 3 coloane. RTP-ul este 96.62%, unul destul de ridicat. Melissa Summerfield, oficial Pragmatic Play, a făcut unele precizări despre noul slot lansat:

”Ultra Burn reprezintă o nouă adiție importantă la portofoliul nostru. Încercăm să oferim clienților constant jocuri interesante, iar Ultra Burn aduce tradiționalismul. Pe lângă elementele clasice introduse în joc, acesta oferă câștiguri uriașe și oportunități interesante. Este cu adevărat un joc incendiar!”

Cele mai populare sloturi ale celor de la Pragmatic Play!

După cum aminteam mai sus, Pragmatic Play se pare că are o afinitate pentru sloturile ”incendiare! Este vorba si de Chilli Heat, un joc ce s-a bucurat de succes printre amatorii jocurilor de noroc. Tema este una veselă și atractivă, inspirată din cultura mexicană. Tocmai de aceea întâlnim pictograme cu ardei iuți, cactuși, Tequila, sos Tabasco sau câini Chihuahua.

Simbolul Scatter este reprezentat de un soare cu mustață, iar mexicanul cu chitara în mână reprezintă cea mai valoroasă pictogramă. Slotul are o dispunere pe 3 rânduri și 5 coloane, iar RTP-ul este de 96.50%.

La ce cazinouri poți juca sloturile online de la Pragmatic Play pe bani reali?

Betano reprezintă un cazino de top din România, unde poți testa pe bani reali sloturile produse de Pragmatic Play. Printre principalele atuuri ale acestui operator online, amintim:

  • mese de ruletă și blackjack
  • depuneri instant și retrageri în 24 de ore
  • cazinoul este disponibil pe orice device

Bonusul de Bun Venit este unul generos, de 100% în limita a 500 RON. Ai șansa așadar la prima ta experiență în cazinoul Betano să joci dublum sumei depuse.

Bonus de bun venit:
100 % pana la 1.000 RON
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 25x la Sloturi sau 250x la jocuri de masă și Live Casino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Dacă ai găsit informații interesante în articolul ”Ultra Burn – noul slot lansat de Pragmatic Play în parteneriat cu Reel Kingdom!”, ne poți ajuta cu un LIKE & SHARE. Îți mulțumim și îți dorim baftă la jocuri!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash