Free cookie consent management tool by TermsFeedUn american a câștigat 278.430$ pe miza 1$

Un bărbat din Pennsylvania a dat lovitura la Jackpotul de la Divine Fortune

Divine Fortune, un joc dezvoltat de gigantul NetEnt, a fost introdus pe piața jocurilor de noroc din Pennsylvania în vara anului 2019. De atunci, a devenit una din cele mai populare alegeri printre jucătorii acestui stat. Marele Jackpot oferit de acest slot este unul extrem de atractiv, astfel că Divine Fortune este unul din cele mai accesate jocuri de acest gen.

La finalul lunii Martie, un jucător norocos din Lititz, Pennsylvania a dat o adevărată lovitură la cazinourile online. Acesta a câștigat un jackpot în valoare de 278.430$. În momentul în care a prins cele șase simboluri speciale, miza jocului era 1$. Pe numele său Andrew, americanul a jucat pe site-ul PlaySugarHouse.com, la un operator deținut de catre Rush Street Interactive.

Se pare că pe timpul pandemiei norocul le surâde utilizatorilor. Rush Street Interactive a declarat faptul că e a doua oară într-o săptămână când este câștigat marele jackpot de 278.000$. Înaintea lui Andrew, un jucător din New Jersey a fost norocosul câștigător la celebrul joc dezvoltat de NetEnt.

Despre slotul Divine Fortune

Divine Fortune este un joc cu 20 de linii de plată și un model de 5×2. Acesta este dezvoltat de NetEnt, probabil cel mai în vogă dezvoltator de conținut pentru cazino. Divine Fortune a apărut pe piață in 2017. Este un joc inspirat de tematica vremurilor antice. Pe lângă marele Jackpot menționat anterior, jocul conține mini-Jackpot și Jackpot major, care plătesc miza de 20, respectiv 100 de ori.

Gambling online pe timpul Pandemiei

Majoritatea cazinourilor offline de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii au fost închise acum. Astfel, utilizatorii s-au îndreptat în număr mare către online. Din pricina acestei distanțări sociale, dezvoltatorii de jocuri online au observat o creștere constantă în ultima perioadă. Mattias Stetz este unul din oamenii aflați la conducerea Rush Street Interactive. Acesta a declarat că “în aceste timpuri dificile în care lumea stă acasă, noi încercăm să aducem jucătorilor o metodă de divertisment și o șansă de a câștiga sume importante de bani“

Andrew – în vârstă de 40 de ani – a declarat că nu se aștepta să pună vreodată pe un astfel de jackpot și că i-a sărit „inima din piept” atunci când a realizat că tocmai a câștigat 278.430$ pe miza 1$.

Vă reamintim faptul că și pe teritoriul României au fost închise pe perioada stării de urgență toate cazinourile și casele de pariuri stradale, tocmai pentru a încuraja distanțarea socială. Utilizatorii din România au însă alternativa operatorilor de gambling online, care oferă sute de jocuri live, la cazino.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash