Free cookie consent management tool by TermsFeedUn italian a devenit milionar în euro la sloturile de la NetBet

Auzim mereu că păcănelele sunt cele mai populare jocuri de cazino, iar unul dintre motivele pentru care sunt atât de îndrăgite este faptul că orice sesiune de joc se poate termina cu câștiguri incredibile. Evident, totul ține de noroc, iar când zeița Fortuna este cu tine, câștigurile pot apărea în serie, chiar și mai multe zile la rînd.

Este și cazul unui jucător din Italia, care a câștigat la sloturile online de la NetBet peste un milion de euro în doar câteva zile. Practic, aici nu este vorba despre un singur jackpot, ci de mai multe câștiguri, situație destul de inedită, pentru că, de regulă, când auzim despre un câștig serios la păcănele, este vorba despre vreun Jackpot – așa cum este cel de la EGT.

Cât și cum a câștigat, mai exact, italianul?

Italianul, care a decis să nu facă public numele, a obținut un câștig total de 1.215.002€ pe parcursul mai multor zile zile jucând la 4 sloturi diferite. Printre ele se numără Gates of Olympus și The Dog House Megaways, ambele fiind titluri de la Pragmatic Play, providerul care domină piața sloturilor online în ultimii ani.

Interesant este faptul că amândouă jocurile citate au funcția Cumpăra Speciala, iar The Dog House Megaways este chiar primul din topul realizat de cazino365.ro cu privire la jocurile ca la aparate la care merită să cumperi speciale – Vezi topul aici.

Jocuri ca la aparate: The Dog House Megaways
5.0/5
Jocuri ca la aparate: The Dog House Megaways
Gates of Olympus Demo 🌩️ Pacanele Gratis
5.0/5
Gates of Olympus Demo 🌩️ Pacanele Gratis

Cum a comentat evenimentul Country Managerul NetBet.it:

„Aceast câștig arată că norocul poate apărea oricând, iar viața este imprevizibilă. Pe lângă felicitările pentru norocosul jucător, aș dori să vă reamintesc obiectivul cazinoului online NetBet de a oferi momente de agrement și divertisment pur clienților săi prin promovarea jocului responsabil.

În acest context, este esențial să alegeți doar site-urile legale de jocuri online, cu licență, singurele care garantează un mediu reglementat și sigur”.

În România, NetBet este primul operator licențiat și funcționează 100% legal în baza L1160651W000195 emisă de ONJN, valabilă până pe 30.06.2026. NetBet oferă în prezent cele mai multe jocuri de cazino, peste 2.000, iar colecția include: pariuri, sporturi virtuale, sloturi de la cei mai buni provideri, mese de live casino, loterii, poker și table.

Bonus de bun venit:
5.000 RON
650 Runde Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 100 RON
Valabilitate - 7 zile
Condiții de rulaj – 40x la toate jocurile de pe platformă
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Dacă nu ai cont, poți deschide unul de pe bannerul de mai sus și vei beneficia de un bonus de bun venit excelent: 5.000 RON + 650 Rotiri Gratuite în 5 PAȘI. Mai multe detalii în recenzia NetBet.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash