Free cookie consent management tool by TermsFeedVremuri grele și pentru cazinourile din Atlantic City

Vremuri grele și pentru cazinourile din Atlantic City

Resortul de pe coasta estica a Statelor Unite ale Americii a strălucit de-a lungul anilor. Aici a fost dezvoltat un lanț de cazinouri și hoteluri de lux, unele purtând chiar numele actualului președinte al SUA. Donald Trump însă a renunțat la proiect (în anii 90, Trump Taj Mahal Casino urma să devină a 8-a minune a lumii) și acestea s-au redeschis sub altă conducere în februarie 2011. Orașul părea să intre într-o nouă eră și ani buni încasările au fost uriașe.

Cei 38.000 de locuitori însă nu puteau să anticipeze ceea ce a urmat în 2020. Pandemia de Coronavirus a pătruns puternic pe teritoriul Statelor Unite în aceasta primăvară, iar industria cazinourilor a fost pusă la pământ. În luna martie, Guvernatorul Phil Murphy a decis să închidă orice cazino stradal, economia locală din zona de gambling fiind practic distrusă.

Bonus de bun venit:
100% Bonus până la 1000 RON
200 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 ron
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi, Jocuri sau Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Vremuri grele și pentru cazinourile din Atlantic City. Ce spun reprezentanții Primăriei

Pentru un oraș ce câștiga foarte mult din turism și cazinouri, astfel de decizii au fost extrem de dăunătoare. George Tibbitt – unul din oficialii primăriei – vine cu un scenariu sumbru:

”Vorbim de o potențială Apocalipsă în Atlantic City! Am trăit mereu aici și este o situație fără precedent!”

Este adevărat, o mare parte a oamenilor din Atlantic City lucrează în cazinouri. Astfel, câteva mii de oameni au rămas pe drumuri și și-au epuizat deja fondurile de rezervă. Nu se știe încă o dată exactă pentru reluarea activităților, însă deciziile din 2020 au deja repercursiuni grave.

Rummy Pandit, director executiv al Lloyd D. Levenson Institute of Gaming, Hospitality & Tourism, susține că, odată ce operatorii de cazino vor primi undă verde pentru redeschidere, va fi nevoie de mult timp pentru ca lucrurile să reintre într-un anumit normal.

„Când proprietățile în sfârșit se vor redeschide, va fi mai degrabă vorba despre un proces gradual și pliat pe dorințele consumatorilor. Încrederea acestora și confortul de a călători nu vor reveni rapid la cote normale, astfel că ar putea dura destul de mult pînă ce numărul vizitatorilor va ajunge la fel cu cel dinaintea pandemiei. Nu vedem prea posibil o revenire la nivelul de dinainte de pandemie în cursul acestei veri, dar anticipăm un sezon 2021 mult mai aproape de normalitate.”, a declarat Rummy Pandit, potrivit politico.com.

În România, starea de urgență se va încheia pe 15 Mai

Vom vorbi despre o relaxare parțială, însă nu cunoaștem date exacte despre reluarea activităților în cazinourile stradale. Până atunci, amatorii jocurilor de noroc pot testa sloturile favorite la cazinourile licențiate pe teritoriul țării noastre.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash