Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele gratis King Carrot - Cazino365
Pacanele gratis King Carrot
5.0

Pacanele gratis King Carrot

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Hacksaw GamingDistractie6 Ianuarie, 202296.3%DADANU10.000x

Joacă pacanele gratis King Carrot, un slot produs de Hacksaw Gaming! Slotul te invită într-o aventură plină de distracție alături de personajul adorabil – este un joc cu fructe și legume, unde rege este Morcovul, ce are loc pe o matrice cu 7 rânduri X 7 role. Aici, vei descoperi bonusuri cu rotiri gratuite, wild-uri și multe funcții speciale cu potențial mare de plată – o rotire norocoasă îți poate aduce până la 10.000 X miza totală! Să înceapă distracția și căutarea de comori!

Pacanele gratis King Carrot

Pacanele gratis King Carrot – Simboluri

Simbolurile din slotul King Carrot sunt specifice tematicii și includ legume și fructe. Cele de valoare mai mic sunt Strugurii, Perele, Capșunile și Murele, în timp ce Afinele, Lămâile, Merele și Pepenii plătesc mai mult. De departe, Morcovul are cea mai mare valoare. Simbolul W este Wild – le înlocuiește pe toate celelalte, în timp ce simbolurile speciale sunt Rege Morcov și Rege Morcov Epic.

Cum se joacă slotul King Carrot?

Este simplu să joci păcănele Hacksaw Gaming. Toate butoanele de control sunt în partea de jos, sub grilă. Cu un click pe sus/jos, îți alegi pariul (de la 0.80 RON la 200 RON). Poți selecta și un joc automat – între 10 și 1.000 de rotiri cu limite de pierdere și câștig. Poți începe distracția, dar nu înainte de a consulta tabelul de plată – click pe cele 3 linii de partea stânga și vezi cum se activează bonusuri la păcănele King Carrot sau ce valoare are fiecare simbol. Câștigurile se formează prin metodă cluster – grupuri de cel puțin 5 simboluri de același fel.

Funcții BONUS

Regele Morcov – functie cheie in slotul de pacanele gratis King Carrot

De fiecare dată când un simbol Rege Morcov aterizează pe role, un simbol din tabelul de plată este ales aleatoriu și transformat în simbol morcov de valoare mare. Dacă pe matrice se află mai multe simboluri Rege Morcov, atunci mai multe simboluri se vor transforma. Pentru fiecare simbol Rege Morcov care pică pe role, obții o reînvârtire.

Regele Morcov Epic

Atunci când are loc o transformare (vezi mai sus), există și șansa ca între 1 și 3 simboluri Rege Morcov Epic să apară pe tamburi – aceste simboluri vin cu multiplicatori. Multiplicatorii vin cu valori cuprinse între x2 și x100 – se aplică doar pentru un grup câștigător de morcovi. Dacă obții doi sau mai mulți multiplicatori în același cluster câștigător, valorile lor sunt adăugate înainte de a face plata.

Măcelul Morcovului

Câștigi 10 rotiri gratuite, atunci când pe grilă de joc aterizează simultan minim 3 simboluri FS. Pe durata funcției, toate simbolurile transformate de Morcovul Regele rămân în poziție pe tot parcursul caracteristicii și, la fel ca în jocul de bază, câștigi un re-spin atunci când un Regele Morcov se află pe tamburi.

Atacul Păsărilor la Pacanele gratis King Carrot

În mod aleatoriu, peste matrice se pot vedea umbre de păsări. Păsările vor zbura peste role pentru a elimina cel puțin unul sau până la toate rândurile și/sau coloanele de simboluri, făcând loc pentru noi simboluri. Simbolurile Wild sau FS nu sunt eliminate.

Cumpără Rotiri Gratuite

La păcănele King Carrot poți cumpăra runda bonus cu rotiri gratuite (Măcelul Morcovului). Tot ce trebuie să faci este să faci click pe Cumpără Bonus și să achiți o plată de 110 x miza totală. La următoarea rotire, 10 jocuri bonus vor fi activate cu RTP de 96.41%.

Cum câștigi la păcănele King Carrot?

Atunci când 5 sau mai multe simboluri de același fel se conectează pe verticală și/sau pe orizontală pe role, se formează o combinație câștigătoare. Cele mai mari plăți vin pentru 14+ simboluri, însă un ecran cu Morcovi este de departe cea mai mare combinație (49+). RTP-ul (rata de câștig) este pe peste media de piață, de 96.3%, în timp ce volatilitatea este ridicată – posibilitatea de a încasa un premiu consistent este mai mare, dar în același timp vor există și multe rotiri necâștigătoare.

Cât plătește maxim fiecare simbol?

  • 49+ Morcovi = 500 X miza
  • 14+ Struguri, Pere, Mure, Căpșuni = 10 X miza
  • 14+ Afine, Lămâi, Mere, Pepeni = 5 X miza
tabel de plata la Pacanele gratis King Carrot

Pacanele gratis King Carrot – păreri

Jocul de pacanele gratis King Carrot este un joc de păcănele cu fructe distractiv, dinamic și plin de bonusuri – cel mai multe ne place runda bonus cu rotiri gratuite (credem că aici se pot câștiga cele mai mari premii, de până la 10.000 X miza totală per rotire). Este bine că se pot revendica plăți consistente și în jocul de bază prin funcțiile aleatorii – simboluri Morcovi sunt cheia. Este un joc modern, ce merită încercat – joacă gratis King Carrot pe Cazino365!

Unde poți juca pe bani reali King Carrot?

NetBet, Betano, Unibet, Vlad Cazino, SlotV, Mr Bit, Frank Casino, Superbet, Magic Jackpot, Winmasters sau Maxbet se numără printre acele cazinouri online cu licență ONJN, unde poți testa pe bani reali jocul de păcănele King Carrot, sau cunoscutul slot Super Hot cu mize pentru toate buzunarele. Încep de la 0.80 RON și ajung la 200 RON per rotire, fie că îl încerci pe versiunea desktop, fie că preferi să joci păcănele pe telefon sau tabletă iOS / Android. Încearcă pe bani reali King Carrot la NetBet și revendică cel mai mare bonus de pe piață + rotiri gratuite fără depunere la sloturi de top!