Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele online The Story of Alexander - Cazino365
Pacanele online The Story of Alexander
5.0

Pacanele online The Story of Alexander

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
EGTAntic28 Septembrie, 201696.02%NUDADA250 x

Pacanele online The Story of Alexander

Hai pe urmele lui Alexandru cel Mare la pacanele online The Story of Alexander si retraieste istoria pe un taram misterios si plin de intrigi! Acest slot EGT vine cu un design spectaculos, o grila cu 4 randuri X 5 role si 50 linii de plata ajustabile, dar si cu o functie bonus rotiri gratuite cu wild-uri lipicioase. RTP-ul este peste media de piata, de 96.02%, volatilitatea este medie, in timp ce premiile pot ajunge pana la 250X miza totala pe rotire.

Simboluri

Vase de Aur, Arme, o Lada de Comori, un Elefant, Femeie si Alexandru sunt simbolurile de valoare mai mare. Exista, de asemenea, simboluri carti de joc A, K, Q, J, 10 si 9 – sunt cele care platesc mai putin. Wild-ul este reprezentat de Calul negru al lui Alexandru, care apare pe rolele 2, 3, 4 și 5 si le inlocuieste pe toate celelalte, cu exceptia Scatter-ului.

Reguli de joc si gameplay

The Story of Alexander este un joc ca la aparate simplu, cu un gameplay usor de controlat. Exista 50 linii de plata reglabile, pe care le poti seta in partea dreata/stanga a ecranului. Pentru a forma o combinatie castigatoare ai nevoie de 2, 3, 4 sau 5 simboluri identice, asezate de la stanga la dreapta, incepand cu tamburul stang pe o linie de plata activa. Mizele per rotire sunt pentru orice buzunar si sunt cuprinse intre 0.50 RON si 200 RON – click pe pariul dorit, aflat sub butonul de Spin. Pentru a vedea valorile fiecarui simbol, care sunt afisate in numerar, poti face click pe butonul aflat in partea dreapta jos a ecranului. Sa inceapa aventura pe drumul istoriei!

Functii speciale

Rotiri Gratuite

10 rotiri gratuite se activeaza atunci cand pe rolele 1, 3 si 5 aterizeaza simultan simbolul Scatter. In timpul functiei, fiecare simbol Wild care aterizeaza pe tamburi va ramane blocat pana la sfarsit, ceea ce poate duce la castiguri consistente.

Gamble

De fiecare data cand obtii un castig mai mic de 35 X miza, poti alege sa pariezi premiul. Daca ai succes, iti vei dubla plata si poti chiar sa pariezi din nou, daca esti atat de inspirat. Dezavantajul este ca, daca pierzi, te vei intoarce la joc cu mana complet goala. Tot ce trebuie sa faci pentru a juca cu succes este sa ghicesti culoarea urmatoarei carti de joc – Alege intre rosu si negru!

Jackpot Cards

In cele din urma, exista si un jackpot misterios, care are patru niveluri diferite. Acest bonus de jackpot se declanseaza aleatoriu si se bazeaza pe un joc de carti. Tu trebuie sa alegi trei carti de culoarea potrivita – jackpot-ul care se dezvaluie cu aceea culoare de carte ales este nivelul care va fi platit.

Ce speciala are The Story of Alexander
Pacanele online The Story of Alexander – Jocuri Gratuite

Cum castigi la pacanele online The Story of Alexander?

Exista multe moduri de a castiga la pacanele The Story of Alexander, nu mai putin de 50, ceea ce face ca valoarea simbolurilor per linie sa fie cam mica – o combinatie castigatoare vine pentru 2, 3, 4 sau 5 simboluri de acelasi fel, asezate de la stanga la dreapta, pe role adiacente, incepand cu primul tambur. In jocul principal, recompensele pot fi destul de mici, dar ele pot creste in Rotiri Gratuite, deoarece te poti bucura de multe Wild-uri. O modalitate buna, dar de risc, o reprezinta functia Gamble, care poate compensa rotirile necastigatoare, daca esti destul de inspirat.

Cat plateste maxim fiecare simbol?

  • 5 x Alexandru = 6 x miza
  • 5 x Femeie = 6 x miza
  • 5 x Elefant, Lada de Comori = 3 x miza
  • 5 x Vase de Aur, Arme = 2.5 x miza
  • 5 x A, K, Q, J, 10, 9 = 2 x miza
Cum plateste Slotul The Story of Alexander
Pacanele online The Story of Alexander – Tabel de plata

Jocuri ca la aparate The Story of Alexander pe mobil

Poti incerca jocul de pacanele online The Story of Alexander pe toate dispozitivele mobile, cum ar fi telefoane mobile si tablete Android/Apple. Arata excelent si pe un smartphone cu ecranul mai mic, gameplay-ul si structura 5 x 3 sunt complet optimizate, slotul fiind redat excelent de oriunde te-ai afla. Sfatul nostru este sa te asiguri ca ai o conexiune de calitate la internet si ca dispozitivul tau are destula baterie, pentru a evita eventualele neplaceri/intreruperi. Incearca-l de oriunde te-ai afla!

Verdict

The Story of Alexander este un joc bazat pe o poveste uimitoare, iar actiunea din acest slot tinde sa fie si ea la acelasi nivel – ne place functia Rotiri Gratuite cu WIld-uri lipicioase, insa un multiplicatori ar fi facut lucrurile mult mai atractive. Se poate juca la dublaj, dar si castiga un jackpot la orice rotire, insa sunt doua functii comune ale acestor jocuri ca la aparate EGT. Daca iti place istoria, iti recomandam pacanele gratis The Story of Alexander!