Free cookie consent management tool by TermsFeedJoc ca la aparate Rich World - Cazino365
Joc ca la aparate Rich World
5.0

Joc ca la aparate Rich World

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
EGTDistractie23 Iulie, 201596.11%NUDADA5.000 x

Joc ca la aparate Rich World

Alatura-te celor mai bogati oameni ai planetei la pacanele online Rich World si poti castiga pana la 5.000X miza totala pe rotire! Aici, in acest joc ca la aparate EGT vei gasi functii bonus de top, inclusiv Rotiri Gratuite, Jackpot si Gamble, intr-o atmosfera luxurianta, plina de bogatii. Joaca chiar acum pacanele Rich World pe o matrice cu 3 randuri X 5 role si 25 linii de plata ajustabile direct din browser pe mobil iOS sau Android!

Simboluri

Cele mai slab platite simboluri sunt cartile de joc A, K, Q, J, 10 si 9. Apoi, urmatoarele ca valoare sunt simbolurile specifice tematicii – Ziar, Card, Lingou de aur, Sediu si Femeie. Simbolul Wild este reprezentat de un Barbat – apare doar pe tamburii 2, 3 si 4 si le inlocuieste pe toate celelalte, cu exceptia Scatter-ului (Banca – 3 X activeaza Rotiri Gratuite).

Joc ca la aparate Rich World
Joc ca la aparate Rich World – Varianta demo

Reguli de joc si gameplay

Rich World este un slot EGT simplu, la fel ca toate aceste jocuri ca la aparate de la acest producator in ceea ce priveste gameplay-ul. Exista 25 linii de plata ajustabile, pe care le poti regla din partea dreapta/stanga a ecranului. Urmeaza sa setezi miza, care ofera o gama larga de pariere, de la 0.25 RON si pana la 200 RON – apasa pe butonul de sub spin si alege pariul potrivit pentru tine. Nu ramane decat sa dai rotire, dar inainte de asta, consulta tabelul de plata din butonul din coltul dreapta jos. Invarte rolele sau seteaza redarea automata la jocul de pacanele online Rich Wordl!

Caracteristici bonus

3, 4 sau 5 simboluri Scatter in aceeasi rotire activeaza 15, 20 sau 25 rotiri gratuite, dar acorda si un castig initial de 5X, 20X sau 200X miza totala. Daca in timpul functiei Rotiri Gratuite aterizeaza 2, 3, 4 sau 5 simboluri Scatter, vei primi 5, 15, 20 sau 25 de rotiri gratuite suplimentare!

Jackpot Cards EGT

Jocul de pacanele online Rich World vine cu bonusul Jackpot Mystery de la EGT. Este un Jackpot progresiv pe patru niveluri, care se poate declansa dupa orice rotire, in mod aleatoriu. Apoi, selecteaza simboluri potrivite din 12 carti disponibile de pe ecran pana cand potrivesti 3 de acelasi fel, iar Jackpot-ul corespunzator va fi al tau.

Dublaj

Cu acest slot online, poti juca la dublaj prin functia Gamble. Orice castig ce nu depaseste 35 X miza totala, poate fi dublat. Dupa o combinatie castigatoare, ai posibilitatea de a ghici culoarea cartii – Rosu / Negru, iar daca raspunzi corect, suma pariata se va dubla. Poti continua sau poti incasa premiul, dar nu uita ca prima carte intoarsa gresit, face ca tot premiul sa dispara.

Ce jackpot are Rich World
Joc ca la aparate Rich World – Jackpot Cards EGT

Cum castigi la pacanele online Rich World?

Exista pana la 25 de moduri de a castiga la pacanele Rich World (de preferat ar fi sa selectezi toate liniile de plata), unde simbolurile platesc de la stanga la dreapta, pe role adiacente, incepand cu primul tambur. Cu 3 pictograme identice vei forma un castig, insa cu 5 X vei incasa premiile cele mai mari, in special pentru Femeie, Lingou de aur si Sediu. Recompense mai consistente se obtin in Rotiri Gratuite, Jackpot, cat si prin Gamble, daca esti destul de inspirat si norocos.

Premii la pacanele Rich World pentru 5 X simbol

  • 5 x Femeie = 200 x miza
  • 5 x Sediu = 34 x miza
  • 5 x Lingou de aur = 34 x miza
  • 5 x Card = 14 x miza
  • 5 x Ziar= 14 x miza
  • 5 x A, K = 14 x miza
  • 5 x Q, J = 8 x miza
  • 5 x 10, 9 = 4 x miza

Jocuri ca la aparate Rich World pe mobil

Poti testa pacanele pe mobile Rich World de oriunde te-ai afla, chiar de pe canapeaua ta. Jocul se reda perfect pe dispozitivele mobile, acesta fiind compatibil cu un telefon mobil sau o tableta. Poate fi accesat de pe toate dispozitivele cu sistemele de operare majore, inclusiv Apple si iOS, gata sa fie redat in cateva secunde pe mobil, indiferent de dimensiunea ecranului.

Verdict

Rich World este un slot bun, cu potential – jocul plateste frecvent, iar functia principala Rotiri Gratuite nu este atat de greu de initiat, cel putin asta am observat noi. Cu siguranta, un multiplicator ar fi facut slotul si mai popular, insa Wild-urile vin constant pe matrice si ajuta la formarea de mai multe plati – premiul cel mare este de 5.000X miza totala pe rotire. Crezi ca il poti obtine? Joaca pacanele gratis Rich World chiar aici!