Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele gratis 50 Amazons Battle - Cazino365
Pacanele gratis 50 Amazons Battle
5.0

Pacanele gratis 50 Amazons Battle

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
EGTSupereroi12 Decembrie, 201996.12%NUDADA1.000 x

Pacanele gratis 50 Amazons Battle

Alatura-te Amazoanelor in jocul de pacanele 50 Amazons Battle, iar curajul tau poate fi recompensat cu premii de pana la 1.000X miza totala pe rotire! Slotul EGT te duce intr-o aventura prin America de Sud, pe o matrice cu 4 randuri X 5 role si 50 linii de plata, unde vei descoperi functii bonus de top, inclusiv Rotiri Gratuite, Dublaj si Jackpot. RTP-ul este peste media de piata, de 96.12%, volatilitatea este spre medie, deci fiecare rotire poate fi castigatoare. Joaca chiar acum gratis 50 Amazons Battle!

Simboluri

Grila de joc este compusa din 4 Amazoane, acestea fiind si simbolurile de valoare mai mare. De asemenea, vei gasi si un Tigru, dar si cartile de joc A, K, Q si J, acestea fiind cele care platesc mai putin. Wild-ul apare sub forma unui Cal – le inlocuieste pe toate celelalte, cu exceptia Scatter-ului (Scut – activeaza Rotiri Gratuite).

Reguli de joc si gameplay

Nu este un joc ca la aparate complicat, ba din contra. Incepe prin a seta miza din butonul de sub rotire, iar apoi selecteaza pariul potrivit bugetul tau printr-un simplu click. Verifica tabelul de plati si vezi valoarea fiecarui simbol si modul de declansare a functiilor bonus, facand click pe pictograma din dreapta jos a ecranului.Toate castigurile incep cu primul tambur si platesc de la stanga la dreapta pe role consecutive. Joaca si castiga la pacanele 50 Amazons Battle folosind functia de redare automata fara limite!

Functii speciale

10, 11 sau 12 simboluri Scatter in aceeasi rotire pe tamburii 2, 3 si 4 activeaza functia Rotiri Gratuite. Vei fi recompensat cu 7, 15 sau 30 de rotiri gratuite, in timpul carora, in mod teoretic, pe grila pot ateriza mai multe simboluri Wild, ceea ce poate duce la obtinerea de mai multe premii.

Rosu – Negru

Orice castig mai mic de 35 X miza totala, iti poti dubla. Trebuie sa faci click pe Gamble, unde ai doua optiuni – ghiceste daca urmatoarea carte e de culoare Rosie sau Neagra, iar castigul se dubleaza. Daca selectia ta este gresita, toata suma riscata la jocul de noroc va fi pierduta, deci trebuie sa fii destul de inspirat daca continui sau nu.

Jackpot Cards

50 Amazons Battle este un joc de pacanele EGT, astfel ca, in orice moment, la orice rotire si in mod intamplator poti castiga unul din cele 4 jackpot-uri progresive. Odata declansat, tot ce trebuie sa faci este sa alegi carti din cele 12 intoarse cu fata in jos, iar 3 carti identice iti vor aduce un Jackpot, pe care il poti vedea in permanenta in partea de sus a ecranului.

Speciala 50 Amazons Battle
Pacanele gratis 50 Amazons Battle – Rotiri Gratuite

Cum castigi la pacanele online 50 Amazons Battle?

Este simplu sa obtii combinatii castigatoare la pacanele 50 Amazons Battle, asta pentru ca exista 50 moduri de a castiga, dar mai greu este sa formezi un castig consistent. Vei observa ca valoarea simbolurilor per linie nu este atat de mare – Wild-ul ofera cele mai mari recompense (5 X plateste de 20 de ori miza totala). Poti juca la dublaj, pentru castiguri suplimentare, asta daca esti destul de inspirat sau poti incasa un jackpot de valoare mare in orice moment, insa nu este o certitudine ca il vei activa.

Premii pentru 5 X simbol la pacanele 60 Amazons Battle

·        5 x Amazoana blonda = 1 x miza

·        5 x Amazoana bruneta = 0.9 x miza

·        5 x Amazoana roscata = 0.8 x miza

·        5 x Amazoana satena = 0.6 x miza

·        5 x Tigru = 0.5 x miza

·        5 x A, K = 0.4 x miza

·        5 x Q, J = 0.3 x miza

Pacanele gratis 50 Amazons Battle
Pacanele gratis 50 Amazons Battle – Demo slot

Jocuri ca la aparate 50 Amazons Battle pe mobil

Jocul de pacanele online 50 Amazons Battle de la EGT foloseste tehnologia HTML5, astfel incat sa poata fi incercat si pe dispozitivele care folosesc sisteme de operare Android, iOS sau Windows. De altfel, EGT este recunoscut pentru calitatea jocurilor de cazino online disponibile pe dispozitivele mobile – grafica moderna, gameplay perfect pentru ecranele mai mici, dar si pentru faptul ca se se misca fluid si rapid.

Verdict

50 Amazons Battle este un joc de pacanele bun pentru rulaj, deoarece plateste destul de des. Totusi, castigurile nu sunt atat de mari, insa poti juca a dublaj, daca iti place sa folosesti aceasta functie. Asa cum se intampla si jocul ca la aparate original Amazons Battle, functia principala Rotiri Gratuite se activeaza destul de usor, insa un multiplicator ar fi facut ca adrenalina sa atinga cote inalte. Incearca-l chiar acum pe aceasta pagina si vezi daca merita sa il testezi si intr-un cazino online licentiat ONJN in Romania.