Free cookie consent management tool by TermsFeedJoc ca la aparate Ice Valley - Cazino365
Joc ca la aparate Ice Valley
5.0

Joc ca la aparate Ice Valley

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
EGTFantezie27 Mai, 202096.02%NUDADA250 x

Joc ca la aparate Ice Valley

Intra intr-o lume de poveste cu jocul de pacanele Ice Valley! Slotul EGT vine cu o grafica de desene animate si o coloana sonora placuta, asezat pe o grila cu 4 randuri X 5 role si 1.024 linii de plata fixe. Rata de castig (RTP) este peste media de piata, de 96.02%, volatilitatea este medie, in timp ce pariurile sunt pentru toate buzunarele. Activeaza “speciala” si castiga pana la 500 X miza totala pe rotire, joaca la dublaj pentru premii suplimentare si bucura-te de acest slot magic si de pe un telefon mobil Android / iOS!.

Simboluri

Pe grila inghetata vei gasi simboluri carti de joc A, K, Q, J si 10, dar si simboluri specifice tematici: o Bagheta Magica, un Lup si pe insasi Craiasa Zapezilor. Bila de Cristal este Wild si le inlocuieste pe toate celelalte, cu exceptia Scatter-ului (Castel – activeaza Free Spins).

Cum arata jocul ca la aparate Ice Valley
Joc ca la aparate Ice Valley – Prezentare slot

Reguli de joc si gameplay

Acest joc de pacanele vine cu 1.024 linii de plata fixe, oferind posibilitatea de a paria intre 0.40 RON si 200 RON, ceea ce reprezinta o gama larga de pariuri, potrivita pentru orice buget. Inainte de a incepe, seteaza pariul din butonul de sub spin, iar apoi selecteaza miza potrivita bugetul tau printr-un simplu click. Verifica tabelul de plati si vezi valoarea fiecarui simbol, dar si modul de declansare a functiilor bonus, facand click pe butonul din partea dreapta jos a ecranului. Toate castigurile incep cu primul tambur si platesc de la stanga la dreapta pe role consecutive pentru 3 sau mai multe simboluri de acelasi fel.

Functii speciale

Boost Win Zone

Rolele 2, 3 si 4 sunt inghetate si formeaza Boost Win Zone – Atunci cand un simbol Wild pica aici, acesta se va exista pe toate pozitiile din aceasta zona si va forma mai multe combinatii castigatoare.

Rotiri Gratuite

Sase simboluri Scatter pe tamburii 2, 3 si 4 activeaza runda bonus cu rotiri gratuite. DacA toate cele 6 simboluri Scatter sunt in Boost Win Zone, vei primi 30 rotiri gratuite, iar daca cel putin unul este in afara zonei, vei fi recompensat cu 10 rotiri gratuite.

Exista o functia de dublaj, cu ajutorul careia dublezi fiecare castig per rotire, dar nu mai mare de 35X miza. Astfel, poti obtine castiguri suplimentare, daca ghicesti culoarea cartii – rosu/negru, iar in cazul in care selectia este gresita, pierzi suma riscata la jocul de noroc.

Cea mai atractiva functie in sloturile online EGT este Jackpot Cards. Castiga unul din cele 4 jackpot-uri progresive in jocul de baza, ele fiind declansate in mod aleatoriu, iar odata declansat, alege 3 carti de joc de aceeasi culoare din cele 12 intoarse cu fata in jos, iar unul din cele 4 jackpot-uri va fi premiul tau

Joc ca la aparate Ice Valley
Joc ca la aparate Ice Valley – Jackpot Cards

Cum castigi la pacanele online Ice Valley?

Se castiga des la pacanele online Ice Valley, deoarece exista nu mai putin de 1.024 moduri de a obtine combinatii castigatoare. Acest lucru face ca valoarea simbolurile sa fie destul de mica – o victorie se formeaza atunci cand 3, 4 sau 5 simboluri aterizeaza de la stanga la dreapta, pe role consecutive, incepand cu primul tambur. Wild-ul te va ajuta sa obtii mai multe premii, insa in “speciale” exista sanse mai mari – aici poti incasa recompense de 500 X miza totala.

Valori maxime pentru fiecare simbol

·        5 X Craiasa Zepezilor = 500 X miza

·        5 X Lup = 100 X miza

·        5 X Bagheta Magica = 60 X miza

·        5 X Inel = 50 X miza

·        5 X A = 0.4 X miza

·        5 X K, Q = 0.3 X miza

·        5 X J, 10 = 0.24 X miza

Joc ca la aparate Ice Valley pe mobil

Jocul de pacanele Ice Valley de la EGT foloseste tehnologia HTML5, astfel incat sa poata fi jucat pe dispozitivele care folosesc sisteme de operare Android, iOS sau Windows.  De altfel, acest producator este recunoscut pentru calitatea jocurilor de cazino online disponibile pe dispozitivele mobile, avand o grafica moderna si un gameplay perfect pentru ecranele mai mici. Incearca-l atat din browser pe mobil, cat si din aplicatiile de mobil!

Verdict

Ne place cum arata jocul de pacanele Ice Valley din punct de vedere vizual, insa atractia principala o reprezinta Zona Boost, deoarece este cheia catre premii mari, dar aici se pot activa pana la 30 rotiri gratuite. Cauta Wild-urile, joaca la dublaj si tinteste un jackpot EGT, insa nu uita sa practici mereu un joc responsabil – volatilitatea medie face ca platile sa vina des, insa valoarea lor nu este atat de mare, deoarece in acest slot exista nu mai putin de 1.024 moduri de a castiga.