Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele gratis Lucky New Year - Cazino365
Pacanele gratis Lucky New Year
5.0

Pacanele gratis Lucky New Year

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Pragmatic PlayDistractie19 Ianuarie, 201896%NUDANU1.000 x

Sarbatoreste Anul Nou Chinezesc cu jocul de pacanele Lucky New Year, un slot online Pragmatic Play, lansat in 2018, anul Cainelui in zodiacul Chinezesc! Jocul are loc pe o matrice cu 5 role X 3 randuri si 25 linii de plata fixe, ce ofera o multime de functii bonus, precum Jackpot sau Rotiri Gratuite cu simboluri gigant. Incearca-ti norocul intr-o atmosfera de sarbatoare pentru un an cat mai profitabil la pacanele!

Simboluri

Cainele de Aur este simol Wild – le inlocuieste pe toate celelalte, cu exceptia Scatter (Copac de Aur) si simbol cu BANI (globuri chinezesti). Alte simboluri tematice pe care le poti intalni sunt Dragonul chinezesc, Artificii, Portocale sau cartile de joc in stil asiatic A, K, Q si J.

Reguli de joc si gameplay

Lucky New Year este un joc de pacanele construit in jurul formatului clasic, cu role standard si linii de plata fixe, deci nu trebuie sa iti faci griji la liniile castigatoare, ci doar la pariul total, pe care il poti selecta din butoanele + si – aflate in partea stanga jos. Exista o functie de redare automata (pana la 1000 de rotiri), unde poti seta limite pierdere/castig, dar si un mod turbo, daca preferi un joc de pacanele rapid. Nu ramane decat sa dai “Spin” de butonul rotativ mare, dar inainte de asta, consulta tabelul de plata, unde vei observa valoarea simbolurilor si modul de declansare al functiilor bonus. Poti face asta din pictograma “i”, aflat in partea stanga jos a ecranului, langa sunet si alte setari. Descopera jocul de pacanele online Lucky New Year!

Pacanele gratis Lucky New Year

Caracteristici bonus

Scatter-ul apare doar pe rolele 1, 3 si 5. Daca obtii 3 dintre acestea, vei declansa functia bonus si vei castiga 5 rotiri gratuite. In timpul functiei, rolele 2, 3 si 4 se invart impreuna ca un simbol Gigant pentru castiguri uriasa. Daca obtii 3 simboluri suplimentare in timpul acestei runde, ve primi 3 rotiri suplimentare.

Simbolul BANI poate ateriza pe toate rolele. La fiecare rotire, acesta ia o valoare aleatorie dintr-un set de valori sau ia valori ale jackpot-ului. Cand prinzi 6 sau mai multe, vei activa functia Money Respin. Apoi, simbolurile normale dispar, iar simbolurile BANI care au declansat functia raman pe role . Rolele obisnuite vor fi inlocuite cu un set special, care contine doar simboluri Bani si spatii goale. Vei incepe cu 3 re-rotiri, iar fiecare simbol BANI care aterizeaza, va ramane pe ecran, iar numarul de re-rotiri se reseteaza la 3. Runda continua pana cand se termina rotirile sau pana cand toate pozitiile de pe ecran sunt pline. Daca toate cele 15 pozitii sunt ocupate, vei castiga Grand Jackpot.

Cum castigi la pacanele online Lucky New Year?

Simpla aliniere a minim 3 pe una din cele 25 linii de plata, de la stanga la dreapta, incepand cu prima rola, va genera un castig mai mare sau mai mic, in functie de numarul de simboluri care vor ateriza pe tamburi – cel mai valoros simbol este Dragonul. Wild-ul te poate duce mai aproape de castiguri mari, deoarece le inlocuieste pe toate celelalte (5 x ofera de 20 de ori miza totala), in timp ce simboluri BANI sunt cheia catre recompense uriase.

Cat plateste maxim fiecare simbol?

  • 5 x Dragon = 20 x miza
  • 5 x Artificii = 16 x miza
  • 5 x Tobe = 12 x miza
  • 5 x Portocale = 8 x miza
  • 5 x A, K, Q, J = 2 x miza
Pacanele gratis Lucky New Year

Jocuri ca la aparate Lucky New Year pe mobil

Lucky New Year este un joc de pacanele modern, cu o grafica vibranta, clara si cu simboluri frumos detaliate, ceea ce face ca slotul online sa fie perfect functionabil si pe dispozitivele mobile. Este complet optimizat pentru smartphone-uri sau tablete Android/ Apple. Gameplay-ul clasic Pragmatic Play se potriveste cu ecranul mai mic al unui telefon mobil, iar tot ceea ce ramane de facut este sa te asiguri ca ai o conexiune buna la internet pentru a evita eventualele intreruperi. De asemenea, de deschide direct in browser pe mobil. Incearca-l de pe canapeaua ta!

Verdict

Ne jocul de pacanele online Lucky New Year, deoarece vine cu functii bonus atractive, cu potential mare de plata. Al doilea plus este faptul ca arata excelent din punct de vedere vizual, cu o grafica dinamica, ce nu te lasa sa te plictisesti. Poate nu este cel mai atractiv joc ca la aparate in ceea ce priveste castigul maxim intr-o singura rotire – 1.000 x miza totala, dar hai sa fim seriosi, cine vreodata a obtinut cel mai mare castig posibil? Pe site-ul nostru il poti testa in mod gratuit, ca mai apoi sa il incerci si pe bani reali intr-un cazino online licentiat ONJN.

Exista simboluri speciale in Lucky New Year?

Da, in Lucky New Year exista cateva simboluri speciale. Simbolul „Wild” actioneaza ca un joker si poate inlocui alte simboluri, cu exceptia simbolurilor Scatter si Bonus, pentru a forma combinatii castigatoare.

Care este nivelul de volatilitate al jocului Lucky New Year?

Lucky New Year are un nivel de volatilitate mediu spre ridicat. Acesta ofera castiguri mai rare, dar mai mari in comparatie cu jocurile cu volatilitate scazuta.

Pot juca Lucky New Year pe dispozitive mobile?

Da, Lucky New Year este compatibil cu dispozitivele mobile. Poti juca jocul pe smartphone-uri si tablete, indiferent de sistemul de operare al dispozitivului tau.