Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele gratis Pixie Wings - Cazino365
Pacanele gratis Pixie Wings
5.0

Pacanele gratis Pixie Wings

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Pragmatic PlayFantezie28 Iulie, 201795.66%NUDANU500 x

Joaca pacanele Pixie Wings, un slot fantezist de la Pragmatic Play! Intra intr-o lume magica pe o matrice cu 4 randuri  X 5 role si 50 de linii de plata pentru a fi martor la lupta pentru putere pentru tron! Aici, gasesti functii bonus interesante, precum rotiri gratuite sau wild-uri. RTP-ul este de 95.66%, volatilitatea este medie, in timp ce castigurile sunt de pana la 500 X miza totala pe rotire.

Simboluri

Exista 11 simboluri in jocul de pacanele Pixie Wings. Cele de valoare mica sunt cartile de joc A, K, K, J si 10, in timp ce Regele, Regina, Printul si Printesa sunt cele care platesc mai mult. Logo-ul Pixie Wings este simbol Wild – le inlocuieste pe toate celelalte, cu exceptia Bonusului (Copac – 3 x activeaza Free Spins).

Simboluri Pacanele gratis Pixie Wings

Reguli de joc si gameplay

Slotul Pixie Wings vine cu o matrice simpla si linii de plata fixe. Pentru a crea o combinatie castigatoare, va trebui sa aterizezi 2, 3, 4 sau 5 simboluri potrivitele de la stanga la dreapta, incepand cu cea din capatul stang pe una dintre liniile de plata castigatoare. Mizele variaza intre 0.50 RON si 250 RON, pe care le poti seta din butoanele minus si plus din ambele parti ale butonul de rotire. Exista o functia de redare automata, intre 10 si 100 de invartiri, unde poti seta limite pierdere/castig. Inainte de a incepe aventura, consulta tabelul de plata, facand click pe butonul “i”, aflat in partea stanga jos a ecranului. Apasa Spin si incepe distractia!

Caracteristici bonus

Pe matrice poti gasi grupuri de simboluri secrete. In jocul de baza, la fiecare rotire, un simbol va fi ales aleatoriu ca simbol grupat secret.

Aterizarea a 3 simboluri Bonus oriunde pe role in aceeasi rotire, activeaza functia Rotiri Gratuite. Inainte de a incepe, vei avea de ales intre 5 optiuni:

  • Simbolul Rege este super-grupat in 5 rotiri gratuite
  • Simbolul Regina este super-grupat in 7 rotiri gratuite
  • Simbolul Print este super-grupat in 9 rotiri gratuite
  • Simbolul Printesa este super-grupat in 11 rotiri gratuite
  • ? – toate simbolurile de mai sus + Wild alese aleatoriu pentru 3-12 rotiri gratuite

De fiecare data cand pe matrice aterizeaza un simbol Bonus, se acorda o rotire gratuita suplimentara!

Speciala Pacanele gratis Pixie Wings

Cum castigi la pacanele online Pixie Wings?

Se castiga des la pacanele Pixie Wings, asta pentru ca exista 50 de linii de plata. Toate simbolurile platesc de la stanga la dreapta, pe role adiacente, incepand cu primul tambur – 2, 3, 4 sau 5 de acelasi fel formeaza o combinatie castigatoare. Dupa cum vei observa in tabelul de plati, premiile per simbol sunt destul de mici, iar in Bonus se poate castiga mai bine, dar nu ceva consistent. Cel mai bine platit simbol este Wild-ul – 5 X ofera de 10 ori miza totala.

Tabel de plata la pacanele Pixie Wings

  • 5 x Rege = 1.5 x miza
  • 5 x Regina = 0.90 x miza
  • 5 x Print = 0.60 x miza
  • 5 x Printesa = 0.50 x miza
  • 5 x A = 0.40 x miza
  • 5 x K = 0.30 x miza
  • 5 x Q = 0.28 x miza
  • 5 x J = 0.26 x miza
  • 5 x 10 = 0.24 x miza

Jocuri ca la aparate Pixie Wings pe mobil

Pixie Wings este un joc de pacanele care poate fi redat pe toate dispozitivele mobile, inclusiv tablete si telefoane mobile Android si iOS, precum si pe versiunea desktop (laptop/PC). Grafica, clara, colorata si gameplay-ul clasic fac ca slotul sa fie perfect de jucat si pe ecranul mai mic al unui smartphone. De asemenea, jocul simplu este ideal pentru jocul intr-un cazino pe mobil. Pixie Wings se deschide direct in browser pe mobil sau din aplicatiile corespunzatoare fiecarei platforme de pacanele.

Pareri Pixie Wings

Pixie Wings este un joc de pacanele bun pentru a rula un bonus, deoarece se formeaza des combinatii castigatoare, aproape la fiecare rotire. Castigurile sunt destul de mici, chiar si in “speciala”, cel putin asta am descoperit noi atunci cand l-am testat. Credem ca nu sunt multe motive pentru care sa incerci acest slot, decat cel prezentat mai sus. Cu siguranta, pe site-ul nostru gasesti multe jocuri ca la aparate Pragmatic Play mult mai interesante! Pe toate le poti juca gratis!

Ce este Pixie Wings si cum functioneaza?

Pixie Wings este un slot online creat de Pragmatic Play, cu o tematica magica a zanelor si a povestilor de basm. Jocul are o structura de 5 role si 4 randuri si ofera 50 de linii de plata fixe. Scopul este sa obtii combinatii castigatoare de simboluri pe liniile de plata active.

Exista un simbol wild in Pixie Wings?

Da, Pixie Wings are un simbol wild reprezentat de logo-ul jocului. Acest simbol poate inlocui alte simboluri, cu exceptia simbolului scatter, pentru a forma combinatii castigatoare.

Care este simbolul scatter in Pixie Wings?

Simbolul scatter in Pixie Wings este reprezentat de o zana cu aripi colorate. Obtinerea a cel putin trei simboluri scatter in orice pozitie pe role declanseaza runda bonus de rotiri gratuite.