Free cookie consent management tool by TermsFeedRabbit Hole Riches demo - Cazino365
Rabbit Hole Riches demo
5.0

Rabbit Hole Riches demo

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Play'n GoFantezie8 Octombrie, 202094.7%NUDANU5.000 x

Joaca pacanele de poveste Rabbit Hole Riches, un slot inspirat din povestea lui Lewis Carol, Alice in Tara Minunilor si lasa-te purtat de magia acestui joc! Toate aventura are loc pe o matrice cu 3 randuri X 3 role si 5 linii de plata intr-o atmosfera magica, cu simboluri fantastice. Volatilitatea este medie spre ridicata, RTP-ul este peste media de piata, in timp ce premiul cel mare poate ajunge pana la 5.000 X miza totala pe rotire. Descopera un joc Play n Go cu multe functii bonus de top!

Simboluri

Simbolurile din acest slot includ carti de joc (joaca rol de armata), dar si simboluri cu Regina, Omul cu palarie, Omida si Copac. Oglinda este Wild clasic, insa pe tamburi vei gasi si Regina Wild, Turnuri Wild si Pisica Wild. Scatter-ul apare sub forma unui Ceas magic.

Reguli de joc si gameplay

Acest joc de pacanele este format dintr-o matrice standard si linii de plata fixe, unde castigurile se formeaza in mod normal, adica de la stanga la dreapta. Principalul lucru este sa intelegi caracteristicile si sa alegi functiile de care ai nevoie, facand click pe butonul „i”.Panoul de control este situat in partea de jos a ecranului. De asemenea, jocul ca la aparate are o functie de redare automata pana la 100 de rotiri, unde poti seta limitele de castig si de pierdere. Exista si o caracteristica de invartire rapida pe care o poti activa facand click pe pictograma fulger, din partea stanga jos. Exista o gama larga de pariuri, pe care le poti seta facand click pe + sau –. Hai in aventura!

Caracteristici bonus

Cu 3 simboluri Scatter activeaza Rabbit Hole Bonus. Aici, Ieurele alege aleatoriu una dintre cele 4 gropi pentru a determina caracteristica. Acestea sunt:

  • Rabbit Hole verde – Vine cu bonusul Teacup Party Pick. Aceasta incepe cu 1 rotire gratuita, unde exista doar simboluri de valoare mare. Cand rotirea se termina, vei alege una dintre cestile de ceai de sub role (vei descoperi un simbol de valoare mare care va plati intre 2x si 8x miza totala). Cuvântul „Colectare” sau „Alegeti din nou” apare apoi pe ceasca de ceai pentru a continua sau pentru a incasa recompensa;
  • Rabbit Hole albastra – Activeaza bonusul Cheshire Cat Respins . Aceasta caracteristica începe cu o re-rotire in care este activa pisica Cheshire de dimensiune 1×3. Prima rotire este garantata a fi una castigatoare, acordand un alt re-spin. Functia continua atata timp cat se formeaza castiguri;
  • Rabbit Hole galbena – Declanseaza bonusul Tower Power . Vei primi 7 rotiri gratuite cu turnurile Wild rosii si albe active. Ambele Wild-uri turn sunt stivuite, acoperind rolele complet, luand locul wild-ului normal. Inainte de a incepe jocul, trebuie sa alegi Turnul Rosu sau Turnul Alb. De fiecare data cand aterizeaza turnul ales, se obtine un punct pentru fiecare pozitie pe care o acopera. La sfarsit, daca turnul tau are mai multe puncte, atunci castigurile totale sunt dublate. Daca runda se termina la egalitate, se acorda inca 7 rotiri gratuite pentru a stabili scorul. Nu exista limite de cate ori poate fi reactivata functia.
  • Rabbit Hole rosie – Vine cu bonusul Queens Army. Vei primi 8 rotiri gratuite, iar in joc apare simbolul Queen Wild, in timp ce singurele alte simboluri sunt Queen Army. Exista un multiplicator de castig, care crește cu +1 la fiecare castig pe linie de plata. De asemenea, daca 3 Scattere aterizeaza intr-o rotire, alte 3 rotiri sunt oferite (nu exista limita).
Rabbit Hole Riches demo

Cum castigi la pacanele Rabbit Hole Riches?

Exista doar 5 linii de plata la Rabbit Hole Riches demo, unde combinatiile castigatoare se platesc de la stanga la dreapta, atunci cand 3 simboluri de acelasi fel aterizeaza pe linie de plata activa. Cel mai valoros simbol este Wild-ul standard (Oglinda), iar 3 bucati ofera de 20 de ori miza totala. Exista multe caracteristici bonus, Wild-uri suplimentare, functii ce pot genera castiguri de pana la 5.000 X miza totala pe rotire.

Tabel de plata pentru 5 simboluri

  • 3 x Regina rosie = 8 x miza
  • 3 x Omul cu palarie = 6 x miza
  • 3 x Omida = 4 x miza
  • 3 x Copac = 2 x miza
  • 3 x Armata Reginei (carti de joc) = intre 0.40 x si 1 x miza
Rabbit Hole Riches demo

Jocuri ca la aparate Rabbit Hole Riches pe mobil

Rabbit Hole Riches functioneze perfect pe orice dispozitiv mobil. Poti juca acest joc de pacanele fantastic de oriunde te-ai afla. Indiferent daca preferi o tableta sau un smartphone iOS sau Android, grafica va fi aceleasi, ca pe versiunea desktop. Cu o conexiune buna la internet, vei avea o experienta placuta si intensa de acasa, la fel ca intr-un cazino offline.

Verdict

Rabbit Hole Riches este un slot grozav din punct de vedere vizual si al functiilor speciale. Este un joc de volatilitate medie, cu premii constante pentru a mentine balanta in echilibru. Actiunea din jocul de baza nu ofeara multa distractie, asa ca nu te astepta sa se intample miracole, insa in “speciale” sansa unui premiu mare creste considerabil. Cu siguranta, este un slot distractiv, ce merita incercat.

Cu ce temă ne întâmpină jocul „Rabbit Hole Riches” dezvoltat de Play’n Go și ce aventură ne așteaptă?

„Rabbit Hole Riches” este inspirat din povestea lui Lewis Carroll, „Alice în Țara Minunilor.” Acest joc te introduce într-o atmosferă magică, oferind o aventură plină de mister și magie, pe o matrice cu 3 rânduri X 3 role și 5 linii de plată.

Ce simboluri putem întâlni pe rolele jocului „Rabbit Hole Riches”?

Pe role veți descoperi simboluri captivante, inclusiv cărți de joc care au rol de armată, precum și simboluri cu Regina, Omul cu Pălărie, Omida și Copac. Oglinda este simbolul Wild clasic, iar pe tamburi se află și Regina Wild, Turnuri Wild și Pisica Wild. Scatter-ul se prezintă sub forma unui Ceas magic.

Ce reguli de joc trebuie să cunoaștem pentru „Rabbit Hole Riches”?

Jocul are o matrice standard și linii de plată fixe, iar câștigurile se formează în mod obișnuit, de la stânga la dreapta. Pentru a înțelege complet caracteristicile, poți da clic pe butonul „i”. Panoul de control se găsește în partea de jos a ecranului, iar jocul include o funcție de redare automată cu până la 100 de rotiri, unde poți seta limite de câștig și pierdere. De asemenea, ai la dispoziție o caracteristică de rotire rapidă.