Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele gratis Prissy Princess - Cazino365
Pacanele gratis Prissy Princess
5.0

Pacanele gratis Prissy Princess

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Play'n GoFantezie23 Februarie, 201794.62%NUNUNU1.250x

Joaca pacanele fantastice Prissy Princess de la Play n Go intr-o atmosfera de basm, alaturi de Cavaleri, Printese si Dragoni! Este un slot cu un RTP peste media de piata, de 96.56%, volatilitate medie spre ridicata, ce vine cu bonusuri de top, ce pot genera castiguri de pana la 1.250 X miza totala pe rotire. Fii un Cavaler curajos, salveaza Printesa si poti primi Cufarul cu comori!

Simboluri

La pacanele Prissy Princess exista doar simboluri specifice tematicii. Cele de valoare mica sunt reprezentate de Scauturi, Armuri, Lanturi, Embleme, Sabii si Casca. Cei 3 Cavaleri ofera cele mai mai recompense. Printesa si Dragonul sunt simboluri Wild. De asemenea, exista si 3 simboluri Scatter (Steag purpuriu, verde si albastru).

Reguli de joc si gameplay

Prissy Princess foloseste o grila standard si linii de plata fixe. Poti juca acest slot cu mize cuprinse intre 1 RON si 500 RON – pariul poate fi setat din butoanele + si – de sub role. Exista o functie de redare automata in care poti opta pana la 100 de rotiri automate si unde poti seta limite pierdere/castig. Cu modul turbo (click pe fulger) poti opta pentru un joc rapid. Inainte de a testa pacanele online, consulta tabelul de plata din pictograma “i”, din partea stanga jos a ecranului pentru a afla cum activezi bonusurile. Click pe butonul verde si incepe aventura la castel!

Caracteristici bonus

Secventa Turnuri ruinate – se declanseaza la fiecare rotire castigatoare. Ori de cate ori se formeaza un castig, toate rolele implicate se prabusesc si se deschide un lacat. Daca obtii 4 victorii consecutive, atunci se activeaza Cufarul cu comori – aici poti castiga un multiplicator de pana la 100x miza totala.

Atunci cand ai colectat sau pe rolele 1, 3 si 5 se afla toate cele 3 simboluri Scatter, vei activa bonusul Turneu. Aici, va trebui sa alegi un Cavaler, acela care crezi ca va castiga mana printesei. Cu cat avansezi mai mult in cursa, cu atat castigi mai multe premii.

Atunci cand pe matrice se afla oricare din cei 3 Cavaleri, se activeaza functia Mandria dragonului. Urmeaza ca Dragonul sa transforme o rola in Wild, ceea ce poate duce la cateva premii consistente. Jocul nu are rotiri gratuite, dar in schimb de poti bucura de varietatea de caracteristici bonus oferite.

Pacanele gratis Prissy Princess

Cum castigi la pacanele online Prissy Princess?

Exista 20 de linii de plata fixe, deci pentru a forma o combinatie castigatoare, ai nevoie de minim 3 simboluri de acelasi fel asezate de la stanga la dreapta pe role adiacente. Cu 5 X vei incasa recompense mai mari, in special pentru Wild-ul Printesa – 5 bucati ofera de 50 de ori miza totala. Premiul maxim de 1.250 X miza totala poate fi mai degraba revendicat in bonusuri, acolo unde exista diferiti modificatori.

Premii pentru 5 x simbol

  • 5 x Cavaleri = intre 10 x si 15 x miza
  • 5 x Casca = 5 x miza
  • 5 x Sabii = 3 x miza
  • 5 x Emblema = 3 x miza
  • 5 x Lanturi = 2 x miza
  • 5 x Armura = 2 x miza
  • 5 x Scut = 2 x miza
Pacanele gratis Prissy Princess

Jocuri ca la aparate Prissy Princess pe mobil

Prissy Princess este complet optimizat pentru a putea juca pe toate dispozitivele, inclusiv pe smartphone-uri și tablete Android sau Apple. Il poti testa atat din browser pe mobil, cat si din aplicatia de mobil a unui cazino online licentiat ONJN in Romania ce are in oferta acest slot.

Verdict

Prissy Princess este un joc de pacanele cu un aspect retro. Este bine faptul ca Play n Go a eliminat simbolurile carti de joc – aici gasim doar simboluri specifice tematicii. Exista multe caracteristici bonus, insa pe noi nu ne-au impresionat – premiile sunt destul de mici, dar se formeaza des combinatii castigatoare. Incearca pacanele gratis Prissy Princess pe site-ul nostru si vezi daca iti place!

Ce este slotul online Prissy Princess dezvoltat de Play’n Go?

Prissy Princess este un joc de tip slot online creat de dezvoltatorul de jocuri Play’n Go. Acesta oferă o experiență de joc pe temă medievală, cu grafică de înaltă calitate și caracteristici interesante.

Câte role și linii de plată are jocul Prissy Princess?

Slotul Prissy Princess are 5 role și 20 de linii de plată fixe, ceea ce înseamnă că toate liniile de plată sunt active în fiecare rundă de joc.

Cum se activează caracteristica „Turneul Dragonului”?

Caracteristica „Turneul Dragonului” este declanșată atunci când obțineți cel puțin trei simboluri Scatter (steagul medieval) pe rolele jocului. În această rundă bonus, puteți câștiga rotiri gratuite și multiplicatori.