Free cookie consent management tool by TermsFeedJocul ca la aparate Desert Shark
Jocul ca la aparate Desert Shark
5.0

Jocul ca la aparate Desert Shark

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Relax GamingDistractie25 februarie 202096.33%NUDANU16.794 x

Luptă-te cu Rechinul și poți obține premii de peste 16.000 X miza totală pe rotire la jocul ca la aparate Desert Shark de la Relax Gaming! Nu ești singurul care vrea să pună mâna pe comoara din deșert – ai grijă la Pirați! Toată distracția are loc pe o matrice cu 4 rânduri X 5 role și 40 de linii de plată fixe, într-o atmosferă distractivă și captivantă. Dacă ești destul de curajos, poți activa bonusuri de top, cum ar fi rotiri gratuite sau multiplicatori. Hai în aventură și de pe un mobil IOS sau Android!

Simboluri – Jocul ca la aparate Desert Shark

Așezate pe dune de nisip, pe role vei găsi simboluri cu Lămpi, Sticle, Busole, Cămile și Pirați. De asemenea, pe matrice vei găsi și 4 monede de diferite culori, acestea fiind și cele de valoare mai mică. Există și Wild și, desigur, simboluri Rechin. Caută Tornada cu monede pentru a activa bonusuri cu rotiri gratuite – este simbol Scatter!

Simbol Speciala la slotul Desert Shark

Cum se joacă păcănele Desert Shark?

Te-ai întrebat cum se joacă păcănele Desert Shark? Ei bine, este destul de simplu. Butoanele de control sunt în partea dreapta a ecranului – click pe cele 3 linii pentru a vedea cum se activează bonusurile și ce valoare are fiecare simbol. Apoi, alege miza potrivită pentru ține din butonul cu monede. Nu rămâne decât să dai Spin!
Simpla aliniere a cel puțin 3 simboluri de același fel pe o linie de plată activă, formează un combo câștigător. Hai la căutare de monede de aur!

BONUS – Jocul ca la aparate Desert Shark

Dacă pe matrice sunt 2 sau mai multe simboluri Rechin pe rolele 3, 4 sau 5, atunci se activează Funcția Bonus Swim Swim. Cu cel puțin doi Rechini pe tamburi, aceștia se mișcă o rolă spre stânga în fiecare dintre următoarele rotiri. Rechinii Aurii lasă Wild-uri în urmă, iar orice Rechin care întâlnește un simbol Wild existent îl transformă într-un multiplicator de X2. Dacă un alt Rechin de Aur aterizează pe un Wild, multiplicatorul său crește cu 1x, iar Wild-urile se pot multiplică reciproc – poți obține multiplicatori de 9x sau mai mult!
Cu 3 simboluri Scatter pe rolele 2, 3 și 4, vei obține 8 rotiri gratuite. La începutul fiecărui spin, între 1 și 6 simboluri Wild sunt plasate aleatoriu pe tamburi. Funcția Swim Swim este activă în Free Spins.

Cum câștigi la slotul Desert Shark?

Există 40 de moduri de a câștiga la păcănele Desert Shark. Tot ce trebuie să se întâmple este ca pe role să pice simultan minim 3 simboluri de același fel, așezate de la stânga la dreapta, pe role adiacente, începând cu primul tambur. Câștiguri mai mari vin pentru 5 x simbol – Wild-ul oferă cele mai mari recompense (5 bucăți acordă de 7.5 x miza totală). În bonusuri se pot revendica premii mai mari, deoarece există inclusiv multiplicatori.

Tabel de plăți pentru 5 x simbol

· 5 x Pirat = 5 x miza
· 5 x Cămilă = 4 x miza
· 5 x Busolă = 3 x miza
· 5 x Sticlă = 2.5 x miza
· 5 x Lampă = 2 x miza
· 5 x Monede = între 1x și 1.25 x miza

Tabelul de plata la jocul Desert Shark

Merită sau nu să încerci jocul ca la aparate Desert Shark?

Desert Shark este un slot distractiv și captivant, atât din punct de vedere vizual, cât și ca bonusuri. Ne place că există multiplicatori și wild-uri, caracteristici ce pot aduce premii generoase – cheia către plăți de top sunt Rechinii! Continuă să joci păcănele gratis Desert Shark pe pagina noastră, ca mai apoi să încerci cele mai bune sloturi online într-un cazino online licențiat ONJN în România!