Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele cu fructe Mega Flip - Cazino365
Pacanele cu fructe Mega Flip
5.0

Pacanele cu fructe Mega Flip

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Relax GamingFructe2 iunie 202096.2%NUDANU5.493 x

Joacă pacanele cu fructe Mega Flip în stilul Las Vegas! Este un slot Relax Gaming, ce aduce ca o petrecere disco din anii 70, unde vei găsi unele dintre cele mai populare simboluri la aparate online – Cireșe, Prune, Portocale sau Șeptari, simboluri ca la Shining Crown. Petrecerea are loc pe o matrice neobișnuită, cu formatul 2-2-3-3-4-4, 18 role independente, 6 coloane și moduri conectate de câștig. Distrează-te în timp ce poți câștiga peste 5.000 X miza totală cu funcții bonus de top!

Simboluri – Pacanele cu fructe Mega Flip

Mega Flip este un joc de păcănele cu fructe. Pe tamburi vei găsi simboluri cu Cireșe, Portocale și Prune, acesta fiind și cele de valoare mică. Urmează ca plată Clopoței, Trifoi cu patru foi, Stea și Șeptari. Caută Scatter-ul (Diamantul) pentru a activa bonusuri cu rotiri gratuite!

Pacanele cu fructe Mega Flip

Cum se joacă păcănele Mega Flip?

Începe prin a selecta pariul dorit, ca mai apoi poți da Învârtire. Poți opta și pentru Joc Automat (alege între 10 și un număr infinit de rotiri). Pentru a înțelege mai bine slotul, respectiv cum se activează bonsurile sau ce valoare are fiecare simbol, click pe cele 3 linii de partea stânga jos a matricei. Pentru a te obișnui cu mecanica de joc, joacă păcănele gratis Mega Flip pe Cazino365 fără să riști niciun ban din buzunarul tău!

Caracteristici bonus – Pacanele cu fructe Mega Flip

De cum se deschide jocul, vei vedea că sub rolele principale se află un tambur suplimentară care se rotește orizontal. Dacă aceasta se aprinde cu Re-spin împreună cu un câștig, atunci se declanșează un re-spin. În timpul funcției de re-spin, simbolurile câștigătoare se blochează și rotirile continuă să apară atâta timp cât ajung noi simboluri câștigătoare. De asemenea, umplerea unei role cu simboluri câștigătoare activează multiplicatorul de deasupra acestuia, după cum urmează – prima bobină trebuie umplută mai întâi, apoi a doua și așa mai departe. În timpul jocului de bază, multiplicatorul crește de la x2, x3, x4, x5, x6 și x7.

Cu 3 simboluri Diamant se declanșează funcția Rotiri gratuite. Cu 3 Diamante vei primi 8 rotiri gratuite, însă cu fiecare Diamant suplimentar, vei primi 2 rotiri gratuite suplimentare. În timpul rotirilor gratuite, grila de joc se transformă în 4-4-3-3-2-2. De asemenea, rola de Re-spin este blocată, astfel încât primești re-spins pentru orice combinație câștigătoare inițială. Nici multiplicatorii nu mai trebuie activați prin umplerea primului tambur. Cu încă 3 simboluri Diamant vei obține încă 4 rotiri gratuite, iar fiecare Diamant suplimentar acordă 2 rotiri suplimentare și, de asemenea, pentru fiecare redeclanșare, multiplicatorii sunt măriți cu +1.

Cum câștigi la slotul Mega Flip?

Chiar dacă grila de joc este puțin neobișnuită rămâne unul dintre cele mai bune sloturi online, iar o combinație câștigătoare se formează la fel de simplu – 3 sau mai multe simboluri care se potrivesc de la stânga la dreapta formează o plată. Premii mai mari vin pentru 6 x simbol, dar chiar și așa, valoarea lor este destul de mică. RTP-ul este foarte bun, de 96.20%, ceea ce îl face puțin peste media de piață, însă este un slot foarte volatil. Multiplicatorii sunt cheia către recompense mai consistente. Activează Free Spins și poți beneficia mai des de multiplicatori și câștiguri consecutive!

Cât plătește maxim fiecare simbol?

  • 6 x Cireșe, Prune, Portocale = 0.30 x miza
  • 6 x Clopoței = 0.40 x miza
  • 6 x Trifoi cu patru foi = 0.60 x miza
  • 6 x Stea = 1 x miza
  • 6 x Șeptari = 2 x miza
Pacanele cu fructe Mega Flip

Păreri Pacanele cu fructe Mega Flip

Mega Flip iese în evidență prin grila de joc și design. Dacă ești fan păcănele cu fructe, merită să joci slotul Relax Gaming gratis pe pagina noastră. Există bonusuri cu rotiri gratutie și multiplicatori, funcții ce pot genera câștiguri de peste 5.000 X miza totală pe rotire, însă este un slot destul de volatil, iar în jocul de bază premiile sunt destul de mici, mai ales fără multiplicatori. Una peste alta, Mega Flip este un joc distractiv, cu o matrice neobișnuită.

Unde poți juca pe bani reali Mega Flip?

NetBet, Unibet, Vlad Cazino, Mr Bit, SlotV sau Frank Casino sunt cazinouri online legale în România, unde poți testa pe bani reali Mega Flip, cu pariuri cuprinse între 0.80 RON și 400 RON. Recomandarea noastră este SlotV, deoarece aici poți încasa unul dintre cele mai mari bonsuri de pe piață – premii în bani și rotiri gratuite la Amusnet (EGT).