Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele gratis: Game of Gladiators
Pacanele gratis: Game of Gladiators
5.0

Pacanele gratis: Game of Gladiators

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Play'n GoAntic6 Iunie, 201994.43%NUNUNU5.000 x

Game of Gladiators jocuri pacanele

Lupta-te pentru castigurile tale cu acest nou joc scos pe piata de Play’n Go. Game of Gladiators este un slot care aduce aminte de bataliile marelui Spartacus si timpul petrecut de el si restul gladiatorilor in arene.

Jocul este destul de complex, dar foarte distractiv, cu functii speciale care complementeaza perfect povestea. O atmosfera sumbra, insa una care te va captiva si te va “obliga” sa dai click incontinuu.

Simboluri

Simbolurile de la carti, J, Q, K si A, sunt cele mai slab platite, in timp ce simbolurile celor patru tipuri de gladiatori – Scrissor, Provocator, Murmillio si Retiarius, sunt platite ceva mai bine. Leul este simbolul Wild pentru acest joc, el inlocuind toate figurile cu exceptia celui Scatter.
Trei simboluri Scatter, reprezentate de poarta care duce in arena, vor aduce dupa sine “speciala”.

Pacanele gratis: Game of Gladiators
Simboluri Game of Gladiators

Functii speciale

Inainte de-a discuta despre “speciala”, trebuie sa remarcam faptul ca Game of Gladiators are alte cinci functii speciale care-i pot surprinde pe jucatori in orice moment.

  • Spear Attack – Atunci cand 3-6 sulite aruncate in role devin Wild-uri
  • Sword Attack – Prima rola este multiplicata de 2 pana la 4 ori
  • Net Attack – Un simbol gladiator ramane pe loc si se acorda o re-rotire
  • Fame – Un simbol gladiator este platit in functie de Tabelul de plati Lupta
  • Enraged – Se adauga doi Mega Jokeri pe intreaga rola.

“Speciala” de la Game of Gladiators se numeste Lupta si se acorda atunci cand simbolul Scatter cade pe rolele 1, 3 si 5. In acel moment, avem de ales intre doi eroi, Spartacus si Amazonia. Secventa n-are un numar finit de rotiri gratuite, ci se termina in momentul in care lupta e castigata sau pierduta. Castigi distrugand toate grupurile de gladiatori, asa cum vezi pe dunga de deasupra rolelor, ori pierzi atunci cand 12 gladiatori isi fac loc in acel spatiu.

Daca il vei alege pe Spartacus, atunci ai oportunitatea sa reinitiezi “speciala” in cazul in care iesi victorios. Cu Amazonia la lupta, vei avea ocazia sa castigi de 20x-100x pariul principal, un bonus adaugat la ce vei castiga din “speciala”.

Plati pacanele Game of Gladiators

Am testat Game of Gladiators si ne-am dat seama ca putem sa intram destul de des in “speciala”. Dar si ca sunt alte functii speciale care pot sa plateasca mult mai mult decat cea cu rotirile gratuite. Variatia ridicata ne sugereaza ca rar vom incasa premii mici-medii, insa trebuie sa fim atenti la cele mari.

Jocuri pacanele pe mobil: Game of Gladiators

Game of Gladiators are o grafica interesante si simboluri moderne. Noi am testat jocul pe dispozitive mobile de ultima generatie si a mers perfect. De aceea, asta ar fi si recomandarea noastra. Daca vreti sa evitati delay-ul in miscarea rolelor, cel mai bine ar fi sa utilizati un mobil ce indeplineste toate cerintele video.

Verdict

Nu credeam ca ne vom distra atat de mult intr-un joc cu gladiatori. Sigur, atmosfera este una mai degraba intunecata, insa noi ne-am simtit perfect. Jocul are functii speciale interesante, iar numarul lor reprezinta un atuu. Ne-ar fi placut daca am fi reusit sa castigam mai des, insa daca privim Game of Gladiators doar ca pe o sursa de distractie, atunci Play’n Go si-a facut pe deplin datoria.