Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele gratis: Dragon Gems - Cazino365
Pacanele gratis: Dragon Gems
5.0

Pacanele gratis: Dragon Gems

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
SkywindDistractie22 octombrie 201696.1%NUDANU300x

Colecteaza bijuteriile pretioase din jocul de pacanele Dragon Gems! Nu va fi usor, deoarece un Dragon le pazeste pe grila formata din 3 randuri X 5 role si 10 linii de plata fixe. RTP-ul este foarte bun, peste media de piata, de 96.1%, volatilitatea este medie spre ridicata, in timp ce pariurile sunt accesibile. Partea buna este ca pe site-ul nostru poti juca pacanele Skywind gratis, inclusiv pe acesta. Esti destul de curajos sa furi pietrele pretioase de la Dragon?

Simboluri

Doar 8 simboluri formeaza grila de joc din slotul Dragon Gems. Dragonul este simbol Wild – le inlocuieste pe toate celelalte si activeaza “speciala”. Moneda Ruby, BAR si 5 Bijuterii de culori diferite sunt celelalte simboluri – in paragrafele de mai jos vei gasi ce valoare are fiecare.

Reguli de joc si gameplay

Acest slot vine cu o rola clasic si linii de plata fixe. Exista putine simboluri, functii bonus simple, deci va fi usor de jucat si de inteles. Miza este pentru toate buzunarele – incepe de la 0.10 RON si ajunge la 1.500 RON, pe care o poti seta din butoanele + si – din partea stanga jos a ecranului (Pariu Total). Ar fi indicat sa consulti tabelul de plata prin pictograma “i” pentru a vedea cat plateste fiecare simbol si ce rol are Dragonul.

Caracteristici bonus

La pacanele Dragon Gems nu exista multa functii speciale. Daca alegi sa il joci, poti activa doar functia Respin – se declanseaza atunci cand un Wild aterizeaza pe rolele 2, 3 sau 4, dupa cum urmeaza:

  • Daca un Wild pica pe o rola, atunci functia intra in joc, iar acesta se extinde complet pe tambur. Urmeaza sa primesti o re-rotire, iar daca un alt Wild este pe rola, functia continua. Astfel, poti beneficia pana la 3 role complet Wild, ceea ce poate duce la cateva castiguri frumoase.
Pacanele gratis: Dragon Gems

Cum castigi la pacanele Dragon Gems?

Combinatiile castigatoare se formeaza in ambele sensuri, adica atat de la stanga la dreapta, cat si de la dreapta spre stanga. Exista 10 linii de plata fixe, unde cel mai valoros simbol este Moneda Ruby, in timp ce Bijuteria mov ofera cele mai mici premii. Simbolul Wild este cheia catre recompense mai dese, deoarece le inlocuieste pe toate celelalte.

Premii pentru 5 x simbol

  • 5 x Moneda Ruby = 300 de monede
  • 5 x BAR = 125 de monede
  • 5 x Bijuterie galbena = 60 de monede
  • 5 x Bijuterie rosie = 50 de monede
  • 5 x Bijuterie verde = 40 de monede
  • 5 x Bijuterie albastra = 35 de monede
  • 5 x Bijuterie mov = 30 de monede
Pacanele gratis: Dragon Gems

Jocuri ca la aparate Dragon Gems pe mobil

Incearca pacanele online Dragon Gems pe mobil si pe tableta fara probleme! Acest slot se reda excelent pe un mobil Android sau iOS, fara a fi necesare alte elemente de descarcat. Se deschide direct in browser-ul tau de mobil sau din aplicatiile mobile corespunzatoare fiecarui cazino online licentiat ONJN.

Pacanele cu dragoni pe care merita sa le incerci

Verdict

Dragon Gems este un joc de pacanele asemanator altor sloturi, cum ar fi Starburst sau Power Stars. Faptul ca plateste in ambele sensuri, face ca premiile sa vina mai des, dar valoarea lor este de cele mai multe ori mica sau medie. Fara rotiri gratuite sau multiplicatori, jocul este destul de simplu. Ramane doar sa il incerci – joaca gratis Dragon Gems de la Skywind pe pagina noastra!

Ce caracteristici distincte are slotul Dragon Gems care îl fac atractiv pentru jucători?

Dragon Gems se remarcă prin faptul că oferă re-rotiri cu Wild-uri extinse. Atunci când un simbol Wild apare pe rolele 2, 3 sau 4, el se extinde pentru a acoperi întreaga rolă și activează o re-rotire. Dacă apare un alt Wild în timpul re-rotirii, această funcție continuă, oferind șansa de a obține până la trei role complet Wild.

Cum se activează funcția bonus în Dragon Gems?

Slotul Dragon Gems dispune de o singură funcție bonus, și anume funcția Respin. Aceasta se activează atunci când un simbol Wild (Dragon) apare pe rolele 2, 3 sau 4, extinzându-se pentru a acoperi întreaga rolă și oferind o re-rotire. Dacă apare un alt simbol Wild în timpul re-rotirii, aceasta continuă.

Există multiplicatori sau rotiri gratuite în Dragon Gems?

Nu, Dragon Gems nu oferă multiplicatori sau rotiri gratuite tradiționale. Funcția sa principală este funcția Respin cu Wild-uri extinse.