Free cookie consent management tool by TermsFeed
Abrakadabra Gratis Demo Online
5.0

Abrakadabra Gratis Demo Online

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Peter & SonsCumpara Speciala27 iulie 202396.05%DADANU10.000 x

Joacă păcănele Abrakadabra, un slot plin de caracteristici bonus, creaturi și multă magie! Este un joc de la Peter & Sons, un producător plin de imaginație, ce creează jocuri unice și inovatoare. Așezat într-o locație misterioasă în aer liber, slotul se joacă pe o matrice cu 5 role X 3 rânduri și 243 de linii de plată, alături de vrăjitori și creaturi magice. Volatilitatea este ridicată, RTP-ul este de 96.07%, în timp ce premiul maxim ajunge până la 10.000 X miza totală pe rotire.

Simboluri Abrakadabra

J, Q, K și A sunt simbolurile de valoare mai mică, în timp ce simbolurile specifice tematicii plătesc mai bine: un schelet, o creatură verde asemănătoare unui jeleu, o vrăjitoare și o creatură portocalie. Soarele este Wild, în timp ce Poțiunea este simbol Scatter – activează bonus cu rotiri gratuite.

Abrakadabra Gratis GamePlay

Cum se joacă păcănele Abrakadabra gratis?

Este destul de simplu să joci păcănele Abrakadabra, mai greu este să îl înțelegi. De aceea, joacă Abrakadabra gratis pe site-ul nostru. Butoanele de control sunt situate sub role – click pe cele 3 linii pentru a vedea regulile de joc sau tabelul de plăți Apoi, alege miza potrivită pentru tine din butonul ”Pariu”. Simpla aliniere a cel puțin 3 simboluri de același fel pe o linie de plată activă, formează un combo câștigător. De asemenea, poți opta și pentru un joc rapid sau joc automat. Nu rămâne decât să dai Start!

Caracteristici bonus Abrakadabra

Rețea de putere – Deasupra grilei principale se află rețeaua de putere a lui Abrakadabra. Simbolurile de pe rola de putere sunt eliberate atunci când simbolurile câștigătoare sunt eliminate de sub ele prin cascade. Există două tipuri de simboluri – Wild-uri vieți și Powerup-uri cu funcții precum rotiri gratuite suplimentare sau powerup-uri multiplicator.

Viață Wild – Wild-urile vin cu 1 până la 3 vieți. Wild-urile rămân pe grilă până când le-au fost folosite toată viața. O viață este folosită la fiecare cascadă sau rotire.

Multiplicator Powerup – Funcția este disponibilă doar în Rotiri Gratuite și Super Rotiri Gratuite. Când scade, crește multiplicatorul actual cu +1 o treaptă în rotiri gratuite sau +1-3 trepte în Super Rotiri Gratuite. Dacă se lansează mai mult de 1 Multiplier Powerup simultan, ele își adună pasul.

Multiplicator în trepte – Fiecare câștig crește un multiplicator total. În jocul de bază, multiplicatorul se resetează la sfârșitul unei cascade, dar în Rotiri Gratuite sau Super Rotiri Gratuite nu se resetează. Multiplicatorul crește în trepte de 1, 2, 3, 4, 5, etc. ceea ce înseamnă că multiplicatorul crește de la x1, x2, x4, x7, x11 la x16 și așa mai departe.

Rotiri gratuite se activează cu 3 Scattere pe grilă și se oferă 7 rotiri gratuite, însă orice Scatter suplimentar oferă încă +2 rotiri gratuite. Pe lângă multiplicatorul de câștig fără resetare și Multiplier Powerup, rotirile gratuite vin cu o funcție de plasare aleatorie a Wild-ului.

Super Rotiri Gratuite – Când 1 sau 2 Scattere se află pe grilă, acestea sunt colectate. Când 450 dintre ele au fost colectate în total, sunt acordate 9 super rotiri gratuite. Rotirile super gratuite sunt aceleași cu rotirile gratuite obișnuite, cu excepția faptului că Multiplier Powerup poate crește multiplicatorul cu până la +3 pași .

Cumpărați rotiri gratuite este o funcție care activează bonusul instant. Există două opțiuni:

  • Plăteșto de 90 de ori pariul pentru a cumpăra 7 rotiri gratuite
  • Plătești de 120 de ori pariul pentru un număr aleatoriu de 7-11 rotiri gratuite

Cum câștigi la păcănele Abrakadabra gratis?

După fiecare câștig se declanșează o cascadă în care simbolurile câștigătoare sunt eliminate, iar simbolurile noi vor umple golurile. Cascadele se repetă până când nu se mai creează un nou câștig. Slotul Abrakadabra nu folosește linii de plată, în schimb, câștigurile sunt formate atunci când simbolurile care se potrivesc ajung pe role adiacente, începând de la rola din stânga. Există nu mai puțin de 243 de moduri de a câștiga, ceea ce face ca premiile să vină destul de des – 3, 4 sau 5 simboluri de același fel formează o victorie.

Abrakadabra Gratis Simboluri

Tabel de plăți Abrakradabra Demo

  • Creatură portocalie – 2.5x miza totală pentru 5 simboluri identice oriunde pe role adiacente
  • Vrăjitoare – 1.2x miza totală pentru 5 simboluri identice oriunde pe role adiacente
  • Creatură verde – 0.9x miza totală pentru 5 simboluri identice oriunde pe role adiacente
  • Schelet – 0.55x miza totală pentru 5 simboluri identice oriunde pe role adiacente
  • A, K – 0.35x miza totală pentru 5 simboluri identice oriunde pe role adiacente
  • Q, J – 0.25x miza totală pentru 5 simboluri identice oriunde pe role adiacente

Păreri Abrakadabra Gratis

Abrakadabra este un slot interesant, unic am putea spune, deoarece nu există nimic la fel pe piață. Cu siguranță, este un joc atractiv, deoarece există multe bonusuri, inclusiv rotiri gratuite și multiplicatori. Se pot câștiga și sume mari de bani, de până la 10.000 X miza totală pe rotire, însă am descoperit un slot foarte volatil, deci nu uita să practici un joc responsabil. Pentru o doză de distracție în plus, încearcă Abrakadabra gratis pe site-ul nostru!

Unde poți juca pe bani reali Abrakadabra online?

Am descoperit jocul de păcănele Abrakadabra pe bani reali la Betano, un cazino online licențiat ONJN în România. Pariurile încep de la 1 RON și ajung până la 200 RON. Noi l-am testat chiar din mers, deoarece această platformă vine cu cea mai bună aplicație de mobil Android și iOS.

Bonus de bun venit:
100 % pana la 1.000 RON
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 25x la Sloturi sau 250x la jocuri de masă și Live Casino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail