Free cookie consent management tool by TermsFeed

Cote pariuri alegeri Primaria Bucuresti. Cotele la pariuri ale candidatilor in pricipalele orase din tara.

Alegeri Primaria Bucuresti si alegeri locare din tara, dari și europarlamentare 2024 – vrei să pariezi pe aceste evenimente politice? Este probabil imposibil să nu fi văzut deja mesaje de promovare ale partidelor politice și ale candidaților în actuala campanie electorală desfășurată în România. Pe data de 9 iunie, românii sunt așteptați la vot pentru alegerile locale, dar și pentru cele europarlamentare. Așa cum se întâmplă peste tot în lume (poate ceva mai intens la noi…), este o perioadă plină de promisiuni și speranțe de la foarte bine spre excelent, chiar dacă situația națională și cea regională nu sunt tocmai încurajatoare.

Mai multe case de pariuri online și agenții de pariuri stradale din țara noastră au inclus în oferta de pariere cote pentru alegeri Primaria Bucuresti dar si cote alegeri pentru orasele importante din tara și cote pentru alegeri europarlamentare 2024. Campaniile electorale implică cheltuieli semnificative pentru candidați și partide, iar cetățenii speră să aibă de câștigat din deciziile adoptate pe durata mandatelor politicienilor. Între timp, există așadar o altă variantă de câștiguri asociate alegerilor – pentru noi toți, nu pentru candidați: pariurile politice. Măcar aici putem spera oare la ceva câștiguri, dacă în cazul câștigurilor generate de acțiunile oamenilor politici nu avem tocmai un control prea bun?…

Bonus de bun venit:
100% Bonus până la 1000 RON
300 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 ron
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi, Jocuri sau Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Pariurile pe evenimente politice, prezente tot mai des și la agenții de pariuri sportive licențiate în România, sunt tot jocuri de noroc, astfel că plăcerea jocului este în prim-plan, câștigul poate fi eventual o primă la experiența de joc. Din păcate, percepția multor persoane (o percepție determinată tocmai de acțiunile politicienilor) este că și alegerile politice în sine sunt jocuri de noroc, în care rămâne de văzut dacă avem noroc ca oamenii aleși să fie suficienți de capabili și de onești în serviciul lor pentru cetățeni…

Ponturi la pariuri electrorale?

Sondajele variază și sunt mai mult sau mai puțin relevante, căci multe persoane aleg să se abțină în a-și exprima opinia, campania electorală mai schimbă percepția publicului despre anumiți candidați și anumite partide, iar rezultatele depind foarte mult de prezența la vot (sau, mai bine zic, de cât de mare este absenteismul). Cotele propuse de casele de pariuri online pentru alegerile locale și alegerile europarlamentare ne pot oferi indicatori despre marii favoriți la funcția de primar și la alte funcții confortabile în țară ori la Bruxelles, în Parlamentul European. Ca de obicei, se poate sau nu merge contra curentului – pariuri pe cote mici pentru favoriți sau pariuri pe mari surprize, profitând de cotele mari.

Dacă la pariuri sportive totul depinde de capacitatea de performanță a sportivilor și a echipelor, la pariuri politice, chiar oamenii care votează sunt cei care influențează rezultatele. Sau, putem spune, totul depinde de talentul politicienilor de a fi convingători…

Cote pariuri alegeri România 2024 – ce votăm și pe ce putem paria

2024 este primul an în care toate alegerile au loc în același an în România: 9 iunie 2024 – alegeri locale și alegeri europarlamentare; 15 și 29 septembrie 2024 – alegeri prezidențiale; 8 decembrie 2024 – alegeri parlamentare. Așadar, prima dată suntem chemați la urne la începutul verii, pentru a alege europarlamentari, primari, consilieri locali, consilieri județeni și președinți de consilii județene. În total, 5 buletine de vot.

Cel mai mare interes este însă legat de posturile de primari. În mod tradițional, primarul este văzut de oameni drept conducătorul local cel mai apropiat, cel care poate rezolva problemele comunității. În realitate, deciziile se adoptă însă alături de consiliile locale și în multe cazuri impactul consiliilor județene este foarte important de asemenea. Aleșii de la Bruxelles stabilesc chiar agenda Uniunii Europene, legislație cu impact major asupra vieții cetățenilor din țările membre – inclusiv România.

Agențiile de pariuri sportive care au introdus pariuri politice pe alegerile din iunie 2024 din România oferă jucătorilor posibilitatea de a paria pe numele câștigătorilor la funcțiile de primari din orașe mari, dar există și cote cu privire la partidele cu cele mai multe voturi, în alegerile locale și europarlamentare.

Cote pariuri alegeri Primaria Bucuresti – cine va fi primar în București?

Nicușor Dan, primarul în funcție în Capitală, are cele mai mari șanse să continue cu încă un mandat de 4 ani. Fost activist civic și matematician român, Nicușor Dan este acum candidat independent susținut de Alianța Dreapta Unită (USR, PMP, Forța Dreptei) și Reper. La Superbet, acesta are cotă 1.40 pentru victorie în alegeri. Cote asemănătoare sunt și la Betano (1.30) și Fortuna (1.44). La mare distanță apar principalii săi contracandidați: Gabriela Firea (PSD) și Constantin Popescu Piedone (PUSL).

cote pariuri alegeri Primaria Bucuresti
Cote pariuri alegeri primar București 2024

Interesant este că, la cele 3 agenții de pariuri sportive mai sus menționate, cotele acestor 2 candidați diferită destul de mult. Gabriela Firea are cotă 3,33 la Fortuna, 4,00 la Superbet și 6,00 la Betano. Constantin Popescu Piedone apare în listele de cote pariuri alegeri Primăria București 2024 cu 6,00 la Betano și la Superbet și cu 11,00 la Fortuna! Sebastian Burduja, candidat PNL, are cotă 33,00 la Fortuna și 50,00 la casele de pariuri Betano și Superbet. Un alt candidat pe care se poate paria este Diana Iovanovici-Șoșoacă (S.O.S.) – cotă 100,00 la Superbet și… 1111,00 la Fortuna.

Cote alegeri primaria bucuresti
Cote Superbet – Următorul primar al orașului București

Nicușor Dan câștigă alegerile

Cote pariuri pentru alegerea primarilor de sector în București

Cei de la Fortuna propun o mulțime de variante de pariere pentru alegerile locale din România. La primăriile sectoarelor din București există de asemenea favoriți, dar cotele indică o luptă destul de strânsă în unele cazuri. Spre exemplu, la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand are cotă 1,75, iar George-Cristian Tuță apare cu cotă 2,35. La sectorul 2, sunt foarte bine cotați Radu Mihaiu (1.45) și Rareș Hopincă (2.60).

cote alegeri primaria bucuresti sector 1
Cote Fortuna Primaria București Sectorul 1

La sectorul 3, Robert Negoiță este marele favorit (cotă 1.03), în timp ce următorul plasat în sondaje, Lucian Judele, are cotă 25,00. O situație care ilustrează o diferență chiar mai drastică se poate observa la sectorul 4, unde Daniel Băluță are cotă 1,01, iar Paul Ene – cotă 50,00. La sectorul 5, primii 2 candidați prin prisma cotelor sunt Vlad Popescu Piedone (1.25) și Marian Vanghelie (8.00). Nici la sectorul 6 nu există prea mult suspans, dacă privim cotele propuse de Fortuna: Ciprian Ciucu – 1,05, Mihaela Ștefan – 20,00 și Valentin Florea – 20,00.

cote alegeri primaria sector 3 bucuresti
Cote Fortuna Primăria București Sectorul 3

Cote pariuri Primăria București – Consiliul General

Deși votul pentru primar este în centrul atenției, foarte importante sunt mandatele de la Consiliul General în Capitală. Se poate paria, tot la Fortuna, pe partidul care va obține cel mai mare număr de voturi. Cotele sunt următoarele: PSD – 1,50, Alianța Dreapta Unită – 2,50, PNL – 25,00, AUR – 50,00. Alte partide sunt listate cu cotă 1000,00.

cote pariuri alegeri bucuresti consiliul general
Cote Fortuna Consiliul General București

Cote pariuri alegeri europarlamentare 2024 în România

Românii pot paria chiar și pe prezența la vot la alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024. Spre exemplu, se poate paria pe variantele sub și peste 41% – cote 3,20 și respectiv 1,30. Există și alte variante ale procentajului consemnat: +/- 43%, +/- 44%, +/- 45%. Despre câștigători, nu par să existe emoții: alianța PSD-PNL are cotă 1,02, AUR are cotă 15,00, iar Alianța Dreapta Unită – cotă 25,00. Se poate paria de asemenea pe procentele reușite de partide, peste sau sub anumite valori procentuale.

Bonus de bun venit:
Pana la 2.000 RON plus 500 rotiri gratuite

Pariuri pe primari din orașele României

La Cluj-Napoca, Emil Boc pare să fie marele favorit pentru a rămâne în funcție: cotă 1,05. Este urmat de Sabin Sărmaș, cotă 8.00. Ceva mai strânsă poate fi lupta la Constanța, unde actualul primar Vergil Chițac are cotă 1.40, iar doi contracandidați au cotă 5,00 – Stelian Ion și Horia Constantinescu. Tot la Constanța, există și un candidat cu cotă 3000,00 – Cezara Popescu.

cote alegeri primaria cluj
Cote Emil Boc vs Sabin Sărmaș

Lia Olguța Vasilescu ar putea continua la Craiova – cotă 1,08. Tot aici, Nicolae Giugea are cotă 10,00, iar Emilia Neagu, cotă 20,00. La Iași, Mihai Chirica este cotat cu 1,10, urmat de Marius Bodea – cotă 7,50. La Timișoara și la Brașov, cotele sunt mult mai apropiate între candidați, anunțând poate cele mai interesante competiții din orașele mari al României: Dominic Samuel Fritz – cotă 1.40, Nicolae Roibu – cotă 2.70 la Timișoara și respectiv Allen Coliban – 1.65, George Scripcaru – cotă 2.00 la Brașov.

cote pariuri primaria craiova
Cote alegeri Primăria Craiova

Concluzii despre cote pariuri alegeri locale și europarlamentare România 2024

Mai mult decât în alte momente, pare că favoriți în alegeri sunt primarii actuali, în cele mai multe orașe din țară. Să înțelegem așadar că oamenii sunt foarte mulțumiți de actualii conducători și îi vor credita cu încredere în continuare? Cert este că, dacă marii favoriți nu vor confirma, surprizele vor fi de amploare pentru cetățeni, analiști politici și… pasionați de pariuri sportive / pariuri politice.

Se spune că politicienii oferă adesea publicului pâine și circ, având numai de câștigat. Iată, dincolo de promisiuni, organizarea alegerilor oferă pariorilor și unele oportunități de a se distra și eventual de a câștiga prin încercarea de a face preziceri cu privire la rezultatele curselor electorale.

Bonus info – cote pariuri pentru alegerea Președintelui SUA în toamna 2024

Când vorbim despre relevanța cotelor la pariuri politice, merită să amintim faptul că, atunci când a fost ales Președinte al SUA, în anul 2016, Donald Trump nu era favoritul cursei electorale. Acesta era cotat la aproximativ 4,00 la multe mari case de pariuri. La acea vreme, au fost mediatizate bilete de joc cu mari câștiguri în urma victoriei lui Trump, chiar și de sute de mii de dolari. Casele de pariuri se așteptau atunci ca alegerile din SUA să doboare recordul în materie de pariuri, depășind evenimente sportive precum finala EURO 2016.

cote alegeri america trump presedinte
Cote Unibet Donald Trump vs Joe Biden

Acum, la agenția de pariuri Unibet, cotele pentru alegerea Președintelui SUA în 2024 arată în felul următor: 1,75 pentru Donald Trump, 2,50 pentru Joe Biden. Așadar, cursa pare ceva mai strânsă. Totuși, este neobișnuit ca un președinte în funcție să nu fie favorit. La pariuri online apar și alte nume, printre care Michelle Obama – cotă 26,00, Robert F. Kennedy Jr. – cotă 31,00, Kamala Harris – cotă 51,00.

Cote Unibet Alegeri Prezidențiale SUA

PARIAZĂ PE ALEGERILE LOCALE CU 2.000 RON BONUS!

Cazinouri Recomandate
5.450 RON + 800 Rotiri Gratuite
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT