Free cookie consent management tool by TermsFeed

100 Rotiri Gratuite Plus Freebet 30 Lei Fără Rulaj

Am găsit o promoție potrivită pentru Campionatul European de Fotbal 2024 , unde îmbinăm sloturile noastre favorite cu pariurile pe echipele favorite. Desi selecționata României a fost eliminată în faza optimilor se anunță în continuare o competiție spectaculoasa care merita urmărită de oricare dintre noi.

777 Rotiri Gratuite Shining Crown

În aceasta seara se anunță doua dueluri interesante unde primele 4 favorite ale acestui turneu se vor înfruntă pentru un loc în semifinale

⚽Spania – Germania

⚽Portugalia – Franța

Cum putem obține un freebet în valoare de 30 lei plus 100 de rotiri gratuite?

  • Avem nevoie de un cont activ și verificat pe platforma Betano.
  • Dacă nu deții încă unul poți obține un bonus de bun-venit fără depunere prin acest LINK SPECIAL.
  • Logheaza-te în contul și localizează promoția – Misiunea Exclusiva EGT Digital .
  • Înscrie-te la promoție ➡️ Apasă butonul PARTICIPA , exact ca în poza de mai jos :
misiunea exclusiva egt digital Betano
  • Rulează minim 300 lei la sloturile EGT Digital – 40 Shining Crown Bell Link, 40 Super Hot Bell Link, 40 Burning Hot Bell Link, Shining Crown Clover Chance, Burning Hot Clover Chance, 5 Burning Clover Clover Chance.
  • După care automat în contul tău vor fi creditate 100 de rotiri gratuite la slotul 20 Super Hot Bell Link pe miza de 0.50/spin.
100 rotiri gratuite 20 super hot bell link
  • Plus un freebet în valoare de 30 lei pe care îl poți folosi pe oricare dintre cele doua meciuri din sferturile de finala ale Campionatului European 2024.

💡PONT CAZINO365 – Rulajul celor 300 de lei nu înseamnă neaparat o depunere egala cu aceasta suma , îl poți efectua foarte ușor la sloturile participante , iar dacă azi alegi sa joci pe aceasta platforma nu uita sa te înscrii și pentru aceasta promoție , bonusurile acordate fiind fără rulaj.

Alte informații importante despre aceasta promoție!

  • Aceasta promoție este valabilă în fiecare zi de miercuri , vineri și duminica pe toate perioada Campionatului European 2024.
  • Un jucător poate activa aceasta oferta o singura data pe zi , și va fi contorizat doar rulajul realizat pe bani reali.
  • Pariul gratuit poate fi folosit doar pentru evenimentele Euro 2024.
  • Toate câștigurile rezultate din rotirile gratuite precum și din freebet nu au condiții de rulaj și pot fi retrase oricând.
  • Este foarte important ca înainte de a începe rulajul celor 300 de lei sa apăsați butonul Participa pentru înscrierea la promoție.
  • Se aplica termenii și condițiile generale Betano .
777 Rotiri Gratuite Shining Crown

Înainte sa părăsești acest articol , vizitează secțiunea noastră de bonusuri și rotiri gratuite , unde poți încerca toate platformele de top din România , fără niciun risc.

Iar dacă vrei sa fii notificat în timp real în legătură cu toate promoțiile active zilnice , nu uita sa descarci aplicația Cazino365 din magazinul telefonului tău .

Multa bafta tuturor!

OBTINE 100 ROTIRI GRATUITE PLUS FREEBET AICI
Cazinouri Recomandate
5.450 RON + 800 Rotiri Gratuite
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT