Free cookie consent management tool by TermsFeedSloturi cazino: Magic Journey
Sloturi cazino: Magic Journey
5.0

Sloturi cazino: Magic Journey

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Magic Journey sloturi cazino

Slotul online Magic Journey este oferit de Pragmatic Play si are 3 role, 3 randuri si 8 linii de plata. Se poate juca de la 0.80 de bani si pana la 400 RON pe rotire pe dispozitive desktop, mobile si tablete si are un RTP de 96,54%. Jocul de pacanele este diferit de alte sloturi online, deoarece castigurile se realizeaza prin evidentierea simbolurilor pe grila de tip 3×3 pe rola de tip 1×5. De asemenea, slotul video beneficiaza de Functia Re-spin, care joaca un rol important, deoarece ofera plati de pana la 400x miza pe rotire.

Jocul ca la aparate este un slot tematic chinezesc, care se bazeaza pe razboinicul Sun Wukong. Cu un templu traditional in fundal, are o coloana sonora distinctiva, care este destul de placuta. Simbolurile includ o selectie de personaje chineze mitice, care ofera aceeasi plata.

Simboluri

Slotul online este un joc tematic chinezesc, care contine tot felul de personaje iconice. Se bazeaza in jurul legendarului razboinic Sun Wukong (re-spin). Coloana sonora este placuta si complementara, la fel ca si reprezentarile colorate ale personajelor mitice chinezesti.

Sun Wokong este cunoscut si sub numele de „regele maimuta”, iar pe langa el, in slot, putem regasi inca 8 simboluri specifice, precum un calugar pe nume Tan Sanzang, simboluri cu barbati maimuta si porci, precum si calugari budisti.

De mentionat, este faptul ca toate simbolurile sunt egale ca valoare si platesc in mod egal, doar simbolul Sun Wokong este diferit, datorita faptului ca ofera re-spin.

Sloturi cazino: Magic Journey
Simboluri Magic Journey

Reguli de joc si gameplay

Slotul online este diferit fata de alte sloturi online, deoarece acesta se refera la potrivirea simbolurilor de pe placa din partea de jos a ecranului cu rolele obisnuite, lucru care il diferentiaza de multe alte jocuri de cazino.

Pariurile incepe de la 0.80 de bani si pana la 400 RON pe rotire, ceea ce inseamna ca exista o gama suficienta de pariuri pentru a satisface toti jucatorii de cazino online. Toate butoanele de control sunt in partea de jos a ecranului, respectiv setarea mizei din pictogramele – si +, redare automata de pana la 100 de invartiri, dar si un mod rapid de a invarti rolele prin apasarea tastei „space”. Pentru a consulta tabelul de plati si regulile jocului de pacanele apasati butonul „i”, aflat in partea stanga jos.

Toate simbolurile ofera aceeasi plata, deci nu tebuie sa cautati in joc simbolurile cu plata mai mare sau mai mica. Veti castiga prin evidentierea simbolurile afisate pe grila de scoruri afisate in partea de jos a ecranului. Daca simbolurile evidentiate lumineaza una dintre cele 8 linii de plata fixe, veti realiza un castig.

Functii speciale

Slotul online nu are rotiri gratuite in sensul traditional, dar Magic Journey are un bonus de re-spin, care joaca un rol important in joc. Runda de re-spin este declansata de simbolul Sun Wokong. In acel moment mai multe simboluri care se vor evidentia pe cartea de scor. Re-invartirile continua atata timp cat noi linii platitoare se formeaza sau daca simbolul re-spin pica pe role. Deci, functia re-spin se va opri in momentul in care nu veti mai realiza castiguri sau pe role nu va mai fi unul din personajele principale.

La sfarsitului functie re-spin, jocul plateste o suma in concordanta cu numarul de linii evidentiat pana in acel moment. Castigurile vor fi 2x pe o linie de plata, 5x pentru doua linii, 10x pentru trei linii, 15x pentru patru, 30x pentru cinci, 100x pentru sase si 400x pentru opt linii de plata.

Plati pacanele Magic Journey

Acest joc de pacanele are un RTP de 96,54%, asta inseamna ca rata de castig este una medie pentru sloturi online. De asemenea, Magic Journey este un joc cu o variatie ridicata, ceea ce inseamna ca nu vei realiza castiguri frecvent, dar atunci cand jocul plateste, merita asteptarea. Acest lucru este in contrast cu un joc de pacanele cu variatie scazuta, care poate oferi mai multe premii mai mici, decat cele mari.

Potentialul maxim de castig a acestui slot video este de 400 de ori miza pe rotire, ceea ce inseamna ca daca joci pe miza maxima de 400 RON, se poate ajunge la suma de 160 000 RON.

Desigur, cele mai mari castiguri vor fi in timpul functiei re-spin, acolo unde fiecare linie evidentiata, aduce automat un premiu destul de consistent.

Jocuri pacanele pe mobil Magic Journey

Slotul online functioneaza la fel de bine pe telefoanele mobile si tablete. Disponibil pe toate dispozitivele mobile, acest joc de cazino este optimizat pentru cele mai noi tehnologii de smartphone. Formatul si grafica excelenta vor straluci pe tableta sau telefon, la fel ca pe desktop. Este rapid, usor de utiliat si distractiv. Puteti juca pe orice dispozitiv, fara a fi nevoie sa descarcati niciun software, astfel incat sa puteti roti sau castiga oriunde v-ati afla.

Verdict

Magic Journey este un joc de pacanele extrem de interesant, deoarece nu este ca multe alte sloturi online. In acest slot video este vorba despre potrivirea simbolurilor pe o grila si nu pentru a le alinia in mod traditional pe role. Faptul ca este un joc ca la aparate cu o variatie ridicata, anunta faptul ca jocul ca la aparate va face plata mai rar, insa, exista posibilitatea de a fi acordate premii mai mari intr-un interval mic de timp. Deci, castigurile nu sunt atat de frecvente, dar se pot acorda premii mari intr-o perioada mai scurta.