Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri ca la aparate: Mysterious Egypt
Jocuri ca la aparate: Mysterious Egypt
5.0

Jocuri ca la aparate: Mysterious Egypt

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Jocuri ca la aparate: Mysterious Egypt

Pragmatic Play a creat un nou joc de pacanele online cu tematica egipteana. Lansat pe 14 ianuarie 2021, slotul Mysterious Egypt este dispus pe o matrice cu 3 randuri X 5 coloane si are 10 linii de plata fixe. Exista multe posibilitati de castig, deoarece vine cu simboluri in expansiune, rotiri gratuite si simboluri misterioase. Cu un RTP (Return to Player) de 95.5% si o volatilitate ridicata, castigul maxim la pacanele Mysterious Egypt ajunge pana 5533x intr-o singura rotire.

Incearca Mysterious Egypt si descopera secretele si bogatiile din Egiptul Antic. Zeii Egiptului iti pot aduce castiguri colosale in buzunar!

Simboluri

Creat in jurul unei teme egiptene, rolele sunt alcatuite din simboluri din pachetul de carti, precum A, K, Q, J si 10, fiind cele de valoare scazuta. Cele de valoare ridicata sunt reprezentate de embleme rosii cu Ochiul lui Horus (cel mai bine platit simbol), Piramida, Pisica egipteana (Bastet) si Soimul egiptean (Horus). Regina egipteana are dublu rol, atat de Wild, cat si de Scatter. Inlocuieste toate celelalte simboluri si poate declansa, de asemenea, caracteristica principala a jocului ca la aparate Mysterious Egypt, Free Spins.

Pentru a crea o combinatie castigatoare, va trebui sa aterizezi 3 sau mai multe simboluri de valoare mica sau minim doua de valoare mai mare pe o linie de plata de la stanga la dreapta, incepand cu prima rola.

Jocuri ca la aparate: Mysterious Egypt
Jocuri ca la aparate: Mysterious Egypt

Reguli de joc si gameplay

Jocul ca la aparate Mysterious Egypt este redat pe o matrice cu 5 role X 3 randuri si 10 linii de plata fixe, o abordare clasica de altfel. Cu doua, trei, patru sau 5 simboluri situate pe role adiacente, de la stanga la dreapta, incepand cu prima rola, formezi o combinatie castigatoare. Pentru a vedea valoarea simbolurilor si modul de declansare al functiilor bonus, poti face clic pe “i”. Poti incerca jocuri ca la aparate Mysterious Egypt cu mize cuprinse intre 0.40 RON si 400 RON, pariu care poate fi setat din butoanele + si – de langa butonul rotire. Optiunile obisnuite de redare automata ale jocurilor Pragmatic Play sunt disponibile. Poti seta intre 10 si 100 de rotiri automate, unde poti seta limite de pierdere si castig. De asemenea, poti folosi tasta “Space” pentru modul “Turbo”, daca preferi un joc rapid.

Functii speciale

Caracteristici bonus Mysterious Egypt

In jocul de baza, dar si in timpul functiei Free Spins, in timpul oricarei rotiri, un simbol este ales aleatoriu si devine expandabil, pentru a acoperi intreaga rola. Simbolul se extinde pe tambur, doar daca exista posibilitatea de a realiza combinatii castigatoare.

Simboluri misterioase

Desupra rolelor exista un patrat, care se roteste la fiecare rotire, pentru a determina simbolul misterios pentru acea rotire. Daca acest simbol apare setul principal de role si sunt suficiente pentru a crea o combinatie castigatoare, acestea se vor extinde, pentru a umple toate rolele respective.

Rotiri Gratuite

Cu 3, 4 sau 5 simboluri Scatter in aceeasi rotire se declanseaza functia Rotiri Gratuite. Pe langa premiul de 2x, 20x sau 200x, vei primi, de asemenea, 10 rotiri gratuite. Inainte ca functia sa inceapa, doua simboluri sunt alese aleatoriu, pentru a fi expandabile pe durata rotirilor gratuite. Obtine 10 rotiri suplimentare cu alte 3, 4 sau 5 simboluri Scatter. De altfel, nu exista nicio limita in acest sens.
Cu cat valoare simbolului mister este mai mare, cu atat castigurile posibile sunt mai mari. Iata ce va plati un ecran cu fiecare simbol:

  • Ochiul lui Ra = 5000 X miza
  • Piramida = 2000 X miza
  • Horus si Bastet = 750 X miza
  • A, K = 150 X imiza
  • Q, J , 10 = 100 X miza

Cumpara Free Spins

Daca esti curios sa prinzi “speciala”, afla ca poti cumpara speciala la pacanele pentru a incasa rotiri gratuite, cu aceleasi caracteristici bonus. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa platesti de 100 de ori miza, iar la urmatoarea rotire vor cadea minim 3 simboluri Scatter pe ecran.

Plati pacanele gratis Mysterious Egypt

Mysterious Egypt este un slot de volatilitate ridicata, ceea ce inseamna ca vor exista multe rotiri in care sa nu obtii nimic, dar exista si posibilitatea de a castiga un premiu consistent intr-un interval scurt de timp. RTP-ul este de 96.5%, iar castigul maxim depaseste 5000x miza intr-o singura rotire, ceea ce este excelent.

Exista simboluri de valoare scazuta, dar si cu valoare ridicata. Hai sa vedem ce castiguri sunt pentru fiecare in parte:

  • 5 X Ochiul lui Horus = 500 X miza
  • 5 X Piramida = 200 X miza
  • 5 X Pisica egipteana = 75 X miza
  • 5 X Soim egiptean = 75 X miza
  • 5 X A, K = 15 X miza
  • 5 X Q, J, 10 = 10 X miza

De asemenea, cu 5 simboluri Scatter obtii de 200 de ori miza totala pentru 5 bucati.

Jocuri ca la aparate: Mysterious Egypt
Jocuri ca la aparate: Mysterious Egypt

Jocuri ca la aparate: Mysterious Egypt pe mobil

Poti face aceasta calatorie misterioasa in tara faraonilor pe toate dispozitivele mobile, inclusive pe calculatoare, laptop-uri, tablete si smatphone-uri. Design-ul superb este perfect optimizat pentru ecranele mai mici, in timp ce gameplay-ul simplu si structura pe o matrice cu 3 randuri X 5 coloane asigura o experienta de calitate pe un Android, iOS sau Windows. Jocul ca la aparate Mysterious Egypt se deschide direct in browser, pe mobil.

Verdict

Este un joc ca la aparate unde poti cumpara functia Rotiri Gratuite, creat in stilul celebrului slot de pacanele Book Of Ra Deluxe, desi am vazut prea multe pacanele bazate pe aceasta tematica, iar Pragmatic Play a tot dezvoltat sloturi inspirate din Egiptul Antic, cum ar fi John Hunter and the Book of Tut. Vestea buna este ca Mysterious Egypt vine cu diferite caracteristici bonus noi, precum doua simboluri speciale in expansiune si simboluri misterioase. Una peste alta, am descoperit faptul ca este un slot volatil, cu potential mare de castig, mai mult decat suficent.