Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri ca la aparate: Solar Temple
Jocuri ca la aparate: Solar Temple
5.0

Jocuri ca la aparate: Solar Temple

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Jocuri ca la aparate: Solar Temple

Solar Temple este un joc ca la aparate Playson, care te invita pana in America de Sud pentru a descoperi comorile civilizatiei aztece ascunse in jungla pe o matrice 5 role X 4 randuri si 20 linii de plata fixe. Volatilitatea este medie spre ridicata si vine cu un RTP de 95.22%, ceea ce duce la un castig de pana la 20.000 X miza totala. Descopera functii speciale de top, inclusiv Multiplicatori, Wild-uri, Rotiri Gratuite si un Bonus fierbinte cu simboluri salbatice lipicioase. Descopera mai mult despre acest joc mai jos.

Jocuri ca la aparate: Solar Temple
Jocuri ca la aparate: Solar Temple

Simboluri

Tema azteca este destul de populara, dar Solar Temple este destul de interesant in ceea ce priveste simbolurile, mai ales ca unele sunt si stivuite. Simbolurile de pe matrice includ Regina Soarelui, doua Masti colorate (Rosu si Verde de valoare egala), 4 Animale (Pasare, Tigru, Soparla si Sobolan – platesc la fel). Cele mai mici castiguri vin de la cartile de joc A, K, Q, J si 10. Exista doua simboluri speciale – Scatter (Piramida – activeaza secventa cu rotiri gratuite si Soare (joaca rol de Wild – le inlocuieste pe toate celelalte, cu exceptia Scatter-ului).

Reguli de joc si gameplay

Chiar daca nu esti un jucator cu experienta la pacanele online, nu va dura mult pana te vei simti confortabil cu panoul de control al jocului Solar Temple. Toate cele 20 linii de plata sunt fixe, deci singura ta decizie este cat de mult pariezi la fiecare rotire – click pe sagetile in sus si in jos pentru a seta pariul. Exista un buton de redare automata, care ofera acces pana la 999 rotiri automate si un buton Pariu Maxim, care aplica miza maxima urmatoarei rotiri. Pentru a verifica tabelul de plata, apasa clik pe butonul “i”, aflat in partea stanga jos a ecranului. Te simti pregatit?

Functii speciale

Rotiri Gratuite – Potriveste 3 simboluri Scatter pe tamburii 1, 3 si 5 in aceeasi rotire si vei declansa functia. Vei primi 10 runde bonus, in timpul carora fiecare simbol Wild care aterizeaza pe grila de joc ramane blocat, iar daca un Wild cade pe unul deja existent, multiplicatorul creste cu 1x.

Rame in Flacari – Dupa fiecare 10 rotiri, se activeaza functia. Fiecare simbol Soare (Wild) care aterizeaza pe matrice aplica o roma pe locul respectiv, iar la rotirea cu numarul 11, toate ramele se transforma in Wild. De asemenea, daca un Wild cade pe o rama deja existanta, se aplica un multiplicator initial de 1x (este progresiv).

Plati pacanele gratis: Solar Temple

Solar Temple este un joc evaluat cu o volatilitate medie pana la mare, deci exista un grad ridicat de risc atunci cand invarti acest slot. RTP-ul este destul de mic, de 95.22%, dar este inca rezonabil. Daca esti destul de norocos, poti sa obtii un premiu maxim de pana la 20.000 X miza totala.

Cat plateste fiecare simbol la jocuri ca la aparate: Solar Temple?

  • 5 X Regina Soarelui = 10 X miza
  • 5 X Masti = 3.75 X miza
  • 5 X Animale = 3 X miza
  • 5 X A, K, Q, J, 10 = 1.5 X miza
Plati jocuri ca la aparate: Solar Temple
Plati jocuri ca la aparate: Solar Temple

Jocuri ca la aparate: Solar Temple pe mobil

Solar Temple poate fi incercat si de pe dispozitivele mobile, precum un telefon mobil sau o tableta. Fie ca aveti un smartphone Android sau iOS, jocul de pacanele se potriveste perfect pentru ecranele mai mici, fiind posibil de jucat atat in modul portret, cat si peisaj, iar grafica viu colorata si coloana sonora exploziva raman aceleasi ca si pe versiunea desktop (PC sau laptop). Incearca Solar Temple pe mobil de oriunde te-ai afla la cazinourile online ce detin licenta de la ONJN.

Verdict

Solar Temple este unul dintre acele jocuri ca la aparate de la Playson de volatilitate mare si recompense mari – pana la 20.000 X miza totala. Totusi, trebuie sa fii atent la miza, deoarece riscul este considerabil mai mare in acest joc. Ne plac caracteristicile bonus, ambele sunt cu potential, mai ales runda bonus cu rotiri gratuite – pe o miza de 4 RON am obtinut undeva la 150x miza. Incearca si tu pacanele gratis Solar Temple pe site-ul nostru si vezi daca poti obtine mai mult ca noi!