Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri ca la aparate: Monkey Slots
Jocuri ca la aparate: Monkey Slots
5.0

Jocuri ca la aparate: Monkey Slots

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Jocuri ca la aparate: Monkey Slots

Esti timpul pentru o vacanta! Joaca pacanele online Monkey Slots de la Synot pe o matrice cu 3 randuri X 5 role si 243 linii de plata si vei fi dus undeva pe o plaja, intr-o atmosfera relaxanta si plina de premii! Este un slot de volatilitate medie spre ridicata, cu un RTP de 96%, perfect de incercat si de pe dispozitivele mobile iOS si Android la cele mai bune cazinouri online, unde te asteapta un bonus fara depunere. Descopera functia Free Spins cu Multiplicatori de pana la 5X si poti castiga pana la 1.000X miza totala intr-o singura rotire!

Simboluri

Pe aceasta matrice asezata pe o plaja vei gasi doar simboluri cu fructe, frumos detaliate si viu colorate, precum Nuca de Cocos, Ananas, Kiwi, Fructul Pasiunii, Rambutan si Carambola – este cel mai bine platit. Exista si un simbol Wild – le inlocuieste pe toate celelalte, cu exceptia Bonus (Diamant – 3, 4 sau 5 activeaza Free Spins) si plateste de 30 de ori pentru 5 bucati.

Jocuri ca la aparate: Monkey Slots
Jocuri ca la aparate: Monkey Slots

Reguli de joc si gameplay

Pentru inceput, trebuie sa setezi miza potrivita pentru tine, folosind pictogramele plus si minus din butonul “PARIU IN LEI”. Aceasta este cuprins intre 0.20 RON si 400 RON pe care il poti seta manual sau pariul maxim prin optinunea “BET MAX”. Apoi, poti invarti rolele in mod manual sau automat, facand click pe butonul de “AUTOPLAY”, din dreapta jos a ecranului, unde poti seta pana la 1.000 de rotiri. In cele din urma, ar trebui sa consulti regulile jocului de pacanele gratis si tabelul de plata, facand click pe butonul din stanga jos, cele trei linii – se vor deschide alte pictrograme, unde poti vedea ce poate sa iti ofera acest slot online.

Functii speciale

In mod intamplator, personajul principal din acest slot, Maimuta poate sa apara pe matrice si poate acorda una din urmatoarele doua caracteristici:

  • Wild Monkey – substitie intre 1 si 5 simboluri de pe grila in Wild, pentru a forma mai multe combinatii castigatoare
  • Larky Monkey – distruge intre 1 si 5 simboluri de pe matrice, apoi explodeaza, iar in locul lor vin alte simboluri

Rotiri Gratuite

Pentru a activa functia Free Spins, ai nevoie de 3, 4 sau 5 simboluri Bonus in aceeasi rotire, oriunde pe marice. Vei primi 10, 20 sau 30 rotiri gratuite, iar in timpul lor fiecare victorie consecutiva duce la multiplicatori mai mari – incepe de la 1x si poate sa ajunga la 5x. Maimuta poate sa apara aleatoriu si poate creste valoarea multiplicatorului la 5x.

Jocuri ca la aparate cu dublaj

Dupa un castig, nu mai mare de 250.000 RON, poti juca la dublaj – aici trebuie sa ghicesti ce culoare urmeaza, adica Rosie sau Neagra. Daca selectia ta este corecta, iti vei dubla suma pariata, dar daca ai gresit, vei pierde totul. Poti intoarce maxim 10 carti si poti folosi optiunea „Injumatatire” pentru a risca doar jumatate din castig.

Cum castigi la slotul Monkey Slots?

3 simboluri potrivite formeaza o combinatie castigatoare, in timp ce 5 aduc premiile mai mari – toate trebuie sa aterizeze de la stanga la dreapta, pe role adiacente, incepand cu primul tambur. Exista 243 modalitati de a castiga, deci o multime de posibile victorii per rotire, dar premiile nu sunt atat de mari. Totusi, cel mai mare castig este de 1.000X miza totala, plata posibila in timpul functiei Free Spins, cu multiplicatori de 5X.

Tabel de plata la pacanele gratis: Monkey Slots

  • 5 x Carambola= 10 x miza
  • 5 x Rambutan = 3 x miza
  • 5 x Fructul Pasiunii = 1.6 x miza
  • 5 x Kiwi = 1.6 x miza
  • 5 x Ananas = 0.8 x miza
  • 5 x Nuca de Cocos = 0.8 x miza
Plati jocuri ca la aparate: Monkey Slots
Plati jocuri ca la aparate: Monkey Slots

Jocuri ca la aparate: Monkey Slots pe mobil

Nu trebuie sa incerci pacanele online Monkey Slots doar pe versiunea desktop (laptop, PC)! Il poti testa din mers sau de oriunde te-ai afla, deoarece este complet optimizat cu dispozitivul tau mobil, fie ca folosesti sistemul de operare Android sau iOS. Se potriveste perfect pe un ecran mic al unei tablete sau smartphone, deoarece grafica si gameplay-ul standard se redau excelent. Incearca-l si tu!

Verdict

Noi l-am testat si am ramas placut surprinsi de faptul ca premiile vin destul de des, iar Maimuta activeaza constant cele doua caracteristici bonus. Ba mai mult, am reusit sa initiem si functia Rotiri Gratuite, ceea ce ne-a adus un premiu de 90x – 100x miza totala (4 RON). Tu poti obtine mai mult ca noi? Incearca mai intai pacanele gratis pe site-ul nostru si vezi daca merita sa investesti bani reali intr-un cazino online licentiat ONJN!