Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele Pragmatic Play Gold Party - Cazino365
Pacanele Pragmatic Play Gold Party
5.0

Pacanele Pragmatic Play Gold Party

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele Pragmatic Play Gold Party

Cauta comoara in valoare de peste 5.000X miza totala la pacanele Gold Party, un slot online Pragmatic Play cu tematica norocul irlandezului! Acest joc vin cu o grila standard, cu 3 randuri X 5 role si 25 linii de plata fixe, asezata intr-un cadru de poveste. Descopera cum poti activa functia Respin cu Multiplicatori in recenzia noastra completa sau cum poti obtine role identice cu simboluri de plata mare!

Simboluri

Grila de joc este alcatuita in mare parte de simboluri irlandeze, precum un Spiridus, un Unicorn, Potcoava, Casa ciuperca si o Harpa. Exista si simboluri carti de joc A, K, Q, J, 10 si 9, dar simbolurile speciale Wild (Copac) si Scatter (Oala cu aur) sunt cele pe care trebuie sa le cauti pe grila, deoarece activeaza functii bonus.

Reguli de joc si gameplay

Gold Party poate fi jucat atat de un incepator, dar si de un jucator experimentat. Este un joc de pacanele simplu, clasic, iar toate butoanele de control sunt in partea de jos a ecranului. Selecteaza miza pe rotire din butoanele plus si minus, consulta tabelul de plati prin accesarea pictogramei “i” si apasa pe butonul rotativ mare din dreapta jos pentru a incepe cautarea de comori. Exista, de asemenea, un buton de auto play, pana la 100 de rotiri, unde poti seta limite pierdere/castig si poti sa invarti rolele mai rapid prin functia “Mod Turbo”.

BONUS!

Functia Role Copiatoare se poate activa oricand in jocul principal, daca o stiva completa cu simbolul de mare valoare pica pe rola 1. Apoi, aceasta se poate multiplica pe una sau mai multe role, ca mai apoi sa se faca plata.

Money Respin

Functia Respin se activeaza atunci cand pe grila aterizeaza cel putin 6 simboluri Oala cu Aur. Vei fi recompensata cu 8 re-rotiri, care se vor juca pe 4 matrici 3×5, unde simbolurile obisnuite sunt eliminate – vor pica doar simboluri Bani, Multiplicator (Femeie cu x2, x3, x5, x10 sau x25) si Extra Rotire (Moneda – acorda o rotire suplimentara atunci cand pica pe tamburi). Atunci cand pe role vin aceste simboluri, acestea raman in pozitie si se poate obtine:

  • Grand Jackpot in valoare de 5.000X miza totala
  • Major Jackpot in valoare de 200X miza totala
  • Minor Jackpot in valoare de 50 x miza totala
  • Mini Jackpot in valoare de 20x miza totala

Cumpara „speciala”!

La Gold Party poti cumpara Rotiri Gratuite, daca platesti de 100 de ori miza totala. Apoi, la urmatoarea rotire se va activa functia principala cu un numar aleatoriu de simboluri Bani (functia nu este disponibila in varianta demo).

Pacanele Pragmatic Play Gold Party
Reguli Pacanele Pragmatic Play Gold Party

Cum castigi la Gold Party?

Cu un click pe tabelul de plati, vei observa valoarea fiecarui simbol in numerar. Aici, vei observa ca pentru a forma o combinatie castigatoare, ai nevoie de 2, 3, 4 sau 5 simboluri potrivite, asezate pe o linie de plata activa, de la stanga la dreapta, incepand cu cel mai din stanga tambur. Simbolul Wild te va ajuta sa obtii mai multe premii, dar in Respin se revendica cele mai mari castiguri, poate chiar un Jackpot in valoare de 5.000X miza totala. Totusi, nu uita ca este un slot foarte volatil, deci nu uita sa practici mereu un joc responsabil.

Plati simboluri la pacanele Gold Party

  • 5 x Spiridus = 4 x miza
  • 5 x Unicorn = 2 x miza
  • 5 x Potcoava = 1.2 x miza
  • 5 x Casa ciuperca = 1.2 x miza
  • 5 x Harpa = 1.2 x miza
  • 5 x A, K = 1 x miza
  • 5 x Q, J = 0.8 x miza
  • 5 x 10, 9 = 0.6 x miza
Pacanele Pragmatic Play Gold Party
Plati Pacanele Pragmatic Play Gold Party

Jocuri ca la aparate: Gold Party pe mobil

Vei putea juca pacanele Gold Party pe versiunea clasica, desktop (laptop, PC), dar si pe dispozitivele mobile. Jocul ca la aparate este perfect optimizat pentru a fi incercat pe orice ecran mai mic, cum este cazul unui telefon mobil sau tablete. Deci, indiferent daca joci de pe un smartphone sau de pe laptop, vei beneficia de aceeasi experienta fantastica de pacanele. Iti recomandam sa descarci o aplicatie de mobil gratis, cum ar fi Betano App, pentru a naviga mai usor!

Verdict

Exista multe jocuri ca la aparate inspirate din norocul irlandezului, insa Pragmatic Play reuseste mereu sa ne surprinda cu inventivitatea lor. La Gold Party gasim elemente moderne, conventionale si multe sanse de a obtine profit – cheia catre Jackpot-ul de 5.000X miza totala este functia Respin. Merita sa arunci o privire, dar nu uita sa practici mereu un joc responsabil, deoarece este un slot extrem de volatil. Incearca-l in varianta demo pe site-ul nostru, alaturi de alte de jocuri gratis si vezi daca iti place!