Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele Novomatic Jackpot Dice - Cazino365
Pacanele Novomatic Jackpot Dice
5.0

Pacanele Novomatic Jackpot Dice

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele Novomatic Jackpot Dice

Joaca pacanele online Jackpot Dice, un slot Novomatic cu fructe si septari! Jocul vine cu o matrice cu 3 randuri X 3 role, cu 5 linii de plata fixe, Rotiri Gratuite, Jackpot si Gamble, pentru a forma plati de pana la 1.250x miza totala pe rotire! Esti fan jocuri ca la aparate cu fructe si septari? Atunci incearca acum Jackpot Dice inclusiv pe smartphone Android /iOS și tabletă, precum și pe desktop!

Simboluri

Cele mai suculente simboluri cu fructe formeaza aceasta grila – Cirese, Lamai, Portocale, Prune, Struguri si Pepeni. Apoi, exista Clopotei si Septari (ofera cele mai mari premii). Simbolul Scatter este reprezentat de Zaruri – 3 X activeaza Free Spins, in timp ce Ceasurile (Aur, Argint si Bronz) initiaza Bonus Jackpot. De asemenea, pe grila gasi si o Stea – 3 X acorda de 500 de ori miza totala! Daca iti plac sloturile cu jackpot, afla ca EGT are o gama larga de pacanele cu Jackpot Cards, o caracteristica unica oferita pe plaja cazinourilor online.

Reguli de joc si gameplay

Jocul vine cu o matrice standard, cu linii de plata fixe, deci nu este nimic nou. Exista o gama larga de pariuri disponibile, iar pentru a seta miza pe rotire, o poti face din butonul “-/+ Miza totala”. Exista, de asemenea, un buton pe rotire automata (fara limite), iar pentru a consulta tabelul de plati si modalitate de declansare a caracteristicilor bonus, trebuie sa faci click pe “Meniu”, unde ai poti sa vezi inclusiv ce valoare are fiecare simbol in numerar. Nu ramane decat sa dai “Start” si sa obtii cat mai multe combinatii castigatoare!

Caracteristici bonus

Pentru a activa functia Rotiri Gratuite, ai nevoie ca pe matrice sa aterize  minim 3 simboluri Scatter. Apoi, vei primi numarul de rotiri ce apar pe zaruri, in timp ce 4 Scattere vor activa de doua functia, in timpul careia fiecare spin poate forma o combinatie castigatoare.

Pacanele Novomatic Jackpot Dice
Rotiri Gratuite in slotul Jackpot Dice

Jackpot

Cu 3 simboluri Ceas simultan in aceeasi rotire, vei activa unul din cele 3 Jackpot-uri:

  • Jackpot Ceas de Aur (peste 300x miza totala)
  • Jackpot Ceas de Argint (peste 130x miza totala)
  • Jackpot Ceas de Aur + Argint (25x miza totala)

Jocurile de pacanele Novomatic vin cu functia Gamble – cu ajutorul acestui joc de noroc, poti dubla castigurile mai mici de 500 X miza, daca ghicesti ce culoare are cartea ce urmeaza. Ea poate fi Rosie sau Neagra, iar daca selectia este corecta, suma riscata se va dubla, pe care o poti incasa sau continua la dublaj, dar nu uita ca primul pas gresit face ca tot castigul sa fie pierdut.

Cum castigi la pacanele online Jackpot Dice?

3 simboluri identince asezate pe una din cele 5 linii de plata, formeaza o combinatie castigatoare – cel mai bine cotate simboluri sunt Septarii si Pepenii, in timp ce Ciresele vin cu cele mai mici premii. Recompense mai mari poti obtine in Rotiri Gratuite, dar mai ales prin cele 3 Jackpot-uri progresive, daca esti destul de norocos. In functie de miza pe rotire, castigurile tale pot fi uriase, insa nu uita sa practici mereu un joc responsabil.

Tabel de plata la pacanele online Jackpot Dice

  • 3 x Septari = 25 x miza
  • 3 x Pepeni = 25 x miza
  • 3 x Struguri = 20 x miza
  • 3 x Clopotei = 14 x miza
  • 3 x Prune = 8 x miza
  • 3 x Portocale = 5 x miza
  • 3 x Lamai = 3 x miza
  • 3 x Cirese = 2 x miza
Pacanele Novomatic Jackpot Dice
Tabel de plata Jackpot Dice

Jocuri ca la aparate: Jackpot Dice pe mobil

Ca si alte pacanele Novomatic, slotul Jackpot Dice este disponibil pentru a fi jucat fie pe versiunea clasica desktop, fie pe dispozitivele mobile (smartphone, tableta). Functioneaza perfect folosind sistemele de operare iOS sau Android, jocul fiind potrivit pentru a juca de acasa sau chiar din mers, de oriunde te-ai afla. Pentru o mai buna experienta, iti recomandam o aplicatie de mobil, iar la Betano ai partea de cea mai buna de pe piata.

Verdict

Jackpot Dice este un joc de pacanele online simplu, dar cu functii bonus pe care noi le apreciem – exista Rotiri Gratuite si Jackpot, dar si Gamble. Noi l-am testat, iar intr-o sesiune am reusit sa activam de 3 ori 6, 8, respectiv 10 jocuri gratuite si am obtinut in total undeva la 150x miza totala. Cu siguranta, se putea mai bine si il vom mai incerca, mai ales ca pariurile sunt accesibile. Merita sa arunci o privire!