Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele gratis: Witches Charm
Pacanele gratis: Witches Charm
5.0

Pacanele gratis: Witches Charm

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
EGTFantezie27 Iulie, 201495.97%NUDADA10,000 x

Witches Charm jocuri pacanele

Nu exista tema care sa nu fie aprofundata si producatorii de jocuri la pacanele sa nu inventeze un slot. Asa este si in cazul Witches Charm, care, asa cum bine spune si titlul, are drept tema principala lume a vrajitoarelor. Este un joc al carui producator este EGT, avand 15 linii de plata si cinci role. Sunt 13 simboluri diferite, care fiecare intr-un numar diferit pe ecranul de joc genereaza o serie de castiguri.
11 dintre ele sunt simboluri speciale, alte doua sunt considerate speciale. Unul este Wild, care dubleaza castigul daca leaga simbolurile obisnuite pe linia de plata. Mai este si Scatter, cel putin trei in aceeasi rotire declanseaza cele 15 rotiri gratuite cu x3 multiplicator.

Simboluri

Precum toate jocurile la pacanele, in functie de tema lor, exista simboluri clasice si cele care dau tema jocului respectiv. Acest lucru se respecta si in ceea ce priveste Witches’ Charm. Acest slot video are in componenta sa drept nelipsitele simboluri 9, A, K, Q, 10 si J.

Infricosatoare lume a vrajitoarelor este reprezentata in Witches’ Charm de o serie de simboluri speficice. Pisica neagra este cunoscuta ca aduce ghinion, bufnita este si ea parte a simbolurilor tematice. Sunt si doua tipuri de vrajitoare, cea cu parul roz si sapca de aceeasi culoare, sau vrajitoarea buna, cea cu parul alb.

Caldarea unde se pregatesc potiunile apare si ea printre cele 11 simboluri obisnuite de pe ecranul de joc. Mai sunt alte doua simboluri, WILD-ul este reprezentat de un obiectiv specific lumii vrajitoarelor, respectiv globul de cristal in care se vede viitorul. Scatter-ul este casa infricosatoare din padure.

Reguli de joc si gameplay

In afara de bani pentru a putea juca Witches’ Charm, trebuie sa ai si noroc. Fiecare joc produs de EGT are cinci praguri de pariere, pentru toate tipurile de pariuri. In functie de valoarea acestora, castigurile pot fi pe masura. Acestea variaza in functie de ceea ce se intampla pe ecranul de joc. In functie de simbol, de numarul acestuia pe linia de plata. Totodata este important de stiut ca Wild-ul are dubla atributie in Whitches Charm. Pe langa faptul ca inlocuieste toate simbolurile obisnuite, acesta dubleaza suma castigata. Trebuie mentionat ca un castig pentru a se valida, este nevoie ca simbolurile consecutive pe linia de plata sa fie de la stanga la dreapta a ecranului de joc.

Este un joc cu speciala, dar declansarea acesteia se faca in urma a cel putin trei simboluri Scatter in aceeasi rotire. Acesta este un simbol care poate sa apara pe fiecare dintre cele cinci role. Se vor declansa 15 rotiri gratuite, al caror castig in parte se inmulteste cu trei.

Nemultumit de castig, poti accesa functia Gamble. Activata, aceasta permite dublarea ultimului castig, prin ghicitul culorii cartii care se intoarce. Poti alege intre doua culori: negru si rosu.

Functii speciale

Putine sunt jocurile la pacanele de la EGT care nu au Wild-ul printre simbolurile speciale. Acesta este prezent si in ceea ce priveste jocul Witches’ Charm. Poate sa apara pe fiecare rola in parte, aparitia sa si substituirea unui simbol obisnuit dubleaza si castigul pe linia de plata. Acelasi simbol Wild genereaza si cel mai substantial castig din acest slot video.

Ce de-al doilea simbol special si singurul ce nu se substituie este Scatter. De acesta se leaga si declansarea rotirilor gratuite. Este nevoie de cel putin trei astfel de simboluri in aceeasi rotire, pe ecranul de joc, pentru a se activa. Se vor putea juca 15 rotiri gratuite, al caror castig in parte se inmlteste cu trei. Speciala se poate redeclansa, la fiecare redeclansare se vor adauga inca 15 rotiri gratuite noi, care sunt adaugate la numarul actual de rotiri gratuite.

Cum castigurile mari sunt rare in jocul la pacanele Witches’ Charm, nemultumiti de castigurile mici si dese, le puteti dubla. Exista functia Gamble, aceasta permite dublarea ultimului castig. Activa, pe ecranul de joc apare o carte cu fata in jos, careia trebuie sa ii indiciti culoarea corecta. Poti alege intre doua culor, rosie sau neagra. In functie de castigul rezultat, se pot indica cel mult cinci astfel de carti corecte, iar castigul rezultat se introduce automat in balanta.

Pacanele gratis: Witches Charm
Functiile speciale ale slotului Witches Charm

Plati pacanele Witches Charm

Trebuie sa stim inca din start ca fiecare joc la pacanele in parte se poate duca pentru divertisment sau in functie de buget. In aceasta idee, Whitches’ Charm propune praguri de pariere pentru toate tipurile de pariori. Sunt cinci praguri ce se pot selecta pentru fiecare pariu pe rotire. Cel mai mic este de 15 credite si cel mai mare de 300. Evident, castigurile sunt si ele pe masura pariului pus pentru fiecare rotire in parte.

Wild-ul este simbolul care aduce cel mai mare castig la slotul video Witches’ Cham. Cinci astfel de simboluri consecutive pe linia de plata inseamna un castig de 200 000 credite. De regula, castigurile foarte mari vin greu. Cele mai multe sunt prezente castigurile mici si dese, ce se pot dubla datorita functiei Gamble.

Jocuri pacanele pe mobil: Witches Charm

Putine sunt firmele creatoare de astfel de jocuri la pacanele ce nu pot tine pasul cu tehnologia sau nu permit rularea sloturilor video si pe dispozitivele mobile. Whitches’ Charm este un joc cu o grafica moderna, nu a aparut de foarte mult timp, dar se poate juca si folosind dispozitive mobile. Sistemul de operare nu este un impediment, pentru ca poate rula in conditii normale, recomandabila este varianta in care sa rulati acest joc pe tableta, datorita dimensiunii decente.

Nu sunt diferente sensibile intre varianta clasica a jocului si cea pe mobil. Singura diferenta este pozitionarea meniului. Pragurile de pariere, functia Gamble, toate apar in dreapta si pot fi ajustate, spre deosebire de varianta clasica, unde meniul apare fix, in partea de jos a ecranului.

Verdict

Tema jocului este una atractiva, simbolurile culorate, grafica moderna, toate acestea aduc un pachet spectaculos. Sunt pariori care vor sa joace Witches’ Charm si prin prisma castigului, iar aici nu exceleaza. EGT-urile sunt jocuri la pacanele cu RTP modest, motiv pentru care cele mai multe castiguri sunt mici si dese. Le poti dubla, acesta este unul dintre avantajele acestor jocuri la pacanele.

Un alt plus este rularea jocului si pe dispozitivele mobile, indiferent de sistemul lor de operare. Este important sa poti juca jocul preferat in confortul propriei case, fix asta poti face si cu Witches’ Charm.