Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele sport Football Glory - Cazino365
Pacanele sport Football Glory
5.0

Pacanele sport Football Glory

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
YggdrasilSportmai 202096,1%NUDANU4.000X

Pacanele sport Football Glory

Este zi de meci mare! Pe un stadion plin cu suporteri, jocul de pacanele online Football Glory te premiaza cu pana la 4.000x miza totala, daca devii campion! Crezi ca poti fi cel mai bun? Hai acum pe iarba, pe o matrice cu 4 randuri X 5 role si 25 linii de plata! RTP-ul este foarte bun, peste media de piata, volatilitatea este medie, asa ca oricand poti castiga Cupa si sa incasezi premiul cel mare! Afla mai multe detalii interesante in paragrafele de mai jos, inclusiv cum poti castiga la pacanele Football Glory!

Simboluri

Pe role vei gasi 4 simboluri cu Fotbalisti, fiecare fiind asezat pe un fundal de culoare diferita – sunt simbolurile cu valoare ridicata. Exista, de asemenea, si simboluri comune, respectiv cartile de joc A, K, Q si J, acesta fiind si cele care platesc mai putin. Simbolul Wild le inlocuieste pe toate celelalte, cu exceptia Free Spin, Cupa de Argint si Cupa de Aur.

Cum arata slotul Football Glory
Pacanele sport Football Glory – Prezentare Slot

Reguli de joc si gameplay

Football Glory vine cu o matrice standard, linii de plata fixe si cu toate butoanele de control asezate in partea de jos a grilei de joc, unde combinatiile castigatoare se formeaza in mod clasic. Inainte de toate, seteaza pariul – poti face acest lucru din butoanele de pariere situate sub role, respectiv +/-. Te poti folosi de butonul “MaxBet”, dar si de functia rotire automata, unde poti seta pana la 1.000 de spin-uri. Inainte de a incepe sa dai Spin, iti sugerez sa consulti tabelul de plata, pentru a verifica valoarea simbolurilor si modul de declansare a functiilor bonus multiple, facand click pe pictograma +, aflata in partea stanga jos a ecranului. Sa inceapa meciul!

Functii bonus

Caracteristica Glorie

Orice combo castigator cu simboluri Fotbalisti, adauga puncte de Glorie intr-un contor. Atunci unul din cei 4 contori este plin, vei fi recompensat cu 7 rotiri gratuite, cu acel Fotbalist in modul Superstar, adica el devine Wild.

Rotiri Gratuite

Cu 3 sau mai multe simboluri Free Spin se activeaza runda bonus cu rotiri gratuite. In functie de numarul de simboluri Free Spin, vei primi:

  • 3 Free Spin = 7 rotiri gratuite
  • 4 Free Spin = 14 rotiri gratuite
  • 5 Free Spin = 21 rotiri gratuite

In timpul functiei, toate simolurile Wild sunt lipicioase, adica ele raman pe matrice pana la sfarsit, iar Fotbalistii vor incerca sa marcheze – daca reusesc, ei devin Wild.

De asemenea, inainte de a incepe functia Rotiri Gratuite, vei primi un bonus, dupa cum urmeaza:

  • 1 pana la 3 rotiri gratuite suplimentare
  • 1 Wild lipicios pe o pozitie aleatorie
  • O rola Wild lipicioasa aleatorie
  • +5 Cupe de Argint si + 5 Cupe de Aur pe role
  • Functia Free Spins All Stars se activeaza

Caracteristica Cupa de Argint

Simbolul Cupa de Argint apare doar pe rola 4 în ​​jocul principal, cat si in functia Free Spins. Aceasta vine cu urmatoarele modificari:

  • Acorda de la 50 si pana la 1.000 de monede
  • 7, 14 sau 21 de rotiri gratuite

Caracteristica Cupa de Aur

Simbolul Cupa de Aur apare doar pe rola 5 in jocul de baza, cat si in functia Free Spins. Vine cu unul din următoarele premii:

  • Acorda intre 250 de monede si 10.000 de monede
  • 7, 14 sau 21 de rotiri gratuite
  • Adauga puncte de Glorie cu 25% pentru fiecare jucator
  • Functia Free Spins All Stars se activeaza

In runda cu rotiri gratuite, Cupele de Argint si Aur vin cu premii diferite, respectiv:

  • Castiguri in monede
  • 2, 3 sau 4 rotiri gratuite suplimentare
  • 1-2 Wild-uri lipicioase
  • Rola Wild
Caracteristici Football Glory
Pacanele sport Football Glory – Cupa de Aur si de Argint

Cum castigi la pacanele online Football Glory?

Exista 25 de linii de plata fixe, unde toate simbolurile platesc de la stanga la dreapta, pe role adiacente, incepand cu primul tambur – 3, 4 sau 5 simboluri formeaza un castig la pacanele online Football Glory. Recompense mai mari se pot obtine in Rotiri Gratuite, dar si cu celelelate caracteristici, mai ales ca exista o multime de astfel de functii speciale. Este un slot de volatilitate medie, deci va exista un echilibru intre castigurile mici si mari – jocul plateste constant, cel putin asta am observat noi.

Tabel de plata la pacanele Football Glory

  • 5 X Fotbalisti = intre 150 si 250 de monede
  • 5 X A = 70 monede
  • 5 X K = 60 monede
  • 5 X Q = 50 monede
  • 5 X J = 40 monede

Jocuri ca la aparate: Football Glory pe mobil

Football Glory este un joc de pacanele perfect functionabil pe dispozitivele mobile, astfel ca il poti lua cu tine oriunde doresti – se reda excelent pe un smartphone sau o tableta. Slotul este compatibil pe mobil, ceea ce reprezinta un plus imens pentru cei care prefera sa joace pacanele intr-un cazino pe mobil – te poti bucura de slot fara probleme, pe dispozitivele Android sau iOS. De asemenea, slotul a fost adaptat pentru ecranele mai mici, ceea ce inseamna ca vei avea acceasi experienta uimitoare, asa cum este atunci cand il testezi de pe laptop/PC.

Verdict

Football Glory impresioneaza atat ca design si coloana sonora, dar in special prin functiile bonus – exista multe caracteristici, inclusiv rotiri gratuite, wild-uri stivuite sau premii in bani. Exista potential, de pana la 4.000x miza totala pe rotire, insa nu va fi usor de obtinut o plata consistenta – din punctul nostru de vedere, volatilitatea este spre ridicata, deci nu uita sa practici mereu un joc responsabil!