Free cookie consent management tool by TermsFeed15 episoade controversate din istoria trupei Guns N’ Roses

La 35 de ani de la înființare, Guns N’ Roses revine în forță și se pregătește de un turneu pe stadioanele din America de Nord. Trupa este considerată una dintre cele mai nebune din istorie, episoadele cu arestări, droguri și bătăi fiind la ordinea zilei. Cu această ocazie, vă prezentăm așadar o listă cu 15 episoade controversate din istoria trupei Guns N’ Roses.

1. Cum a adăugat vocalistul Axl Rose scene de dragoste într-o melodie.

15 episoade controversate din istoria trupei Guns N' Roses
Trupa Guns N’Roses

În 1987, bateristul Steven Adler a fost surprins de iubita sa din acele vremuri, Adriana Smith, când o înșela cu o altă femeie. Ce idee i-a venit vocalistului Axl Rose pentru a rezolva situația? El a invitat-o pe Adriana Smith, în vârstă de 19 ani atunci, la studio pentru a o înregistra în timp ce făcea dragoste de împăcare cu bateristul Steven Adler. Sunetele scoase de aceștia au fost incluse în melodia Rocket Queen. Ulterior, Smith a regretat acest gest, spunând că se simte vinovată și rușinată. În prezent luptă împotriva consumului de droguri și alcool.

2. Controversa de pe coperta primului album.

Încă de la apariție, Guns N’ Roses a fost o trupă foarte controversată. Drept dovadă stă și coperta albumului de debut Appetite for Destruction. Aceasta înfățișează un robot ce stătea lângă o victimă a unui viol, înainte să fie atacat de un predator. Robert Williams, cel care a creat desenul, a dezvăluit că le-a spus membrilor trupei să aleagă altă variantă pentru că vor avea probleme, dar aceștia au refuzat. Din cauza copertei, numeroase magazine au refuzat să vândă albumul de debut al trupei Guns N’ Roses.

3. Au legat cu bandă adezivă un toboșar de la Faster Pussycat.

În toamna anului 1987, Guns N’ Roses a efectuat un turneu în Europa împreună cu trupa Faster Pussycat. Lucrurile nu au fost însă deloc cordiale între cele două trupe. Pe fondul unor neînțelegeri, chitariștii Guns N’ Roses, Duff și Izzy, l-au legat cu bandă adezivă pe toboșarul formației Faster Pussycat, Mark Michals. Acesta avea mâinile legate și peste gură avea bandă adezivă. El a fost aruncat într-un lift și trimis în lobby-ul hotelului. “De aici, staff-ul hotelului a trebuit să se descurce cu el”, a povestit amuzat chitaristul Slash.

4. Axl Rose a lovit un agent de securitate.

15 episoade controversate din istoria trupei Guns N' Roses
Axl Rose

Vocalistul Axl Rose adora să sară de pe scenă în timpul concertelor. În noiembrie 1987, în timpul unui concert din Omni, Atlanta, Axl Rose a văzut că un agent de securitate are o problemă cu unul dintre prietenii săi, aflați în public. Imediat, Axl Rose a sărit de pe scenă și a început să-l lovească în față pe agentul de securitate. A încercat să revină pe scenă pentru a continua concertul, dar poliția l-a arestat. Axl Rose a pledat vinovat și a plătit o amendă. Totuși, Guns N’ Rose a fost interzisă în Atlanta până în 2006.

5. Axl Rose a sărit la bătaie după ce i s-a spus că seamănă cu Bon Jovi.

La câteva săptămâni distanță de la episodul din Atlanta, Axl Rose tot nu s-a potolit. Aflat într-un hotel din Chicago, vocalistul trupei a sărit ca ars în momentul în care un fan i-a spus că seamănă cu Bon Jovi. Ulterior, la concertul pe care l-a avut în acea seară, Axl Rose l-a înjurat direct pe scenă pe Bon Jovi. în 2006, Bon Jovi a avut de asemenea o replică dură la adresa lui Axl Rose, spunând că nu înțelege de ce presa continuă să îl bage în seamă deși nu a mai scos un album de 13 ani. Guns N’ Roses scosese ultimul album în 1993, iar următorul – și ultimul – a apărut abia în 2008.

6. Cum i-a salvat Steven Adler viața lui Nikki Sixx.

Chitaristul Slash, prietena sa de atunci și Steven Adler consumau droguri într-un hotel, cu două zile înaintea Crăciunului din 1987. Conform autobiografiei lui Steven Adler, el a părăsit camera, dar când s-a întors îl găsise pe Nikki, membru al altei trupe, inconștient pe jos. Avea să constate că Slash și prietena sa plecaseră, iar Nikki era singur incontient pe jos. După ce l-a băgat în duș și acesta nu și-a revenit, a început să îl lovească peste față cu discurile sale, iar în cele din urmă și-a revenit.

7. Halucinațiile lui Slash din istoria trupei Guns N’ Roses

Intre 1989 și 1991, chitaristul Slash a fost dependent de heroină. În autobiografia sa, Slash amintește de un episod petrecut într-un moment în care se afla într-o stațiune de golf din Arizona. După ce a consumat droguri, Slash a început să aibă halucinații și i se părea că un grup de predatori îl urmărește cu mitraliere și harpoane. În încercarea de a lupta împotriva acestor creaturi, Slash a lovit o ușă de sticlă și apoi a sărit prin ea pentru a fugi din camera lui. Dezbrăcat complet și temător, Slash a folosit o angajată ca “scut uman”, a alergat prin holul hotelului și s-a ascuns în spatele unei mașini de tuns iarba. Poliția a fost chemată, iar Slash a povestit în detaliu cele întâmplate.

8. One in a Million, una dintre cele mai controversate melodii din istoria trupei Guns N’ Roses

În august 1989, Guns N’ Roses a lansat melodia One in a Million. Aceasta avea să nască o sumedenie de controverse prin conținutul ei, homofob și rasist. Numeroase voci importante din SUA au luat atitudine împotriva trupei la acel moment, în condițiile în care versurile erau foarte dure la adresa persoanelor de culoare și a celor cu orientări sexuale diferite.

9. Chitaristul Izzy, arestat imediat după ce a coborât din avion.

În august 1989, chitaristul Izzy Stradlin s-a îmbătat în timp ce zbura de la Los Angeles spre Indianapolis. El a început să fumeze în avion, iar la un moment dat a avut nevoie la toaletă. Pentru că nu mai putea aștepta la coadă, și-a făcut nevoile direct în bucătăria improvizată a avionului, în coșul de gunoi. El a fost arestat imediat cum a coborât din avion pentru perturbare publică, fumat interzis, gesturi obscene către pasageri și abuz verbal la adresa unei stewardese. Izzy își amintește că a fost așteptat de 10 polițiști pe aeroport.

Guns N’ Roses joc ca la pacanele online

Una dintre cele mai cunoscute companii producatoare de software pentru sloturi video a lansat in 2016 jocul pe baza cele mai cunoscute trupe rock din istorie iar succesul nu s-a lasat mult asteptat, din categoria jocuri cu muzica acesta este cel mai popular. La fel ca toate jocurile lansate de NetEnt, Guns N’ Roses are o grafica senzationala, dar evident capitolul la care primeste 5/5 stele este cel al muzicii. Fan sau nu al rock-ului nu ai cum sa nu apreciezi muzica buna, iar ce au facut acesti baieti a ramas chiar si la 35 de la aparitia trupei, o parte extrem de importanta din istoria muzicala a omenirii. Revenind la jocul de pacanele Guns N’ Roses, acesta nu este cu mult diferit de clasicele sloturi, are 5 role cu 20 de linii de plata pe care se poate paria cel mult 1000 RON per pariu iar castigul nu poate trece de 1.125.000 RON. Ca sa fie totul bine avem parte si de o speciala unica care ne aduce pana la 10 runde gratuite si castiguri multiplicate.

Jocuri pacanele: Guns N’ Roses
5.0/5
Jocuri pacanele: Guns N’ Roses

10. Axl Rose, arestat și el pe aeroport.

În februarie 1998, Axl Rose a fost arestat din nou după un incident cu un agent de securitate dintr-un aeroport. El nu a dorit ca bagajele sale să fie controlate și l-a amenințat pe acesta cu bătaia. A fost arestat și apoi a mărturisit că în geantă avea niște cadouri pentru o zi de naștere și se temea că vor fi deteriorate dacă ar fi fost controlat.

11. Steven Adler, dat afară din Guns N’ Roses.

În mai 1990, membrii trupei și-au pierdut răbdarea cu Steven Adler. Acesta era dependent de heroină și cocaină, motiv pentru care a și fost dat afară din trupă. La un moment dat, el s-a întins cu burta pe covor pentru a inhala cocaina pe care o vărsase din greșeală. După ce a fost dat afară din trupă, el și-a dat foștii colegi în judecată și a cerut despăgubiri de 26 de milioane de dolari, susținând că ei l-au învățat să se drogheze. Steven Adler nu a mai fost primit niciodată în Guns N’ Roses și nici nu a mai avut succes muzical.

12. Au comandat pizza direct pe scenă.

În iunie 1993, în timpul unui concert din Elveția, trupa a comandat pizza direct pe scenă. Cel care a făcut livrarea a fost Shannon Hoon de la formația Blind Melon, care a apărut pe scenă complet dezbrăcat, cu pizza în mâna. După ce a făcut livrarea, el a continuat și a asistat trupa, dezbrăcat, în condițiile în care la concert asistau peste 50 de mii de oameni.

13. Cum a încercat Slash să renunțe la rolul de bad boy.

15 episoade controversate din istoria trupei Guns N' Roses
Slash

În încercarea de a renunța la viața agitată, Slash a simțit nevoia unor schimbări începând cu 1994. Și-a cumpărat o casă nouă în Los Angeles, dar în curte și-a creat propria gradină zoologică. A avut șerpi veninoși, șopârle, un pui de leu și diverse reptile. Casa sa a fost grav afectată ulterior de un cutremur și a fost nevoit să se mute la hotelul Marina Del Rey Four Seasons, unde a luat cu el și un șarpe veninos.

14. Absența de la concertul din Philadelphia.

În 2002, cu ceva schimbări în trupă, Guns N’ Roses a început un turneu în America de Nord. Pe 6 decembrie era programat un concert în Philadelphia, dar trupa nu a apărut la stadion, deși toate biletele au fost vândute. Au apărut zvonuri conform cărora Axl a rămas în New York pentru a urmări un meci de baschet. El și-a cerut scuze abia peste 10 ani, susținând că a fost bolnav și că din acest motiv nu s-a mai prezentat la concert.

15. Axl Rose, bătut de designerul Tommy Hilfiger.

În 2006, Axl Rose a participat la ziua de naștere a actriței Rosario Dawson, la care era invitat și renumitul designer Tommy Hilfiger. Nemulțumit de faptul că Axl Rose s-a atins de băutura prietenei sale, Tommy Hilfiger a început să îl lovească brusc pe Axl Rose. “Avea un inel imens și poartă toate aceste bijuterii. Mă gândeam că dacă mă lovește s-a terminat, rămân fară dinți, fară ochi. Așa că l-am lovit înainte să mă lovească el. Acum suntem prieteni”, și-a amintit Tommy Hilfiger.

Cand si unde vor avea loc concertele Guns N’ Roses din Europa

20 Mai – Lisabona, 23 Mai – Sevilla, 26 Mai – Munchen, 29 Mai – Londra, 30 Mai – Londra, 2 Iunie – Hamburg, 6 Iunie – Sölvesborg, 9 Iunie – Viena, 12 Iunie – Florenta, 14 Iunie – Berna, 17 Iunie – Varsovia, 19 Iunie – Praga, 21 Iunie – Landgraaf, 25 Iunie – Glasgow, 27 Iunie – Dublin.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash