Free cookie consent management tool by TermsFeedWinner Fun - ce este? Joca gratuit si castiga premii!

Winner Fun – ce este? Joca gratuit si castiga premii!

Winner fun de la Winner. Jocurile de noroc sunt modalitati de a-ti petrece timpul liber care necesita ”investitii” de cele mai multe ori din partea celor care le practica. Mai devreme sau mai tarziu oricare dintre noi, cei care avem aceasta pasiune ne daruim timpul si banii in speranta ca intr-o zi o sa dam ”marea lovitura”. In schimb daca aceasta pasiune depaseste acest nivel iti recomandam sa arunci o privire catre jocresponsabil.ro

Pentru toti ceilalti care vad totul doar ca o metoda de distractie platformele de cazino au tot felul de oferte fara depunere sau chiar bonusuri atractive in momentul cand vrei sa faci un depozit.

Astazi vom vorbi despre una dintre cele mai inedite metode de a-ti realiza o banca fara sa investesti nimic din buzunarul propriu. Tot ce trebuie sa faci este sa ai un cont activ, verificat. In plus primesti din partea casei ca si bonus de bun-venit 116 rotiri la Sweet Bonanza

Winner Fun prezentarea concursului

Ce este Winner Fun?

Winner Fun este un joc bazat pe Fun Coins, monede virtuale pe care le poti colecta fara sa fie nevoie sa depui niciun ban ci doar prin simpla logare in cont dar si la anumite intervale de timp de pe perioada zilei. O alta modalitate de a colecta aceste monede ar fi sa iti inviti prietenii sa joace alaturi de tine si vei primi WinCoins pentru primii 5 prieteni care intra in joc alaturi de tine.

Conditia principala pentru acest joc este aceea de a avea un cont verificat.

Winner  - cum castigi monede

Cum pot castiga bani reali din Winner Fun?

Metoda este simpla- castiga cat mai multe monede de-a lungul zilei pe care le poti paria pe meciurile din oferta WinnerFun care este identica cu oferta de sport Winner Romania. De-a lungul timpului sunt diverse clasamente cu premii reale in bani. Tot ce trebuie tu sa faci este sa ai pariuri castigatoare pentru a-ti inmulti FunCoins-urile si pentru a urca pe o pozitie platita la sfarsitul perioadei promotionale.

Winner  jocul principal

Care este valoarea premiilor oferite in bani reali?

Asa cum v-am spus mai sus, sunt diverse competitii realizate pe o perioada determinata de timp. Drept exemplu cu ocazia Campionatului Mondial sunt puse la bataie premii de 20.000 lei. Daca dovedesti putina inspiratie poti devansa oricand primul loc si intra in posesia unui premiu in valoare de 1000 lei bani reali. Faptul ca Winner vine cu o ofeta de acest fel, demonstreaza angajamentul brandului pentru a ajunge un cazino de top din Romania.

tuneele de tip FUN qatar

>>> FA CONT SI INTRA IN JOC GRATIUT<<<

O promotie inedita , una dintre cele mai fresh existente in domeniul jocurilor de noroc si cel mai important este gratis pentru toata lumea. Va urez mult succes tuturor si castigatorul unuia dintre concursuri sa fie cel inspirat de acest articol.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash