Free cookie consent management tool by TermsFeedCum te califici la Unibet Open București 2023

Cum te califici la Unibet Open București 2023

Cum te califici la Unibet Open București 2023? Este o întrebare pe care ți-ai pus-o, cu siguranță, dacă iubești pokerul live. Citește acest scurt material și află cum te poți califica la Unibet Open!

Descoperă emoția jocului de poker la Unibet!

Ești pasionat de poker și vrei să-ți pui abilitățile la încercare în cadrul unuia dintre cele mai prestigioase evenimente din lumea pokerului? Unibet Open este turneul care îți oferă această șansă unică, iar vestea bună este că în 2023 evenimentul are loc chiar în capitala României. În plus, deja te poți califica din sateliții online cu buy-in pornind de la doar câțiva euro, așa că nu mai sta pe gânduri! Câștigă unul dintre pachetele Unibet Open București 2023 puse la bătaie în camera de poker online!

Cum te califici la Unibet Open București 2023?

€10 gratuit Unibet Open + €200 bonus progresiv

Trei pachete de 2.000 de euro în fiecare duminică. Sateliți de la 1 singur cent

Calificarea la Unibet Open este mai ușoară ca niciodată! Poți începe prin a-ți crea un cont pe platforma Unibet – CLICK AICI SAU PE BANNERUL DE SUS – și a participa la turneele de calificare online. Aici, vei avea ocazia să câștigi bilete de intrare la evenimentele live ale Unibet Open și să te alături celor mai buni jucători de poker din lume.

În fiecare duminică seara, de la ora 21:00, este programat satelitul Unibet Live: Unibet Open Bucharest Final cu 3 pachete în valoare de 2.000 de euro fiecare (vezi mai jos ce includ). Buy-in-ul la Finala cu 3 pachete este 250 euro, însă poți câștiga tichete de 250 euro jucând la sateliții cu 50 de euro programați zilnic. La fel de bine, poți câștiga tichete UO de 50 euro sau 10 euro participând la sateliți cu buy-in-uri pornind de la un singur cent.

Ce conține un pachet de 2.000 de euro Unibet Open?

 • Tichet la evenimentul principal = 1100 € 
 • Cheltuieli de călătorie = 250 Euro 
 • 4 nopti în hotelul de 5 stele JW Marriott Bucharest Grand Hotel 
 • Mic dejun pentru jucător și invitatul său + cină doar pentru jucător 
 • Acces la băuturi de bun venit și petrecerea jucătorilor 
 • Merchandise la sosire 

Când are loc Unibet Open București 2023 și unde?

Al 4-lea festival Unibet Open organizat la București este programat în perioada 29 noiembrie – 3 decembrie și va include o mulțime de turnee, alături de evenimentul principal cu buy-in de 1.100 de euro. Festivalul va avea loc la fabulosul hotel de 5 stele JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Program turnee Unibet Open București 2023

Ce este Unibet Open?

Unibet Open este o serie de turnee internaționale de poker care atrage jucători pasionați din întreaga lume pentru a-și demonstra abilitățile și pentru a se confrunta cu un nivel extraordinar de competiție. Organizat de Unibet, unul dintre cei mai cunoscuți operatori de jocuri de noroc online, licențiat ONJN în România, Unibet Open oferă jucătorilor o șansă unică de a participa la turnee live de prestigiu.

Până în prezent, Unibet Open a organizat peste 45 de evenimente de poker live. Aceste turnee au avut loc în diferite țări și orașe din Europa, inclusiv în România, Suedia, Marea Britanie, Danemarca, Estonia, Cehia și Malta.

Cine a câștigat ultima ediție a Unibet Open București (2018)?

 • Cea mai recentă ediție Unibet Open desfășurată la București a fost câștigată de Anton Vinokurov. Acesta a pus mâna pe un premiu record de 103.060 euro în cadrul Main Event-ului cu 592 intrări. Nu mai puțin de 87 de jucători au împărțit un fond de premiere total de 592.000 euro.
 • Prima ediție Unibet Open București a avut loc în 2016 și a fost câștigată de Traian Bostan – 100.000 euro, 603 intrări.
 • A doua ediție Unibet Open București a avut loc în anul 2017 și a fost câștigată de Marius Pertea – 90.925 euro

Ce face Unibet Open atât de special?

Cu o tradiție de neegalat și o atmosferă incitantă, Unibet Open este un festival de poker live destinat tuturor jucătorilor dornici de o experiență extraordinară și premii de top. Iată câteva plusuri caracteristice festivalului Unibet Open:

 1. Diversitatea competiției: La Unibet Open, vei întâlni jucători din toate colțurile lumii, fiecare aducând cu sine un stil unic de joc și o pasiune comună pentru poker. Indiferent de nivelul tău de experiență, vei găsi un turneu potrivit pentru a-ți etala talentul la poker și pentru a învăța de la cei mai buni.
 2. Premii uimitoare: Cu premii atractive și mize pentru toate buzunarele, Unibet Open oferă oportunitatea de a câștiga sume substanțiale. Fie că ești în căutarea unui câștig financiar serios sau doar vrei să îți testezi abilitățile, Unibet Open este locul perfect pentru tine.
 3. Atmosferă incitantă: Cu fiecare rundă de joc, vei simți pulsul emoției și adrenalina crescând în cameră. Atmosfera prietenoasă și competitivă creează un mediu perfect pentru a-ți exersa strategiile și pentru a lega noi prietenii cu alți fani ai jocului de poker.

Nu rata șansa de a intra în istoria pokerului și de a-ți demonstra abilitățile la Unibet Open! Deschide cont sau loghează-te cu datele tale la Unibet, participă la turneele de calificare și pregătește-te să intri în lumea fascinantă a pokerului la cel mai înalt nivel. Fii pregătit să joci, să câștigi și să trăiești experiența Unibet Open!

S-ar putea sa iti placa si urmatoarele articole despre poker:

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash