Free cookie consent management tool by TermsFeedDaniel Negreanu „is back”: Locul 1 la PokerGO Tour PLO Series #3: 5.100 USD PLO

Daniel Negreanu „is back”: Locul 1 la PokerGO Tour PLO Series #3: 5.100 USD PLO

Daniel Negreanu „is back”. După ce anul trecut a înregistrat rezultate foarte slabe, ajungând la pierderi consistente la turneele de poker la care a participat, Daniel „Kid Poker” Negreanu, canadianul cu origini române, se bucură de un start foarte bun în 2024. Pe 23 martie, în Las Vegas, celebrul jucător pro inclus și în Poker Hall of Fame a câștigat 147.500 USD în urma unei victorii în Evenimentul PokerGO Tour Plo Series #3: 5.100 USD Pot-Limit Omaha.

Daniel Negreanu, în vârstă de 49 de ani, are astfel două victorii, două locuri secunde și opt apariții la masa finală în high roller-ul PokerGO Tour. Celebrul jucător profesionist de poker a reușit să învingă nu mai puțin de 118 competitori înainte de a marca al doilea succes major din 2024. Evenimentul a fost organizat în Statele Unite ale Americii, în universul fascinant al jocurilor de noroc – Las Vegas, Nevada, la PokerGO Studio.

Clasament final PokerGO Tour Plo Series #3: 5.100 USD PL Omaha

La masa finală, Daniel Negreanu a intrat în calitate de chip leader și a reușit să rămână în frunte pe tot parcursul jocului. Clasamentul final a arătat astfel

  1. Kid Poker Daniel Negreanu (147.500 USD)
  2. Anuj Agarwal (91.450 USD)
  3. Bruno Furth (64.900 USD)
  4. Curtis Muller (50.150 USD)
  5. Dylan Weisman (38.350 USD)
  6. Lance Patel (29.500 USD).

La nivelul întregii cariere, Daniel Negreanu are un palmares fabulos, acumulând câștiguri de peste 60 de milioane de dolari la turneele de poker la care a luat parte. La finalul anului 2023, el anunțase că plănuiește să joace în cadrul a mai puține evenimente, pentru a avea mai mult timp alocat odihnei și relaxării. Se pare că noua strategie dă roade deja: participări mai puține, dar cu rezultate mai bune la masa de poker.

Interesant este că, undeva spre finalul anului trecut, Negreanu a decis să ia o pauză de la jocul de poker, invocând un principiu proverbial – A Hungry Dog Hunts Best – care, iată, și-a dovedit funcționalitatea și în cazul său. Astfel, Kid Poker is back in business în 2024, spre bucuria numeroșilor săi fani.

Un jucător profesionist apreciat pentru cariera sa de succes

Daniel Negreanu este unul dintre cei mai cunoscuți și respectați jucători de poker din lume, cariera sa de jucător profesionist inspirând mulți pasionați de poker să îi urmeze exemplul. Mai ales acum, când mediul online oferă atât de multe oportunități în acest domeniu, de la partea de informații și ponturi pentru strategie, până la video-uri chiar live de la turnee de top și desigur posibilitatea jocului în camere de poker online, în cele mai bune condiții, pe platforme de specialitate. Mai mult decât atât, jucând online, se pot obține, cu un efort financiar extrem de redus, bilete de acces în turnee cu buy-in consistent.

Născut pe 26 iulie 1974 în Toronto, Canada, Negreanu și-a câștigat reputația ca un maestru al jocului și un ambasador al pokerului.A început să cocheteze cu pokerul la vârsta de 15 ani iar cariera sa profesională a explodat în 1998, când a câștigat prima sa brățară WSOP (World Series of Poker). De atunci, a devenit unul dintre cei mai de succes jucători ai turneelor live din istorie, cu câștiguri impresionante și numeroase trofee majore.

Negreanu este cunoscut pentru personalitatea sa carismatică și capacitatea sa incredibilă de a citi jocul și adversarii. A fost un promotor activ al jocului de poker și a apărut în numeroase emisiuni de televiziune și filme, inclusiv în seria de turnee „High Stakes Poker” și „Poker After Dark”. Negreanu mai este pasionat de călătorii, muzică și un stil de viață sănătos.

Top 5 platforme de poker online la care merită să ai cont

Bonus 100%, în limita a $600

€10 gratuit Unibet Open + €200 bonus progresiv

50 LEI Gratis Fără Depunere

20€ Cash GRATIS

Premii de până la 1000x miza

Țara noastră, pe harta pokerului internațional de top

În România, cei interesați de jocul de poker pot alege această formă de divertisment pe internet, pe platforme licențiate pe plan local de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Dovedind pasiunea românilor pentru poker, mari branduri globale obișnuiesc de mai mulți ani să organizeze la București turnee live internaționale de poker, parte a unui program select în care sunt de obicei incluse mari orașe din Europa și din întreaga lume. Cele mai tari festivaluri de poker live organizate și în România sunt Unibet Open și 888poker Live Bucharest.

featured image – sursa flickr.com

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash