Free cookie consent management tool by TermsFeed

Poker pe dezbrăcate – varianta de joc fără bani reali sau virtuali. Pokerul este cunoscut pe scară largă drept un joc care implică mize reale, însă mulți dintre cei care vor să-l învețe o pot face pe mize virtuale, pe diverse site-uri care oferă variante demo. Totuși, pe lângă cele două variante, există și una mai incitantă, populară mai ales în Marea Britanie și America – poker pe dezbrăcate.

În cazul în care îți dorești să organizezi o seară de poker pe dezbrăcate alături de partenerul tău sau de prieteni, iată câteva sfaturi menite să vă ajute să vă distrați copios. O astfel de activitate are ca scop distracția și vă scoate din rutină.

Bonus de bun venit:
100% pana la 2.000 RON
200 Rotiri Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 50 RON
Valabilitate - 28 zile
Condiții de rulaj – 1 punct de eliberare pentru 1 RON
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Conform unui studiu realizat în urmă cu ceva timp, pokerul pe dezbrăcate este o activitate apreciată de bărbății între 18 și 30 de ani. De asemenea, chiar și femeile participante la studiu au afirmat că pokerul pe dezbrăcate suscită interes pentru ele.

În universitățile din SUA și Marea Britanie se organizează constant partide de poker pe dezbrăcate. În schimb, pentru adulți numărul de participanți la partidele de poker pe dezbrăcate variază între 4 și 6 persoane, conform studiului.

Reguli poker pe dezbrăcate

Regulile jocului sunt aceleași, însă în această variantă va trebui să dai jos un obiect vestimentar ori de câte ori pierzi o mână. În schimb, când câștigi o mână, ai posibilitatea să pui înapoi obiectivul vestimentar pe tine.

Când se oprește jocul? De cele mai multe ori, o persoană se oprește din a da jos din haine în momentul în care se ajunge la lenjeria intimă. Desigur, acest lucru este la latitudinea fiecărui jucător. În momentul în care începeți să jucați poker pe dezbrăcate, este bine însă să stabiliți clar regulile.

Cea mai populară versiune a jocului de poker este Texas Hold’em. Are reguli simple și clare și cei mai mulți oameni o apreciază la nivel mondial. În plus, datorită regulilor sale norocul are un rol mai mic și abilitățile ies la iveală.

Imagine AK de treflă la poker
AK clubs

Cum să organizezi un joc de poker pe dezbrăcate

Pentru a organiza o seară de poker pe dezbrăcate de neuitat, iată câteva lucruri de care aveți nevoie:

  • cel puțin 4 jucători
  • un pachet de cărți standard (52 de cărți)
  • un set de poker
  • masă cu vizibilitate bună pentru toată lumea
  • scaune confortabile
  • poftă de distracție și de râs

În mod obișnuit, jocul de poker pe dezbrăcate nu are și mize în bani. De obicei, prietenii joacă de distracție și nu pentru premii financiare. În cazul în care dorești și o astfel de miză, este bine de stabilit de la început o taxă de participare pentru fiecare (buy-in) și modul în care vor fi împărțite premiile. Dar astfel de cazuri sunt rare, cei mai mulți oameni joacă de distracție. Eventual, pentru a condimenta și mai mult lucrurile, puteți adăuga și câteva pedepse.

Unde poți să joci poker pe dezbrăcate?

masă pentru poker pe dezbrăcate
Masă pentru poker pe dezbrăcate și orice altă variantă

Având în vedere modul în care se desfășoară, versiunea pe dezbrăcate poate fi practicată doar în interior. În spații libere este interzis să te dezbraci în public, motiv pentru care această activitate merită încercată doar în spații închise, în care vă puteți bucura de intimitate totală.

Cea mai bună locație este livingul, unde spațiul este destul de mare și permite accesul mai multor jucători. În cazinourile din țara noastră nu se oferă posibilitatea de a juca strip poker. Totuși, în cazul în care doriți să încercați într-un cadru profesionist puteți lua legătură cu un club de poker pentru a verifica dacă au o cameră privată pe care să o puteți închiria contra unei taxe.

De ce să încerci pokerul pe dezbrăcate?

Pokerul este unul dintre cele mai populare jocuri de cărți din lume, cu milioane de fani în toată lumea. Astfel sunt șanse bune ca prietenii tai să știe regulile jocului de poker, să le placă acest joc și să accepte o invitație la o partidă de poker.

bonus poker netbet
Joacă poker gratis la NetBet

Iar cum scopul este distracția, puteți duce totul la un nivel și mai ridicat cu o partidă amuzantă, pe dezbrăcate. De multe ori, cei care organizează partide de poker pe dezbrăcate invită chiar și persoane care nu stăpânesc prea mult jocul, tocmai de dragul distracției, pentru a le vedea în această ipostază cât mai des.

În plus, ajută mult și la socializare. Faptul că vei fi alături de prietenii tăi într-o seară în care se va râde mult va întări și mai mult legătura dintre voi. Tocmai din acest motiv, varianta pe dezbrăcate este o activitate pe care merită să o încerci măcar o dată în viață.

Cazinouri Recomandate
1.500 RON + 625 Rotiri Gratuite
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT