Free cookie consent management tool by TermsFeedPoți depune la pacanele cu cardul social de alimente sau cardul de energie?

Poți depune la pacanele cu cardul social de alimente sau cardul de energie?

Poți depune la pacanele cu cardul social de alimente cu cardul de energie sau de vacanta? Dacă îți pui una dintre aceste întrebări sau te gândești la ceva asemănător, citește acest scurt articol și vezi cum stă treaba! În plus, află la ce cazinouri online poți juca pe bani reali fără să depui azi, de ce merită să deschizi un cont Revolut și ce metode de depunere sunt cele mai populare pentru fanii jocurilor de cazino online, poker, loto, bingo sau pariuri sportive?.

Poți depune la pacanele cu cardul de energie?

Poți depune la pacanele cu cardul de energie 2023
Poți depune la pacanele cu cardul de energie

Nu există această posibilitate. Cardurile de energie 2 X 700 lei (total 1.400 lei) emise și distribuite de Compania Națională Poșta Română pot fi folosite exclusiv pentru achitarea facturilor la energie.

⚠️ATENȚIE: Cardurile nu pot fi vândute sau donate. Orice încercare de vânzare anulează cardul și îți va aduce cadou o amendă contravențională de 42.000 – 60.000 lei.

Plata altor produse sau servicii decât cele pentru care este destinat cardul (energie) se pedepsește cu amendă contravențională între 4.500 – 6.000 lei.

Poți depune la pacanele cu cardul de vacanță?

Poți depune la pacanele cu cardul de vacanță?
Poți depune la pacanele cu cardul de vacanță?

Nici în acest caz răspunsul nu este unul afirmativ. Cu un card de vacanță poți plăti pentru servicii turistice și alte produse sau servicii legate de călătorii, cum ar fi:

 • Cazare în hoteluri, pensiuni, moteluri etc.
 • Mâncare și băuturi în restaurante sau cafenele
 • Transport prin intermediul agențiilor de turism sau companii de transport
 • Excursii sau activități turistice organizate
 • Închirierea de echipamente sportive sau alte echipamente legate de activitățile de călătorie
 • Servicii de înfrumusețare și Spa
 • Cumpărături de suveniruri și alte produse legate de călătorii
 • Servicii de turism rural

⚠️De reținut că nu toți furnizorii de servicii turistice acceptă cardul tău de vacanță. Așa că te sfătuim să verifici lista furnizorilor acceptați pe site-ul emițătorului cardului tău de vacanță.

Poți depune la pacanele cu cardul social de alimente?

Poți depune la pacanele cu cardul de alimente 2023?
Poți depune la pacanele cu cardul de alimente?

Nu! Cardurile de alimente și mese calde acordate în 6 tranșe prin programul „Sprijin pentru România” pot fi folosite exclusiv pentru a cumpăra alimente de bază (inițial pâine, cartofi, orez, ulei, carne de pui şi ouă). Nu poți cumpăra produse de uz casnic (cum ar fi șervețele, hârtie igienică sau detergenți), hrană pentru animale sau alte lucruri.

⚠️Utilizarea cardului de alimente pentru achiziționarea altor produse decât cele specificate constituie contravenție și se sancționează conform legilor în vigoare. Așadar, nu poți folosi sumele de pe cardul de alimente pentru a depune la cazino sau a face alte plăți.

La ce cazino online poți juca azi pe bani reali fără să depui?

Echipa cazino365.ro face eforturi permanente pentru a vă oferi informații despre toate bonusurile fără depunere pe care le poți activa. Verifică aici lista valabilă azi și profită de toate ofertele!

Iar dacă nu vrei să ratezi nicio ofertă de acest gen pe viitor, descarcă și instalează APLICAȚIA CAZINO365 gratuit de aici.

De ce merită să deschizi cont la Revolut și cum faci acest lucru?

De ce merită să deschizi cont la Revolut și cum deschizi!
De ce merită să deschizi cont la Revolut

Revolut este o aplicație de mobile banking care oferă utilizatorilor săi o serie de beneficii, printre care: transferuri internaționale și locale fără taxe ascunse, conversie instantanee a valutelor străine cu cursul de schimb interbancar, schimb valutar la curs real și opțiuni de gestionare a bugetului personal.

Iată câteva motive pentru care merită să deschizi un cont la Revolut:

 • Economie – Revolut oferă conversie valutară în timp real cu cel mai bun curs de schimb disponibil, fără taxe ascunse sau comisioane. De asemenea, transferurile interne și internaționale sunt gratuite sau la costuri minime, ceea ce face Revolut o alegere excelentă pentru persoanele care trimit bani frecvent în străinătate.
 • Flexibilitate – Revolut oferă o varietate de servicii bancare convenabile, cum ar fi carduri de debit virtuale sau fizice, opțiuni de gestionare a bugetului personal și șabloane de cheltuieli personalizate.
 • Securitate – Revolut oferă o serie de măsuri de securitate, cum ar fi opțiuni de blocare și deblocare a cardului, verificare prin biometrie, notificări în timp real despre tranzacții și controale de securitate pentru a preveni fraudele.

Pentru a deschide un cont la Revolut, trebuie să descarci aplicația Revolut și să urmezi instrucțiunile pentru a-ți crea un cont. Vei furniza datele tale personale și va trebui să-ți verifici identitatea. În plus, trebuie să asociezi cardul tău bancar existent pentru a alimenta contul și pentru a efectua tranzacții.

Cele mai populare metode de depunere la cazino online, poker, loto, bingo sau pariuri sportive:

 • Carduri de credit/debit – cea mai populară metodă de depunere la cazino online și site-urile de pariuri sportive. De regulă, site-urile acceptă carduri VISA, Mastercard și Maestro.
 • Portofele electronice: Acestea sunt servicii online care permit depunerea și retragerea de bani, oferind astfel o opțiune sigură și convenabilă pentru utilizatorii site-urilor de jocuri de noroc. Printre cele mai populare portofele electronice se numără Skrill și Neteller. Atenție la taxe, pentru că pot fi destul de mari în comparație cu cele percepute la carduri de credit sau debit.
 • Transfer bancar: Această metodă implică transferul direct de bani direct din contul tău bancar către contul operatorului de jocuri de noroc online.
 • Paysafecard sau alte carduri preplătite: Acestea sunt carduri care pot fi achiziționate în magazine sau online și care pot fi utilizate pentru a depune bani în contul de joc de noroc online.

Pentru a afla ce metode de plată acceptă un cazino online, citește recenziile realizate de echipa C365 în secțiunea Top Cazino. Dacă ai citit „Poți depune la pacanele cu cardul de energie / vacanță sau alimente?”, te-ar putea interesa și alte materiale din Blogul Cazino365.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash