Free cookie consent management tool by TermsFeedCea mai bună ruletă online: Quantum Roulette

Jocul de ruletă este unul dintre cele mai des întânite în cadrul unui cazino online sau unul terestru, având o multitudine de variante. Quantum Roulette de la Playtech este una dintre cele mai noi variante, despre care vom scrie și în acest articol, dezvăluind una dintre cele mai bune strategii.

Quantum Roulette este o masă automată de ruletă Single-Zero, cu 37 de sectoare colorate alternativ în roșu și negru. Zero este verde, iar pariurile se plasează urmând regulile de ruletă, singura diferență fiind amplificarea anumitor poziții Straight Up cu multiplicator de până la 500 X miza.

O astfel de masă de ruletă se găsește pe mai multe plaforme de cazino online, printre care Fortuna, Betano și Betfair. O sesiune de pariere dureaza 20 de secunde, iar un pariu plasat anterior se poate repeta apăsând butonul REPETARE. Miza minimă și maximă depinde de la un cazino online la altul. Fortuna și Betano îți oferă posibilitatea de a plasa un pariu minim de la cel pu 1 RON, iar la Betfair poți paria începând cu 0.50 RON.

Cum să câștigi la cea mai bună ruletă online: Quantum Roulette

Strategia prezentată în acest articol poate fi abordată într-un mod cu risc ridicat sau mai puțin ridicat datorită modului în care funcționează mecanicul multiplicator. Nu există opțiuni cu un risc redus, trebuie să acoperiți mai multe poziții de pariere, având șanse mai mari de a câștiga un premiu multiplicat.

1. Strategie cu risc mediu

Există posibilitatea de câștig mai mare jucând la Quantum Roulette. Trebuie să pariezi pe fiecare număr, ceea ce te va costa 37 de jetoane. Aplicarea unei asemenea strategii necesită un bankroll solid, dar nu garantează un câștig multiplicator mare. Poți pierde o sumă mică din banii pariați pe fiecare rundă dacă numărul câștigător nu beneficiază de multiplicator.

Pe lângă implicarea financiară este nevoie și de timp investit într-un eventual câștig care să te mulțumească de până la 500 X miza. Trebuie să știi că există posibilitatea ca acest multiplicator maxim să nu fie dezvăluit în sesiunea aleasă de tine.

Este o strategie bună? Dacă ești un parior calculat și un jucător de cazino unde răbdarea reprezintă punctul forte, atunci răspunsul este DA.

Quantum roulette Playtech – imagine reprezentativă
Bonus de bun venit:
100 % pana la 1.000 RON
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 25x la Sloturi sau 250x la jocuri de masă și Live Casino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

2. Strategie cu risc ridicat

Masa de ruletă este împărțită pe trei coloane, 1-12, 13-24 și 25-36, iar această strategie presupune alegerea uneia dintre ele pe care să mizezi. Evident, șansele de câștig sunt mai reduse, motiv pentru care trebuie să te asiguri că ai o balanță care să îți asigure adoptarea unei asemenea strategii. Problema strategiei cu risc ridicat este că sunt perioade când nu vei câștiga 100% din timp.

Este o strategie bună? NU și asta pentru că riscul de a pierde o sumă mare de bani investită și pierderi pe măsură.

Există posibilitatea de a câștiga 100% la Quantum Roulette?

Nu. Poti să pariezi pe toate numerele disponibile, dar lucrul acesta nu garantează un câștig inmulțit de zeci sau poate sute de ori. În cazul celor mai multe runde, vei ieși pe minus. Plusurile vin atunci când bila se oprește pe un număr ce beneficiază de Multiplicator.

Funcționează strategia de pariere pe roșu și negru?

În cazul de față, Quntum Roulette nu oferă posibilitatea de multiplicare a acestor funcții, roșu și negru, așadar nu are rost. Această strategie este foarte bună atunci când ai un bonus de rulat.

Cea mai bună ruletă online: Quantum Roulette – De câți bani ai nevoie să începi o strategie

Depinde de la o strategie folosită la alta. Daca ești adeptul unei strategii cu risc mediu atunci banca trebuie să fie moderată, să îți permită să acoperi suficiente rotiri până când numărul cu multiplicator aplicat va fi cel ales. În schimb, daca dorești să optezi pentru strategia cu risc ridicat, atunci banca ta trebuie să fie mult mai mare, având nevoie de sume și de ordinul zecilor de mii de lei. Citește mai multe articole despre Regina jocurilor de noroc in Ghidul de Ruletă Cazino365.

Bonus de bun venit:
Depune 50 RON și primești 100 Rotiri Gratuite Cash
cod promoțional CAS105
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Câștiguri fără rulaj
Valabilitate - 7 zile
Perioada 1 mai - 31 decembrie 2022
Cele 100 de rotiri se oferă la slotul Age of the Gods: God of Storms
O ofertă per familie/IP/mail
Cazinouri Recomandate
1.500 RON + 625 Rotiri Gratuite
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT