Free cookie consent management tool by TermsFeed

De ce este necesară verificarea contului la cazino online?

Verificarea contului – cum se face, de ce este necesară, cât durează, ce faci dacă nu ai factură sau extras de cont pe numele tău și ce cazinouri oferă bonusuri fără depunere la verificarea contului.

Dezvoltarea tehnologică și noile realități socio-economice au avut ca rezultat o expansiune incredibilă a industriei jocurilor de noroc. Se estimează că aceasta va avea o valoare de peste 100 de miliarde de dolari până la jumătatea acestui deceniu. Tranzacționarea unor asemenea sume impune un control financiar strict asupra instituțiilor de jocuri de noroc, offline sau online, similar cu cel aplicat băncilor și altor entități financiare.

Ce este verificarea contului la cazino online (KYC) și de ce este necesară?

Cazinourile online au intrat în vizorul organizațiilor ilegale care se ocupă cu frauda de identitate, spălarea banilor sau infracțiuni financiare internaționale. Pentru a le preveni, autoritățile de reglementare au impus anumite obligații prin care să se asigure că operatorii din industrie iau măsuri serioase pentru a preveni aceste activități ilicite.

Unul dintre principalele procese care combat acțiunile ilegale în piețele reglementate cum este cea din țara noastră, vizează procesul KYC (acronimul pentru Know Your Customer – Cunoaște-ți Clientul). Pentru clienții cazinourilor online, acest proces mai este denumit și Enhanced Due Diligence și este folosit pentru a verifica dacă un client este cine pretinde că este.

Dacă pentru bănci și instituții financiare acest proces ajută la prevenirea fraudei și a infracțiunilor financiare, în industria cazinourilor online este folosit pentru a verifica identitatea clienților la deschiderea unui cont, dar se extinde și în alte direcții.

Verificarea contului la cazino online previne utilizarea de fonduri ilicite și elimină jucătorii minori, pe cei care încearcă să joace cu mai multe conturi și jucătorii cu comportament adictiv care sunt trecuți pe listele de auto-excludere.

Cum verifici contul? Ce documente sunt necesare?

Procedura standard pentru verificarea identității unui client este aceea de a-i cere să transmită informații personale împreună cu documentele oficiale care le certifică.

Operatorul transmite aceste informații unei terțe părți care să facă verificări. În ultima perioadă, operatorii și-au pregătit propriul personal în acest sens, iar verificarea contului la cazino online decurge mult mai rapid.

În România nu există o standardizare pentru documentele care trebuie transmise. Procesul de validare a contului devine disponibil după ce te-ai înregistrat la un operator de jocuri de noroc online. Prin transmiterea de documente sunt confirmate datele trecute în formularul de înregistrare: numele complet, CNP-ul și adresa de domiciliu. Tipurile de documente solicitate se clasifică în două categorii: Dovada standard de identitate și Dovada standard de adresă.

Documente acceptate pentru validarea identității:

 • Cartea de identitate
 • Pașaport
 • Permis de conducere.

Documente acceptate pentru verificarea adresei:

 • Factură de utilități (internet, gaze, curent, apă)
 • Extras de cont bancar care conține adresa.

Conform articolului 129, alineatul 5, din Decizia nr. 111 din 24 februarie 2016, verificarea contului la cazino online este obligatoriu să fie efectuată în 30 de zile calendaristice de la deschiderea contului. Experiența a demonstrat că, pentru operațiuni mai rapide, procesul trebuie inițiat imediat după deschiderea contului.

Unele cazinouri online licențiate solicită doar documente din prima categorie (verificarea identității). Este posibil ca, după un timp, unele dintre ele să solicite și verificarea adresei.

În cazul în care rulezi sume mai mari, cazinourile sunt obligate să solicite și o verificare a metodelor de plată folosite – copie față/verso după cardul de credit sau de debit folosit la depunere. Tot în astfel de situații sau în cazul în care sumele pariate sunt foarte mari, este posibil să îți fie solicitat un document legat de veniturile tale.

Ce fac dacă nu am factură pe numele meu sau extras de cont? Cum fac dovada adresei?

Ei bine, nu ești nici pe departe singurul care se confruntă cu o astfel de situație, dar din fericire există o soluție și nu e deloc greu de rezolvat. Mergi la Primăria de care aparții și soliciți o Adeverință de Rol prin care se atestă faptul că locuiești la adresa respectivă.

Adeverința trebuie să fie ceva de genul celei din imaginea de mai jos.

Verificarea contului la cazino online
Adeverinta de rol

Este sigur să trimiți documente oficiale către operatorii de jocuri de noroc?

DA! Interacțiunea cu operatorii de jocuri de noroc licențiați în România este absolut sigură. Toate datele pe care le vei transmite vor fi utilizate doar de instituții care au permisiunea de a procesa date cu caracter personal și care aplică politicile GDPR.

Datele personale și tranzacțiile financiare din cazinourile online sunt protejate prin Secure Sockets Layer (SSL). Ele sunt stocate folosind cele mai performante tehnologii de criptare, astfel încât accesul la ele este puternic restricționat. Nici în cazul copiilor de pe cardul de credit sau de debit nuriști nimic. Cazinoul solicită documentul cu anumite cifre acoperite, astfel încât reprezentanții săi care au acces la acesta nu au cum să îl utilizeze în mod ilegal.

Cât durează verificarea contului la cazino online?

Cât durează verificarea contului la cazino online?

În România procesul KYC decurge foarte rapid. În faza inițială, când sunt solicitate doar documente care să ateste identitatea, verificarea durează aproximativ 2 minute (Betano, Superbet, NetBet sau Winbet). Unibet și Vlad Cazino se mișcă de asemenea foarte bine, confirmarea verificării identității venind destul de repede.

Bonus de bun venit:
1.200 RON
300 Rotiri Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 50 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi și Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

În cazul în care sunt solicitate și alte documente, procesul poate dura mai mult timp (2-5 zile lucrătoare). Pentru a scurta acești timpi și a evita să reluați procesul, trebuie să țineți cont de unele aspecte:

 • Documentele transmise să fie cele solicitate.
 • Ele trebuie să fie în formatul acceptat de operator.
 • Marginile documentelor transmise trebuie să fie vizibile.
 • Copiile trebuie să fie foarte clare.
 • Evită să folosești blitzul dacă fotografiezi documentele!
 • Toate datele de pe documentele transmise trebuie să fie vizibile.
 • Cardurile trebuie semnate de titular înainte de a face copii.
 • Trebuie transmisă copie după un card cu care s-a efectuat o depunere.
Bonus de bun venit:
100% pana la 1.500 RON
225 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Cazino si Jocuri, 50x in Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Bonus de bun venit:
100% Bonus până la 1000 RON
300 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 ron
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi, Jocuri sau Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Ce se întâmplă dacă nu verifici contul deschis?

Nu trebuie să te sperii de verificarea contului la cazino online. Aceasta este parte integrantă din procesul de asigurare a unui mediu stabil și sigur în cazinourile online. După ce ai primit confirmarea că ți-a fost verificat contul, nu vei mai avea restricții în cazinoul online ales: vei efectua depuneri mai mari de 200 de euro, în limitele acceptate de metodele de plată alese, vei putea efectua retrageri și vei fi eligibil pentru promoții. Având confirmarea identității, în cazul unei retrageri, cazinoul online poate reține și vira suma datorată bugetului de stat.

Dacă nu vei finaliza procesul KYC în termenul de 30 de zile calendaristice, specificat de lege, vei putea efectua depuneri de până la 200 de euro (sau suma echivalentă în lei) și vei putea accesa jocurile. Nu vei putea efectua retrageri, iar atunci când va expira perioada, toate sumele aflate în contul tău vor fi blocate și virate la bugetul de stat, fără posibilitatea de a fi recuperate.

Ce cazinouri oferă bonus pentru verificarea contului?

Partea frumoasă este că unele dintre cazinourile online licențiate în România te recompensează pentru efortul făcut pentru finalizarea procesului de verificare a identității. Alături de bonusuri de ziua ta sau la depuneri, anumiți operatori îți vor da cadouri și pentru faptul că ai verificat contul. Iată cele mai bune oferte de care poți profita chiar acum, fără să depui.

SuperBet vine periodic cu Superoferte la verificarea contului

Superbet ne surprinde mereu cu ceva nou așa că poți profita de bonusul fără depunere din linkul de mai jos, după ce parcurgi toți pașii pentru verificarea contului.

222 Rotiri Gratuite plus Freebet 80 lei
Cum activezi Superbet bonus fara depunere?
La verificarea contului în perioada 04 Iunie - 14 Iulie

NetBet 100 – 500 Rotiri Gratuite fără depunere la verificarea contului

Roata NetBet

DESCHIDE CONT LA NETBET cu codul 500ROTIRI, verifică-l în termen de 14 zile și primești automat o învârtire la Roata Rundelor Gratis – aici vei câștiga garantat unul din premiile:

 • 500 Runde Gratuite la Big Bass Bonanza
 • 400 Runde Gratuite la Shining Crown
 • 300 Runde Gratuite la Legacy of Dead
 • 200 Runde Gratuite la Sweet Bonanza
 • 100 Runde Gratuite la 100 Super Hot

Rotirile Gratuite sunt creditate automat, pe miza minimă (diferă de la un joc la altul). Ai 3 zile la dispoziție pentru a le juca, iar câștigurile (nelimitate) sunt acordate sub formă de bonus.

MaxBet îți oferă bonus fără depunere la validarea contului

Deschide cont, verifică-l cu succes, și primești bonus accesând linkul de mai jos.

350 Rotiri Gratuite la Shining Crown, Fără depunere
Folosește codul K_350COROANE și joacă!
Cum activezi Maxbet bonus fara depunere?

Bonus la Winbet pentru verificarea contului

Deschide cont pe Winbet prin linkul de mai jos, verifică-l și primești bonus fără depunere.

200 Rotiri Gratuite plus freebet 20 lei
Cum activezi Winbet bonus fara depunere?

888 Casino bonus la verificarea contului

Te înregistrezi pe 888 Casino prin linkul de mai jos, verifici contul și primești rotiri gratuite fără a fi necesară o depunere în cont.

25 lei Bonus Free Play
Se aplica T&C
Cum activezi 888 bonus fara depunere?
Varsta minima 18+

Bonus pe Betano la înregistrarea și verificarea contului

Deschizi un cont pe Betano și primești bonusul din linkul de mai jos după ce parcurgi verificarea contului.


124 Rotiri Gratuite Plus Freebet 24 lei
Cod promo EURO2024
Cum activezi Betano bonus fara depunere?

Bonus gratuit pe PokerStars la verificarea și înregistrarea contului

Și Pokerstars oferă bonus la înregistrare și verificare cum este cel de jos. Îl poți obține foarte rapid accesând butonul verde.

50 Lei Fara Depunere Cazino
Cum activezi Pokerstars bonus fara depunere?

Bonus la verificarea contului pe Conti Cazino

Verifici contul după ce te-ai înregistrat și obține bonusul din linkul afișat mai jos.

185 Rotiri Gratuite Fara Depunere la Shining Crown
185 Rotiri Gratuite la slotul Shining Crown folosind codul 185SHINING

Get’s Bet oferă bonus la verificarea contului

Te înregistrezi, trimiți documentele necesare pentru verificare și primești automat în cont bonusul pe care-l poți lua accesând butonul verde de mai jos.

200 Rotiri Gratuite la Shining Crown
Folosește codul 200SHINING și ia BONUSUL FĂRĂ DEPUNERE
Cum activezi Get's Bet bonus fara depunere?

Bonus la verificarea contului pe Las Vegas

Verifici contul după ce te-ai înregistrat prin linkul de mai jos și primești bonus fără depunere și fără condiții de rulaj.

333 Rotiri Gratuite Fără Depunere la Shining Crown
Cum activezi Las Vegas bonus fara depunere?
Între 23.04.2024 – 30.05.2024, fără depunere, la verificarea contului

Noi îți recomandăm să-ți deschizi cont la toate cazinourile menționate mai sus pentru a profita de toate bonusurile gratuite oferite la procesul de înregistrare și verificare.

Cazinouri Recomandate
1.500 RON + 625 Rotiri Gratuite
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT