Free cookie consent management tool by TermsFeedBetano, parteneriat cu Nexus Gaming

Betano, parteneriat cu Nexus Gaming

Sporturile electronice – sau e-Sports – au devenit din ce în ce mai populare pe mapamond. Există numeroase competiții globale în care se întrec jucători importanți, care strâng în fața televizoarelor sau PC-urilor milioane de oameni. Betano susține acest domeniu într-o continuă ascensiune, stabilind un parteneriat cu o importantă echipa de CS:GO din România – Nexus Gaming!

Betano, parteneriat cu Nexus Gaming

Unui din cei mai importanți operatori online de pariuri sportive și cazino din România, a stabilit un parteneriat cu Nexus Gaming. Betano și-a arătat în ultima perioadă susținerea pentru sportivi români de top, iar acum atenția se îndreaptă către cea mai renumită echipă de e-Sports de pe teritoriul țării noastre.

Compania se declară foarte mulțumită de acest parteneriat, iar Vadim Cușnarencu – Marketing Manager pentru Sport și Sponsorizări la BETANO România – a declarat:

”BETANO întelege că sportul nu înseamnă întotdeauna activitate fizică intensă, ci este un cumul de aptitudini, perseverență și talent. Urmărim trendurile și investim constant în tehnologie, inovație și susținerea elitelor sportive din rândul tinerelor generații. Era digitală a dat naștere unor noi competiții care completează paleta sporturilor tradiționale, iar noi suntem pregătiți să sprijinim performanța în acest nou segment. Nexus Gaming a devenit în ultimii ani sinonim cu performanța însportul electronic din România și se alătură familiei Betano, din care fac parte echipele de fotbal FCSB și Universitatea Craiova, dar și mari sportivi, precum Ciprian Marica și Marian Drăgulescu.”

Cine sunt Nexus Gaming?

Nexus Gaming CS:GO este cel mai cunoscut nume românesc din sfera e-Sports. Această echipa continuă să strângă an de an titluri naționale și să reprezinte România la competiții globale. Vorbim despre singura grupare ce a participat de două ori la campionatul mondial (IESF), obținând argintul (2017) și bronzul (2018). Echipa prezentă în ESEA Premier este compusă din:

  • Cătălin Stănescu (BTN) – În vârstă de 31 de ani, Cătălin este game-leader-ul echipei. Acesta este un veteran în CS:GO, fiind cel mai experientat jucător din România.
  • Adrian Guță (XELLOW) – Adrian este mezinul echipei, în vârstă de 20 de ani. Este cel care utilizează AWP-ul, fiind unul din cei mai apreciați jucători români.
  • Ivan Mihai (iM) – Mihai – în vârstă de 21 de ani – are rolul de rifler și entry fragger. iM evoluează și la nivel internațional, în FPL-C.
  • Valentin Bodea (SEMINTE) – În vârstă de 23 de ani, Valentin este al doilea AWPer al echipei. Celebritatea sa a început acum 6 ani, atunci când a oferit tutoriale pe Youtube despre spray control.
  • Cristian Niță (sXe) – Cristian (23 de ani) este cel mai bun jucător român pe support. În multe cazuri are rolul unui antrenor, așadar vorbim de un membru vital al echipei.

“Am fost întotdeauna conștienți de implicarea BETANO în sprijinirea dezvoltării sportivilor din toate domeniile și ne bucurăm că munca depusă de noi în ultimii cinci ani, împreună cu pasiunea și dedicarea jucătorilor noștri, este remarcată. Considerăm că am fost pionierii acestei piețe în România, iar faptul că facem tranziția de la o categorie de nișă către una mainstream nu poate decât să ne bucure.” a declarat Octav Crețu – Managing Partner la Nexus Gaming

Bonus de bun venit:
100 % pana la 1.000 RON
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 25x la Sloturi sau 250x la jocuri de masă și Live Casino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Cine este Betano?

Betano continuă să fie un nume preferat de amatorii jocurilor de noroc din România. Compania promovează constant sportivi și echipe de top de pe teritoriul țării noastre. În domeniul e-Sports, vorbim de primul operator online ce a sponsorizat un eveniment – în momentul în care a devenit partener principal în turneul BETANO Masters de CS:GO (Counter Strike: Global Offensive).

În anul 2019, compania a primit la gala EGR Awards premiul pentru cea mai bună platformă mobilă de cazino online și pariuri sportive din lume.

Dacă ai găsit informații utile în articolul ”Betano, parteneriat cu Nexus Gaming”, nu ezita să îl distribui unui prieten pasionat de CS:GO!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash