Free cookie consent management tool by TermsFeed

Cine este Playtech?

Compania fondată în 1999 reprezintă un pilon de susținere al gamblingului mondial în momentul de față. Playtech produce software-uri pentru cazinouri online, camere de poker & bingo online, pariuri sportive și multe altele. Sediile principale ale acestui dezolvator de sloturi online se află în insulele Man, care sunt sub jurisdicția Regatului Unit.

Cine este Playtech? Scurt istoric

Playtech a fost fondată în anul 1999 de către antreprenorul israelian – Teddy Sagi. Inițial, compania a avut sediile principale în Estonia, mai exact la Tartu. În anii ce au urmat, diferiți acționari din lumea gamblingului mondial au decis să investească în acest proiect. Primul produs pentru cazinouri a fost lansat în anul 2001, iar de atunci cifrele companiei au continuat să crească. În prezent, Playtech reprezintă cel mai mare dezvoltator de aplicații mobile în această industrie.

În 2020, compania a fost evaluată la aproape 1 miliard de dolari, cifre cu adevărat incredibile la 21 de ani de la apariție. De-a lungul ultimilor ani, Playtech a făcut mișcări importante în Europa și a achiziționat nume precum:

  • PokerStrategy – Iulie 2013
  • YoyoGames – Februarie 2015
  • Dezvoltatorul suedez QuickSpin – Mai 2016
  • Best Gaming Technology – Iulie 2016

Playtech a făcut pasul către România în luna Ianuarie a anului 2017. A fost lansat tot în acea parte a anului și primul cazino al companiei în București. Acesta a fost destinat jocurilor de cazino live și operatorilor de gambling de pe teritoriul țării noastre. Luna Aprilie a acestui an a adus și un nou om în conducerea companiei (interimar) – în persoana lui Claire Milne.

Cele mai populare sloturi Playtech

Playtech are o gamă largă de sloturi online ce s-au bucurat de succes de-a lungul anilor. În 2017 însă, compania a făcut un pas important și a semnat un parteneriat cu cei de la DC Comics. Astfel au apărut pe piața o serie de sloturi bazate pe personaje celebre precum Batman sau Superman, fiind o punte de legătură între cinefili și păcănele. Vom vorbi în cele ce urmează despre două titluri ce se bucură de aprecierea amatorilor jocurilor de noroc: The Dark Knight & Batman & The Joker Jewels.

The Dark Knight este inspirat din filmul cu acelasi nume și a fost lansat în Ianuarie 2018. Jocul dezvoltat pe 4 linii & 6 coloane are un RTP destul de ridicat, de 95.96%. Grafica este una uimitoare, fiind un factor decisiv ce a contribuit la succesul acestui joc ca la păcănele. Simbolurile sunt evident din universul Batman, iar acțiunea este setată în celebrul oraș Gotham. Pe lângă pictogramele cărților de joc (K, Q, A), întâlnim personaje din film, precum Jim Gordon, Two Face sau Bruce Wayne. Există și un simbol Wild – care este reprezentat evident de un liliac.

Cât despre Batman & The Joker Jewels, ei bine jocul a apărut în toamna anului 2016. Slotul este dezvoltat pe 3 rânduri și 5 coloane, iar RTP-ul său este de 95.01%. Regăsim în acest joc imaginea lui Batman dar și a partenerului său celebru – Robin. De asemenea, sunt afișate pictograme cu pistoale sau batmobil. Batman & The Joker Jewels prezintă două simboluri diferite Wild, cu aceeași funcție. Vorbim de cel clasic, însă și de un altul alternativ – destinat personajului ngativ Joker.

Sunt jocurile oferite de Playtech corecte?

DA. Compania a câștigat notorietate în cei peste 20 de ani de existență pe piață. Jocurile celor de la Playtech sunt oferite în marea majoritate a cazinourilor online importante din Europa. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără corectitudine, un capitol la care compania excelează.

Poți juca sloturi Playtech pe mobil?

DA. Playtech reprezintă unul din cei mai importanți dezvoltatori de sloturi online pentru mobil. Aceste platforme au devenit vitale în 2020, iar compania s-a adaptat de minune în ultimii ani. Te poți bucura așadar de jocurile Playtech de pe telefonul mobil sau tabletă.

Poți juca sloturile Playtech pe bani virtuali?

DA. Este chiar o recomandare din partea echipei cazino365. Astfel vei avea ocazia să testezi funcțiile speciale ale sloturilor Playtech și să te obișnuieși cu toate comenzile. De asemenea, este o modalitate perfectă de a găsi slotul tău preferat!

Cine este Playtech? Unde poți juca sloturile Playtech pe bani reali?

Dacă ai aflat până acum cine este Playtech, ei bine hai să vedem unde te poți bucura de sloturile lor pe bani reali. Betfair reprezintă un cazino online licențiat de către ONJN în România, care oferă doar sloturi de la acest dezvoltator.

La Betfair poți profita de un Bonus de Bun Venit excelent. Acest operator online oferă dublul sumei depuse, în limita a 1.000 RON. De asemenea, te poți bucura de 25 de Rotiri Gratuite la maxim 500 RON depuși și de 50 de Rotiri Gratuite la peste 500 RON.

Bonus de bun venit:
Depune 50 RON și primești 100 Rotiri Gratuite Cash
cod promoțional CAS105
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Câștiguri fără rulaj
Valabilitate - 7 zile
Perioada 1 mai - 31 decembrie 2022
Cele 100 de rotiri se oferă la slotul Age of the Gods: God of Storms
O ofertă per familie/IP/mail

Dacă ai găsit informații interesante în articolul „Cine este Playtech?”, nu ezita să ne dai un Like & Share. Mulțumim și baftă la jocuri!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash