Free cookie consent management tool by TermsFeedLoto online: Cum poți să joci la 6/49 pe Internet

Loto online: Cum poți să joci la 6/49 pe Internet

Românii vor putea să joace la loto online și la 6/49, după ce Guvernul a aprobat o hotărâre prin care se modifică normele metodologice privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc.

Astfel, românii vor avea posibilitatea să cumpere bilete la loto online 6/49. Acestea vor putea fi achiziționate de pe site-ul oficial al Loteriei Române.

De asemenea, Guvernul a stabilit că biletele la loto online 6/49 vor putea fi plătite și cu cardul bancar.

Cum poți să joci la 6/49 pe Internet
Cum poți să joci la 6/49 pe Internet
Reprezentații Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri au transmis că au luat această decizie pentru a limita prezența oamenilor în agenții, pe fondul pandemiei.

“Această decizie vine în contextul în care legislaţia aflată în vigoare până în prezent nu avea în vedere situaţii de genul limitării liberei circulaţii şi libertăţii economice că urmare a unor situaţii de urgenţă, precum apariţia unei pandemii, care face imposibilă desfăşurarea unor activităţi de genul celor reglementate de actele normative indicate, iar organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc se numără printre activităţile afectate de regulile de distanţare socială impuse de autorităţi”, se arată într-un comunicat de presă, citat de Știrile Pro TV.

Este așadar un pas important pe care Loteria Română îl face către digitalizare și practic intră în rândul lumii. Până în acest moment, românii aveau posibilitatea să joace la loto online doar pe loterii din afara țării, cum ar fi cele din Italia, Polonia sau Grecia.

Loterii online internaționale la NetBet
Loterii online internaționale la NetBet

Românii sunt mari pasionați de loto online, astfel că faptul că vor avea posibilitatea să joace și la 6/49 pe Internet va aduce cu siguranță noi încasări Companiei Naționale Loteria Română.

De asemenea, românii vor putea juca la loto online și la 5/40, al doilea joc că popularitate al Loteriei Române.

Bonus de bun venit:
5.000 RON
650 Runde Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 100 RON
Valabilitate - 7 zile
Condiții de rulaj – 40x la toate jocurile de pe platformă
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Cum poți să joci la 6/49 pe Internet?

Pentru a putea juca la loto online trebuie să așteptăm mai întâi că modificările realizate de Guvern să apară în Monitorul Oficial. Apoi, cei de la Loteria Română vor trebui să execute normele de aplicare.

Probabil va mai dura câteva săptămâni până când acest lucru va fi posibil. După ce toate aceste schimbări vor fi operate, românii care vor să joace la loto online vor trebui doar să intre pe site-ul www.loto.ro, să aleagă numerele norocoase și apoi să își cumpere biletul.

Care e cel mai mare premiu din istoria Loto 6/49 în România?

În 2008 a fost câștigat cel mai mare premiu la Loto 6/49 din România. Pe atunci, un bărbat din București, a cărui identitate nu este cunoscută nici până astăzi, a câștigat 12.45 de milioane de euro. Norocosul a jucat biletul la o agenție de pe șoseaua Mihai Bravu, cu scurt timp înainte de închiderea caselor.

De asemenea, pe 14 iulie 2013, un gălățean în vârstă de 50 de ani a câștigat 11 milioane de euro. Este vorba despre un judecător care s-a retras din magistratură după ce a obținut acest câștig.

În schimb, cel mai mare premiu din istoria Joker s-a înregistrat în august 2018. Un bărbat din Teleorman a fost norocos și a încasat 4.5 milioane de euro, după ce a plătit 7.3 lei pentru un bilet.

Peste 100 de ani de la înființarea Loteriei Române

loteria romana anii 1978
Calea Văcăreşti-agenţie „LOTO-PRONO” – sursa: bucurestiivechisinoi.ro

Înființată în 1906, Loteria Română i-a atras pe oameni încă de la început prin premiile extraordinare pe care le oferea săptămână de săptămână. Nu tot timpul în istoria Loteriei Române s-au oferit însă bani, deoarece au existat și momente în care printre premii s-au aflat 3 metri de stofă de import, o motocicletă Moskva, dar și excursii în străinătate, în țări precum URSS, Bulgaria și Ungaria. Acum, Loteria Română face un pas înainte prin implementarea sistemului de loto online, astfel că românii vor fi cu siguranță fericiți și această veste va genera un interes uriaș.

Ai găsit informații utile în articolul „Cum poți să joci la 6/49 pe Internet”? Ne poți ajuta cu un Like & Share! Mulțumim!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash