Depuneri Betano Cash fără card – din SelfPay

Depuneri Betano Cash fără card - din SelfPay
Cum poți depune la Betano offline - „din stradă”

Depuneri Betano Cash fără card – din SelfPay

Betano, unul din cei mai apreciați operatori de jocuri de cazino și pariuri online licențiați în România, vine acum și mai aproape de clienții săi, introducând metoda de plată inedită Betano.Cash.

Începând cu luna septembrie, poți alimenta contul tău Betano fără card și fără PaySafe. Acest lucru este posibil datorită lansării metodei de plată cash direct în cont, numită Betano.Cash.

Poți alimenta contul online Betano fără card direct din stațiile de plată SelfPay

Depuneri Betano Cash fără card - din SelfPay
Depuneri Betano Cash fără card – din SelfPay

Sunt peste 5.500 de stații de plată SelfPay în toată țara, iar pentru a alimenta contul tău de Betano trebuie doar să te deplasezi la cel mai apropiat aparat SelfPay, să apeși butonul Betano Cash (vezi imaginea de sus) și să urmezi instrucțiunile simple afișate pe ecran.

Dacă nu ai cont la Betano, îți poți deschide unul chiar acum de pe bannerul de mai jos. Nu uita să profiți de bonusul de bun venit acordat doar la deschiderea contului!

Unde se găsesc stațiile de plată SelfPay?

Cel mai probabil, majoritatea dintre voi aveți în apropiere o stație de plată SelfPay, deoarece sunt peste 5.500 de terminale amplasate în toată țara – în rețele de magazine precum Profi, Carrefour, Kaufland sau Mega Image, în centre comerciale, benzinării sau în alte magazine.

Poate că nu ați reținut că se cheamă SelfPay, însă le știți cu siguranță – acolo poți cumpăra coduri PaySafe Card, plati facturi, taxe auto, rate, reîncărca creditul la telefoane și multe alte servicii.

Depune folosind Betano.Cash și primești și Bonus de până la 30 RON + 30 de Rotiri Gratuite, fără condiții de rulaj!

Depuneri Betano Cash fără card - din SelfPayPentru a marca noua metodă de plată fără card, Betano a pregătit și o promoție specială, car îți aduce extra beneficii în funcție de depunerile efectuate. Iată despre ce este vorba: Efectuează o depunere în septembrie folosind metoda de plată exclusivă Betano.Cash și primești:

  1. 10 RON Free Bet și 10 Rotiri Gratuite la slotul Book of Dead la depuneri 100 – 199 RON
  2. 20 RON Free Bet și 20 Rotiri Gratuite la slotul Book of Dead la depuneri 200 – 299 RON
  3. 30 RON Free Bet și 30 Rotiri Gratuite la Book of Dead la depuneri de peste 300 RON

Detalii promoție

  • Oferta este valabilă în fiecare săptămână de luni ora 03.00 până luni ora 02.59 în luna Septembrie 2021
  • Poți beneficia de ofertă o singură dată pe săptămână
  • Premiile vor fi creditate în zilele de luni (13/09, 20/09, 27/09, 4/10), înainte de ora 18:00
  • Câștigurile rezultate din Freebet și Rotiri Gratuite sunt acordate CASH – Fără condiții de rulaj

Dacă ai citit Depuneri Betano Cash fără card – din SelfPay și vrei mai multe informații despre Betano, accesează recenzia aici. Betano este un brand recunoscut și pentru sprijinul oferit sportului – este partener oficial al multor echipe de fotbal de top – U Craiova și FCSB (în România), Benfica Lisabona, Sporting CP, PAOK, Olympiakos sau Fluminese.