Free cookie consent management tool by TermsFeedMaxBet, tranzacția anului în România

MaxBet, tranzacția anului în România

Luna Iunie a adus o mișcare foarte importantă pe piața de business din România. Novalpina Capital – un fond puternic de investiții de pe Bătrânul Continent – a achiziționat Maxbet.

MaxBet, tranzacția anului în România

Unul din pilonii principali ai industriei jocurilor de noroc din țara noastră a făcut un pas important. Pe scurt, vorbim de Maxbet, tranzacția anului în România! Cifra anuală de afaceri a acestei companii este de peste 100 milioane de Euro (133 de milioane în 2019, înainte de pandemia COVID-19). Tocmai de aceea MaxBet România a atras atenția unui fond de investiții cu capital uriaș – Novalpina Capital.

Bonus de bun venit:
Pana la 2000 lei Bonus plus 200 Rotiri Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 50 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x (depozit + bonus)
Câștig maxim - 10.000 RON
O ofertă per familie/IP/mail

Novalpina Capital operează pe teritoriul Europei și este implicată în domeniul jocurilor de noroc, software, healthcare sau B2B. Este așteptată o creștere în a doua jumătate a anului, după cum anticipează Ioana Bazavan (director general MaxBet România)

“Vrem să inovăm, să ne extindem atât geografic, cât și digital. Această tranzacție coincide cu noi investiții care ne permite să continuăm să creștem. Apartenența la un grup atât de puternic înseamnă suport strategic și capital. Investițiile nu se vor limita la deschiderea de noi locații, ci și la crearea de valoare adăugată prin îmbunătățirea experienței clienților în sălile de jocuri MaxBet și specializarea angajaților. Vom continua să fim atenți și să investim în succesul programelor desfășurate de Asociația Joc Responsabil, concentrându-ne pe educație și prevenirea dependenței de jocurile de noroc.”

După cum susține conducerea companiei, obiectivul principal este acela de a rămâne un reper în industria gamblingului din România. Clienții au fost mereu pe primul plan, iar astfel de proiecte nu fac decât să vină în ajutorul lor.

”Satisfacția clienților, operațiunile sustenabile și responsabilitatea vor rămâne o prioritate” conform spuselor Ioanei Bazavan.

Cine este MaxBet România?

Compania a luat naștere în 2002, iar în acest moment este un lider de piață în România. Există nu mai puțin de 117 locații împărțite pe suprafața a 15 orașe. În urma celei mai importante tranzacții din ultima vreme, Novalpina Capital va pătrunde pe piața din România.

În prima jumătate a anului 2021, MaxBet România a fost un susținător pentru campania pro-vaccinare ce implică evident și industria jocurilor de noroc din România. Acest sector a fost afectat serios în 2020, atunci când toate locațiile stradale au fost închise pentru o perioadă.

De asemenea compania a realizat diferite proiecte de responsabilitate socială, punând bazele unui heliport medical în capitală – ce a ridicat suma investiției la 1 milion de Euro!

MaxBet și Novalpina Capital își doresc să pună umărul decisiv la consolidarea industriei jocurilor de noroc din România. Dacă ai găsit informații utile în articolul ”MaxBet, tranzacția anului în România”, nu uita să îl distribui unui prieten. Îți mulțumim!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash