Free cookie consent management tool by TermsFeed

Pragmatic Play lansează cazino live pentru M88

Pragmatic Play este un lider de piață în industria jocurilor de noroc. În anul 2021, compania a decis să pornească un paretenariat cu operatorul online M88. Astfel la aproape 2 luni distanță de la startul colaborării, Pragmatic Play a oferit platformei oferta de jocuri la cazino live.

Pragmatic Play lansează cazino live pentru M88

Clienții M88 au motive de bucurie. Acest studio ce include cazinoul live le va oferi o ofertă variată. Vorbim aici de jocuri de cazino precum:

  • Roulette
  • Baccarat
  • Speed Baccarat

Un mare plus este reprezentat de faptul că jocurile sunt concepute să fie compatibile cu platforme de PC (desktop) sau mobile (tablete și telefoane). Integrarea platformei a fost una rapidă, o caracteristică ce stă la baza Pragmatic Play. O astfel de mutare s-a realizat și cu Unibet, un operator care se află sub tutela Kindred. Amatorii jocurilor de noroc se vor putea bucura în curând de un nou titlu din oferta Pragmatic Play – Dragon Tiger. Până atunci, aceștia se pot delecta cu ONE Blackjack.

Bonus de bun venit:
100% Bonus până la 1000 RON
200 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 ron
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi, Jocuri sau Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Yossi Barzely – Chief Business Development Officer Pragmatic Play – a declarat:

„Semnarea parteneriatului cu M88 a reprezentat un pas important pentru noi, motiv pentru care suntem încântați că ne putem lansa produsele pe platforma operatorului într-un timp atât de scurt. „Lansarea unui studio personalizat marchează un moment cheie pentru Pragmatic Play în atingerea scopului de a deveni cel mai important furnizor de conținut igaming din industrie. Suntem siguri că parteneriatul cu M88 ne va aduce rezultate excelente.”

De asemenea, Carlos Lopez (Creative Director la Mansion Asia) a confirmat faptul că entuziasmul clienților este prezent. Integrarea rapidă reprezintă una din principalele calități ale celor de la Pragmatic Play, conform oficialului Mansion Asia.

Cine este Pragmatic Play?

Pragmatic Play este una din cele mai mari prezențe pe piața jocurilor de noroc. Acest producător oferă cazino live, sloturi sau camere de bingo. În prezent compania deține licențe în peste 20 de țări.

Pragmatic Play a făcut un obicei din lansarea a minim 5 titluri noi de păcănele lunar. Prtofoliul companiei este dispus printr-un singur API.

Dacă ai găsit informații utile în articolul ”Pragmatic Play lansează cazino live pentru M88”, ne poți ajuta cu un LIKE & SHARE. Îți mulțumim!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash