Sevens and Fruits – noul slot lansat de Playson în 2020!

Sevens and Fruits
Amatorii păcănelelor clasice vor iubi acest nou joc!

Sevens and Fruits – noul slot lansat de Playson în 2020!

Playson este un nume important de pe piața gamblingului mondial. Compania are sediile în Malta și an de an continuă să ofere titluri noi pentru iubitorii sloturilor online. De această dată, se pare că aceștia au decis să dezvolte un joc ca la păcănele ce amintește de cazinourile clasice offline.

Sevens and Fruits – noul slot lansat de Playson în 2020!

Sevens & Fruits repreizntă o adiție extrem de interesantă la portofoliul Playson. Slotul este dezvoltat pe 3 linii & 6 role, iar RTP-ul este de 95.82%. Este o remodelare a variantei clasice, cu un număr special de 6 role, ceea ce înseamnă mai mult dinamism și câștiguri mai mari.

Varianta clasică a slotului Sevens & Fruits

La fel ca varianta originală, această nouă adiție în portofoliu prezintă simbolurile clasice ale păcănelelor. Sunt prezente celebrele fructe: cireșe, portocale, struguri, prune, lămâi și lubenițe. De asemenea, mult râvnitul șeptar roșu este la locul lui, fiind cel mai valoros simbol. Playson își dorește să continue seria ”Timeless Fruit Slots”. Compania vrea să aducă pentru amatorii jocurilor de noroc titluri clasice, cu o grafică adaptată pentru 2020.

Vsevolod Lapin – oficial Playson – a ținut să facă unele declarații despre noul slot lansat în Iunie 2020:

”Simplitatea acestui slot alături de o grafică uimitoare ar trebui să aducă o audiență largă în următoarea perioadă. Sevens & Fruits s-a dovedit a fi unul din cele mai importante titluri lansate de Playson în ultimii ani. Am decis să adăugăm o nouă linie de plată și să oferim câștiguri impresionante utilizatorilor noștrii.”

Care sunt cele mai celebre sloturi Playson?

Compania a dezvoltat de-a lungul anilor câteva titluri foarte interesante. Vikings Fortune se numără printre acestea, având o tematică centrată pe mitologia nordică. Este un univers întâlnit destul de des la cazinourile online. Jocul este dezvoltat pe 3 linii & 5 coloane, iar RTP-ul este de 95.20%. După cum sugerează și titlul, actorii principali ai acestui slot online sunt Vikingii.

Jocul dispune de simbolurile clasice ale cărților de joc. Pe lângă acestea, întâlnim un corb, un lup, o femeie și un bărbat vikings. De asemenea există Wild & Scatter, cel din urmă fiind reprezentat de un cufăr cu comori. Bonusul este moneda de aur, fiind pictograma cea mai importantă.

Unde poți juca pe bani reali sloturile celor de la Playson?

Netbet reprezintă un operator online de pe teritoriul României unde poți juca pe bani reali sloturile celor de la Playson. Bonusul este unul de 100% la prima depunere, în limita a 2000 RON. Acesta însă este eșalonat și poți vedea mai multe detalii despre acordarea lui în acest articol!

Dacă ai găsit informații utile în articolul ”Sevens & Fruits – noul slot lansat de Playson în 2020!”, ne poți ajuta cu un LIKE & SHARE. Îți mulțumim și îți dorim mult noroc!