Street Fighter 2 – noua adiție din cazinoul Betano!

Street Fighter 2
Un nume important și-a făcut apariția în cazinoul Betano.

Street Fighter 2 – noua adiție din cazinoul Betano!

Ne întoarcem până în anul 1991, iar nostalgicii pasionați de jocuri video au motive de bucurie. Street Fighter se întoarce în atenția publicului, iar de această dată vine sub forma unui slot video excelent marca NetEnt, disponibil la cazinoul Betano.

Street Fighter 2 – noua adiție din cazinoul Betano!

Betano reprezintă unul din cei mai importanți operatori online de pe teritoriul țării noastre. Bonusul de Bun Venit este unul generos, de 100% până la 500 RON. De asemenea, sunt acordate rotiri gratuite la cazino, iar sloturile sunt de cea mai înaltă calitate. Recent, Betano a decis să adauge în ofertă și slotul Street Fighter 2, o adevărată incursiune în istorie!

Slotul este dezvoltat pe 5 linii & 5 coloane, iar RTP-ul este de 96.06%. Pentru început, ai de ales între cele 8 personaje clasice, cu care vei lupta pentru câștiguri importante. Aceștia provin din Japonia, India, China, Brazilia sau Statele Unite ale Americii. În timpul luptelor cu adversarii, trebuie să reduceți la zero viața lor. Câștigurile vor apărea rând pe rând, iar fiecare personaj poate activa un Wild Combo. Există de asemenea și 4 ”șefi supremi”, care oferă Rotiri Gratuite!

NetEnt – un pionier pe piața gamblingului mondial

Jocul a fost produs în acest an de NetEnt, celebra companie nordică. Acest producător de sloturi a debutat pe piață în anul 1996, mult înainte de apariția cazinourilor online. La 24 de ani de la lansare însă, compania a căpătat renume pe tot mapamondul și acum are sedii chiar pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Pentru a afla mai multe despre cine este NetEnt, poți accesa acest articol!

Betano – promoții pentru amatorii jocurilor de noroc!

Acest operator online oferă în această vară zile incendiare la păcănele. Prin intermediul promoției ”Marea Păcăneală”, Betano selectează diferite sloturi la care oferă mizele înapoi. Stai cu ochii pe site-ul cazino365 pentru a afla toate detaliile despre promoțiile celor de la Betano.

Dacă ai gasit informații utile în articolul ”Street Fighter 2 – noua adiție din cazinoul Betano!”, ne poți ajuta cu un LIKE & SHARE. Îți mulțumim și îți dorim mult succes!