Superbet achiziționează Lucky 7

Superbet achiziționează Lucky 7
Afacere de sute de milioane în care a fost implicat grupul Superbet!

Superbet achiziționează Lucky 7

Mișcări importante au loc pe piața jocurilor de noroc din România, în anul 2020. Acest sector a fost afectat serios în ultima vreme, iar deciziile controversate nu lipsesc. Recent a fost afișată o nouă listă de restricții pentru sălile de jocuri, din pricina răspândirii Coronavirus. Guvernul riscă astfel să piardă peste 100 de milioane de euro, iar decizia este contestată vehement.

Superbet achiziționează Lucky 7

Grupul Superbet a făcut o mișcare imporantă la finalul lunii Iulie, atunci când a achiziționat 60% din business-ul Lucky7. Compania este activă pe piețe europene, din America de Nord și Sud. Astfel, mișcarea este una foarte inteligentă pentru Superbet, care are acum o piață de desfacere mult mai mare. Tranzacțiile continuă în această companie, care anul trecut a primit o infuzie de capital de 175 de milioane de euro de la Blackstone. Cu siguranță produsele celor de la Superbet vor continua acum să se dezvolte, iar portofoliul se va îmbogăți. Johnny HartnettCEO Superbet – a ținut să facă unele declarații în presă:

”Lucky 7 reprezintă o achiziție importantă pentru portofoliul Superbet. Am făcut un pas important către extinderea internațională, un obiectiv important pentru compania noastră. La începutul anului ne-am propus să devenim un brand de gambling important din Europa, în următorii 2-3 ani. În contextul pandemiei am avut câteva impedimente, însă continuăm munca. 

Grupul Superbet continuă să crească, iar cifrele din ultimii 5 ani confirmă acest lucru. Doar în 2019, compania a avut un rulaj de peste 2 miliarde de euro, fiind în topul companiilor antreprenoriale din România. În prezent, Superbet este evaluat la 700 de milioane de euro, iar afacerile din 2019 au fost evaluare la un sfert de miliard de euro. Sediul principal pe teritoriul țării noastre este în Bucureșți, iar agențiile stradale se dezvoltă în fiecare lună în toate județele.

Superbet cazino – o alegere tot mai comună printre amatorii jocurilor de noroc!

Superbet pune la dispoziție o serie de mese de ruletă și blackjack, pentru iubitorii jocurilor de noroc. Zi de zi utilizatorii pot găsi aproximativ 15 mese, unde își pot testa norocul.

Superbet achiziționează Lucky 7 – motiv de bucurie pentru utilizatori!

Bonusul de Bun Venit de la Superbet este unul generos, unde jucătorii au șansa de a primi până la 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite. Acesta se acordă în mai multe tranșe, după următorul model:

  • Primul depozit 100% până la 500 RON
  • Al doilea depozit 80% până la 400 RON
  • Al treilea depozit 60% până la 300 RON

DESCHIDE ACUM UN CONT LA SUPERBET ȘI JOACĂ LA CAZINO!

Dacă ai găsit informații utile în articolul ”Superbet achiziționează Lucky 7”, ne poți ajuta cu un LIKE & SHARE. Îți mulțumim!