Free cookie consent management tool by TermsFeed100RON Ruleta Superbet pentru jucătorii activi

100RON Ruleta Superbet pentru jucătorii activi

Superbet este cu siguranță unul dintre cele mai mari brand-uri de cazino din România . Cu retrageri rapide , platforma prietenoasa pentru toti utilizatorii , cea mai variata oferta de jocuri , serviciul de asistenta foarte bine pus la punct , dar și bonusuri atractive fără depozit pentru toți jucătorii noi.

Pentru cei cu conturi active , promoțiile ca SuperSpin sau Super Prono aduc premii zilnice dar și săptămânale în conturile jucătorilor cu participarea gratis.

319 Rotiri Gratuite Burning Hot
Cum activezi Superbet bonus fara depunere?
La verificarea contului în perioada 01 Aprilie - 30 Aprilie

Insa azi vom vorbi despre un bonus pentru toți iubitorii de ruleta , dar și unul dintre bonusurile care nu au reușit sa isi creeze prea mare popularitate în rândul jucătorilor. Iata despre ce este vorba:

 • În primul rând avem nevoie de un cont activ la Superbet. Dacă nu ai unul apasă pe acest LINK SPECIAL și revendica bonusul de bun-venit fără depunere.
 • Asigură-te ca ai bifat toate condițiile de marketing și toți termenii și condițiile de acordare a bonusurilor și promoțiilor de la Superbet.
 • Intra la Superbet Lightning Roulette din secțiunea de cazino live a site-ului.
 • Efectuează un pariu de minim 0.50 bani pe numărul norocos al zilei iar dacă pariul pică pe numărul respectiv primesti 10 lei în plus.Numărul norocos al zilei este ziua promoției. De exemplu, în data de 20 a lunii, numărul norocos al zilei este 10.
 • Poți face acest lucru în fiecare marți timp de 10 ori pe zi.
Martea Norocoasa Superbet

Ce mai trebuie sa știi despre aceasta promoție?

 • Bonusul adițional de 10 lei poate fi revendicat de 10 ori în fiecare zi de marți și doar la Superbet Lightining Roulette.
 • Condițiile de rulaj sunt de X1.
 • Bonusul va fi acordat în maxim 48h de la finalizarea promoției.
 • Bonusul poate fi utilizat doar în secțiunea de Cazino Live a site-ului Superbet.
 • Poate fi revendicat în maxim 24h , iar refuzarea acestuia duce la expirarea automata a bonusului.
 • Doar un singur bonus poate fi activ în același timp.
 • În cazul în care rulajul nu este efectuat în maxim 3 zile de la revendicare acestuia este automat anulat.
 • Dacă efectuezi o retragere înainte de efectuarea rulajului fondurile din balanta bonus precum și câștigurile din aceasta va fi anulat.

Un bonus care poate fi revendicat cu ușurință , dat fiind faptul ca cerintele de rulaj sunt de doar X1 , dacă ești un iubitor de jocuri de live și în special ruleta , poți revendica pana la 100 lei fără prea mari bătăi de cap și fără sa implici o suma prea mare din balanta ta.

Daca nu ai un cont la Superbet, atunci trebuie sa stii ca poti deschide unul gratuit, iar imediat dupa verificarea identitatii poti incasa si un bonus fara depunere sub forma de rotiri gratuite. Da un click pe imaginea de mai jos si verifica oferta sau acceseaza acest ghid despre cum sa iei bonusul fără depunere de la Superbet .

supebet bonus fara depunere 2023
Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash