50 Rotiri Gratuite – Condiție Minima De Revendicare!

Unul dintre cazinourile noi apărute pe piața în România , dar și cel care s-a remarcat prin promoțiile de bun-venit , multitudinea de sloturi și provideri , seriozitate în privința retragerilor , dar și prin reclamele amuzante pe care le vedem zilnic la televizor este Player.ro .

În fiecare zi din săptămână avem promoții pentru orice depozit efectuat dar și lunare cum ar fi 7 rotiri gratuite de ziua șeptarului sau 13 rotiri gratuite în fiecare zi de 13 ale lunii.

111 Rotiri Gratuite sau 30 LEI FreeBet
La verificarea contului.

Iar azi vom vorbi despre o promoție cu cele mai mici condiții de revendicare existente vreodată și va voi lasă Instrucțiunile pe care trebuie sa le parcurgeți :

  • În primul rând avem nevoie de un cont activ și verificat.
  • Dacă nu deții unul , apasă pe acest LINK SPECIAL și introdu codul bonus 111BB pentru a primi bonusul fără depunere ce consta în 111 rotiri gratuite la Big Bass Bonanza.
  • Logheaza-te în contul tău după ce ți-ai verificat contul și ai jucat bonusul fără depozit și localizează promoție specială pentru data de 21 .
  • Intra în contul tău în secțiune de DEPUNERE , încarcă-ti contul cu minim 20 lei și introdu codul 21DECEMBRIE-50FS , exact ca în poza de mai jos.
  • După care primesti automat în contul tău 50 de rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza.

⚠️INFORMATII UTILE DESPRE ACEASTA PROMOTIE⚠️

  • Aceasta promoție se adresează doar persoanelor care au un cont activ și verificat la introducerea codului bonus pentru o depunere minima.
  • Toate câștigurile generate din acest bonus sunt supuse unui rulaj de 40X.
  • Suma maxima pe care o puteți retrage este de 1000 lei.
  • Doar un singur bonus poate fi activ în același timp .
  • Se aplica termenii și condițiile generale ale site-ului Player.ro

<<<REVENDICA BONUSUL DE BUN-VENIT>>>

Dacă aceasta oferta nu este pe placul tău , poți verifica și celelalte bonusuri și promoții din secțiunea Super Ofertele Zilei . De asemenea , dacă vrei sa joci fără risc , vizitează pagina noastră specială de bonusuri fără depunere .

Nu deții încă un cont la Player ? Echipa Cazino365 ți-a pregătit un articol complet cu toate Instrucțiunile de revendicare a celor 111 rotiri gratuite la Big Bass Bonanza , din partea casei :

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash