50 Rotiri Gratuite Fără Rulaj Betano 40 Burning Clover Chance

Continuam seria surprizelor alături de Calendarul Începutului de An de la Betano , una dintre cele mai de succes promoții pentru clienții deja existenți pe aceasta platforma.

Avantajele acestor rotiri gratuite pe care le putem primi în fiecare zi în decurs de o luna este acela ca nu avem nicio condiție de rulaj , toate câștigurile fiind cash , fără restricție la retragere dar și șansă de a câștigă o parte din premiul impresionant în valoare de 200.000 lei pus la bătaie pentru toți participanți la aceasta promoție care îndeplinesc toate obiectivele zilnice.


500 Rotiri Burning Heart
Cod promo 500LOVE
Cum activezi Betano bonus fara depunere? 100 rotiri la înregistrarea contului 400 rotiri a doua zi după verificare

Pentru a putea participa avem nevoie în primul rând de un cont activ și verificat la Betano , iar dacă nu aveți unul deja primiți în plus un bonus de 400 de rotiri gratuite fără depozit prin acest LINK SPECIAL , folosind codul bonus 400HOT.

  • Dacă ești client activ pe aceasta platforma , tot ce trebuie sa faci este sa localizezi promoție Calendarul Începutului de An sau pentru a fi redirecționat APASA AICI.
  • Deschide surpriza zilei de azi , 15 ianuarie și înscrie-te prin apăsarea butonului ”PARTICIPA” , pana când va apărea ”IN DERULARE” exact ca în poza de mai jos:
  • După care rulează un minim de 200 de lei la oricare din jocurile din secțiunea Betano Casino.
  • Intra în slotul Betano 40 Burning Clover Chance si revendica-ti rotirile.
  • Practic , fără nicio restricție pentru sloturile sau providerii unde va trebui sa rulam cei 200 lei , dacă alegem azi sa facem un depozit putem revendica și aceasta promoție care ne poate aduce un plus valoare balantei.
  • Aceasta promoție este valabilă doar azi 15 ianuarie pana la ora 23:59 și poate fi revendica o singura data de către un client.
  • Miza rotirilor gratuite este de 0.40 lei /spin și valabilitatea acestora este de 3 zile de la revendicare.

<<<REVENDICA 400 DE ROTIRI FARA DEPUNERE>>>

Știai ca poți juca și fără niciun risc din partea ta? Noi avem o secțiune specială unde poți încasa bonusuri fără depunere pe care o poți vizita cu un CLICK AICI.

Iar dacă nu deții încă un cont la Betano , echipa Cazino365 ți-a pregătit un ghid complet cu toți pașii pe care trebuie sa ii urmezi:

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash