Free cookie consent management tool by TermsFeedBătălia Streamerilor Netbet

Bătălia Streamerilor Netbet

O noua competiție antrenanta pentru toți jucătorii de păcănele dar și pentru amatorii de live-uri pe YouTube – Bătălia Streamerilor de la Netbet.

Cum echipa Cazino365 nu lipsește de la nicio competiție importanta , iata ca am pregătit toate informațiile despre aceasta noua promoție și ne-am înscris și noi la rândul nostru pentru premii totale în valoare de 20.000 lei plus 15000 de rotiri.

În acest articol va vom arata cum puteți încasa bonusuri cu condiții minim de revendicare , dar de asemenea și cum puteți încasa un premiu cash consistent.

200 Rotiri Gratuite + 20 Lei Speciala Gratis
Cum activezi NetBet bonus fara depunere?
 • În primul rând dacă nu ai cont deja la Netbet , apasă pe acest LINK SPECIAL și obține și bonusul de bun-venit fără depunere.
 • Înregistrează-te în aceasta competiție alături de DUDY care este reprezentantul echipei Cazino365 în competiție.
 • Aduna puncte și urca în clasament – dacă aduni un minim de 50 de puncte câștigi garantat 77 de rotiri gratuite la slotul Zeus vs Hades.
 • Aceasta competiție se desfășoare în perioada 03.10.2023 – 03.11.2023.
 • Condiția principala este ca rulajul tău pentru acest concurs sa se efectueze folosind BANI REALI.
 • Pentru fiecare leu mizat primesti 1 punct în clasament , iar dacă joci la sloturile de la providerii Pragmatic Play, Play’n GO, Playtech, 777 Gaming, Skywind Group, Playson , punctele tale se vor dubla!!!

<<<<INSCRIE-TE IN COMPETITIE AICI>>>>

Competiția este una ușoară și EXCLUSIVA streamerilor și echipelor formate dintre aceștia și jucatori , nefiind accesibila publicului larg , deci aveți mai multe șanse de a revendica premiile în valoare de 20.000 lei cash plus 15000 de rotiri puse la dispoziție de către Netbet. În tabelul de mai jos aveți distribuția premiilor.

 • O alta condiție importanta este ca dacă te înregistrezi la competiție după care iti vei anula participarea , nu te mai poți înscrie din nou.
 • Toate premiile sub forma de bani sunt cash și nu au nicio condiție de rulaj.
 • Primii 200 de jucatori împart 15000 rotiri gratuite din partea providerilor participanți la competiție , iar pentru a-ți asigura un premiu garantat trebuie doar sa acumulezi un minim de 50 de puncte.
 • Streamerii nu sunt eligibili pentru a primii premiile din concurs chiar dacă se clasează în primele poziții .
 • Se aplica termenii și condițiile generale ale site-ului Netbet .

<<<<INSCRIE-TE IN COMPETITIE AICI>>>>

Dacă nu deții un cont încă la Netbet acum este momentul potrivit pentru ca poți încasa un bonus fără depunere sub forma de rotiri gratuite . Echipa Cazino365 ți-a pregătit un articol complet despre cum îl poți revendica în imaginea de mai jos.

Cazinouri Recomandate
1.500 RON + 625 Rotiri Gratuite
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT