Cumperi Specială – Primești Rotiri Fără Rulaj

Las Vegas este unul dintre cazinourile de top din România care după succesul avut pe piața offline au crescut într-un timp foarte scurt și pe cea online ajungând unul dintre cele mai apreciate pentru multitudinea de provideri pe care ni-i pune la dispoziție , fiind printre primele care au adoptat Jackpot-ul Bell Link , iar acum mai nou au reușit sa se adapteze la ”cererea publicului” aducănd în portofoliul lor pe cei de la No Limit.

222 Rotiri Gratuite Fără Depunere la Big Bass Splash
Cum activezi Las Vegas bonus fara depunere?
Între 20.01.2024 – 29.02.2024, fără depunere, la verificarea contului

Alte aspecte pentru care Las Vegas pare sa fie un cazino de top sunt retragerile rapide dar și promoțiile care ne oferă zilnic rotiri gratuite fără rulaj , iar azi vom vorbi despre una dintre ele :

  • În primul rând pentru a putea accesa promoția de luni avem nevoie de un cont activ și verificat pe aceasta platforma.
  • Dacă nu ai unul o poți face prin acest LINK SPECIAL și poți revendica și bonusul de bun-venit fără depunere și fără rulaj.
  • Localizează promoția ”Pana la 300 de rotiri gratuite cash” și apasă butonul ”Joaca Acum” în fiecare luni după ora 11:00.
promoție Las Vegas luni
  • Vei fi automat redirecționat către slotul Hand of Midas .
  • Cumpara o specială în valoare de 40 lei și câștigi 100 de rotiri gratuite fără rulaj la același slot pe miza de 0.20 lei.
  • Cumpara o specială în valoare de 80 lei și câștigi 100 de rotiri gratuite fără rulaj la același slot pe miza de 0.40 lei.
  • Cumpara o specială în valoare de 200 lei și câștigi 100 de rotiri gratuite fără rulaj la același slot pe miza de 1 leu.

ℹ️ Pentru a accesa toate cele 300 de rotiri gratuite , va trebui sa parcurgi toți pașii. Mizele sunt de la 0.20 pana la 1 leu. Cea de la ultimul nivel poate fi accesata doar dacă le-ai cumpărat pe cele doua de dinainte.

ℹ️Rotirile gratuite pot fi găsite în secțiunea ”Bonusuri” – ”Rotiri Gratuite” și este necesară activarea acestora înainte de accesarea jocului.

ℹ️Toate câștigurile provenite din rotirile gratuite sunt CASH fără nicio restricție la retragere.

ℹ️Poți beneficia de aceasta oferta o singura data , iar specialele se pot cumpara tot o singura data per nivel.

ℹ️Valabilitatea rotirilor gratuite este de o zi.

ℹ️Depunerile efectuate cu Paysafecard , Neteller , Skrill sau Okto Cash nu sunt eligibile pentru acest bonus.

🎁 Dacă aceasta oferta nu este pe placul tău te invitam sa accesezi pagina noastră specială de bonusuri fără depunere cu un CLICK AICI , iar dacă ești client activ pe majoritatea platformelor de top din România , nu uita ca zilnic actualizam secțiunea Super Ofertele Zilei.

🎁Iar dacă nu deții încă un cont la Las Vegas , echipa Cazino365 ți-a pregătit un articol complet cu toți pașii pe care trebuie sa ii parcurgi pentru a-l revendica :

300 ROTIRI CASH CASH AICI
Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash